Amopage

Hvordan endre fargen på Børster i Illustrator

- Views 0
Advertisement

Adobe Illustrator er et vektorbasert tegning søknad vanligvis brukes i grafisk design yrket. Vektorgrafikk lagres digitalt som en serie punkter langs en sti, og kan derfor skaleres opp uten å miste oppløsning. I Adobe Illustrator, blir børster brukes til å endre utseendet på en bane i alt fra en kalligrafiske strøk til et vintre av blomster. Hvordan man skal gå om å endre fargen av disse stiliserte banene kan ikke være umiddelbart åpenbare, men det kan oppnås ved hjelp av to forskjellige metoder: redigering børsten og redigering av slag.

Redigere Brush

Åpne "Brush Library" i Adobe Illustrator. Velg pensel som du ønsker å endre fargen på ved å dobbeltklikke på den. Børsten vil vises i "Børster Palette", og kan nå redigeres.

Åpne "Børster Palette" og finn pensel du ønsker å redigere. Dobbeltklikk på børsten for å åpne menyen "Innstillinger" for at børsten. Klikk på rullegardinmenyen merket "Fargelegging" og velg alternativet "Nyanser." Fargen på børsten vil nå bli bestemt av den valgte slag farge.

Finn "Stroke Color" velgeren øverst til venstre på skjermen. Klikk på den for å avsløre et utvalg av fargeprøver. Klikk på den fargen du ønsker børsten å slå et slag i. Børsten vil fortsette å gjøre slag i den valgte fargen helt til du velger en annen farge.

Redigere Stroke

Velg ønsket børste fra "Børster Palette," å ha flyttet den der fra "Brush Library" hvis det er nødvendig. Dobbeltklikk på ønsket børste for å åpne børsten er "Settings" -menyen. Klikk på rullegardinmenyen merket "Fargelegging" og velg "Ingen".

Tegn en strek med børsten i arbeidsområdet. Bruk markeringsverktøyet til å foreta et valg rundt penselstrøk. Gå til "Object" -menyen og velg "Utvid Utseende". Dette vil konvertere penselstrøk inn i en form. En form i et objekt har en slaglengde og et fyll, som begge kan fritt bli endret.

Med den nylig konverterte penselstrøk valgt, finner du "fylle farge" velgeren øverst til venstre på skjermen. Klikk på den for å åpne en meny med fargeprøver. Ved å klikke på noen av disse fargene vil umiddelbart endre fargen på penselstrøk til den valgte fargen. På grunn av at penselstrøk ble omdannet til en form, kan flere fargeendringer foretas.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-endre-fargen-pa-borster-i-illustrator/ "

相关文章!
 • Hvordan endre fargen på Lines i Illustrator
  - 阅 2

  Adobe Illustrator gir brukerne muligheten til å tegne digitale bilder og manipulere eksisterende bilder. Det er bredt utvalg av verktøy som gjør det mulig for brukerne å arbeide med gradient skyggelegging, fargemetning, profesjonell typografi og virt

 • Hvordan endre fargen på et bål Flame Hvordan endre fargen på et bål Flame
  - 阅 3

  Hvordan endre fargen på flammen på et bål (eller nesten alle andre brann) til rødt, oransje, gul, grønn, turkis, lilla eller hvit. Du trenger en av flere kjemikalier som er oppført nedenfor en brann eventuelt noe verneutstyr Bruksanvisning Det viktig

 • Hvordan endre fargen til et Arborite ® Counter
  - 阅 0

  Lei av den gamle, out-of-style farge på kjøkkenet eller badet arborite tellere, men bare ikke har råd til å kjøpe nye? Heldigvis er det fortsatt håp for deg-du kan gi ditt hjem splitter nye utseende tellere med litt planlegging, forberedelser og hard