Amopage

Hvordan endre en vannpumpe på en PT Cruiser

- Views 2
Advertisement

Hvordan endre en vannpumpe på en PT Cruiser


Vannpumpe på en PT Cruiser må endres når det lekkasjer eller hvis skivene sliper eller squeals. Når skivene sliper eller squeals er lagrene på skivene går dårlig, og de er ikke brukbare. Lagrene vil til slutt låse opp, forårsaker at pumpen ikke snu, og dette kan ødelegge beltet og overopphetes kjøretøyet. Siden vannpumpen er i med innstillingsbeltet, og PT cruiser har en interferens motoren, bør alvorlig innvendig skade kunne oppstå vannpumpen låse opp.

Du trenger

Drain pan

Floor jack

bukker

lug skiftenøkkel

Sett med stikkontakter

Sett med skiftenøkler

Veivaksel avtrekker No. 1026

Veivakselremskiven installasjons No. 6792

Sett for avtrekker No. 6827-A

1/8-tommers sekskantnøkkel

6 mm sekskantnøkkel

dielektrisk fett

moment~~POS=TRUNC nøkkel~~POS=HEADCOMP

Bruksanvisning

Ta PT Cruiser til en sertifisert klimaanlegg verksted. Har dem evakuere freon. Forklar at du gjør en vannpumpe, og spør dem om de vil "hold" freon for deg til du er ferdig å endre vannpumpen. Spør dem opp foran hvor mye det vil være å fjerne freon og fyll på air condition-systemet.

Skyv avløps fat under petcock på radiatoren. Løsne petcock og tillate kjølemidlet til å renne. Kast kjølevæske på en hensiktsmessig måte dersom det er skittent eller mer enn fem år gammel. Hvis kjølevæsken er ren og er mindre enn fem år, kan du bruke kjølevæske.

Løft fronten av bilen med et gulv jack, og støtte det med jack stands. Ta av høyre forhjul, ved hjelp av lug skiftenøkkel. Ta av til høyre, indre gjødsel. Løsne tilbehøret drivbeltestrammer og fjerner tilbehøret drivbeltene. Ved hjelp av en stikkontakt, fjerne veivakselen skivene bolten.

Fjern veivakselen skivene ved hjelp av verktøy 1026 og 6827-A. Koble fra eksos-systemet fra manifolden, ved bruk av passende kontakter. Trekk luftkompressoren trykkbryteren ledningsnettet. Koble fra luft-kompressor rør fra koblingsblokken på baksiden av luftkompressoren.

Skyv gulvet jack under motoren og jekke den opp til den berører bunnen av motoren. Ta av den nedre momentstag, høyre motorfeste, høyre motor monteringsbrakett, øvre momentstag og den øvre momentstag brakett, ved bruk av passende kontakter.

Unbolt og fjerne servopumpen og braketten, men ikke fjerne linjer på baksiden av pumpen. Lå pumpen ut av veien. Skru fra hverandre og fjerne både tidsstyrings belte dekker, ved hjelp av hensiktsmessige sokler og skiftenøkler.

Drei veivakselen klokken til timing merke på veivakselen er i en posisjon, og timingen merke på høyre kamaksel (som du ser ned på motoren) er på 9 o'clock posisjon. Pilene og "opp" merkene på kamaksel tannhjulene skal også opp.

Push en 1/8-tommers sekskantnøkkel inn i den strammeren trinse, og deretter bruke en 6 mm sekskantnøkkel for å skru strammer mot urviseren til den låses i stilling. Fjern sekskantnøkkel, og løft reguleringsbelte av trinsene.

Fjern de kamaksel tannhjulene ved hjelp av riktig stikkontakter. Fjern det bakre reguleringsbelte deksel ved bruk av passende kontakter. Unbolt og fjerne vannpumpen. Trekk O-ringen av blokken, hvis det holder seg til den. Rens vannpumpen monteringsflate av alle pakningsmaterialet.

Coat den nye O-ring med dielektrisk fett. Trykk på O-ringen inn i vannpumpen, noe som gjør at den sitter riktig i sine spor. Installer vannpumpe og stramme til boltene for hånd. Snu vannpumpe skivene for å sikre at det ikke er noen motstand. Stram vannpumpe boltene 105 in.-lbs. dreiemoment.

Sett på den bakre timing belt deksel og kamakselen tannhjulene, slik at "opp" merker er i posisjon, og at taktmerkene er stilt opp. Drei veivakselen hjul klokken til timing merker er 1/2 tann hverandre.

Installer timing belt - det er best å erstatte timing belte, med mindre det er mindre enn to år gammel - på tannhjulene og trinser, og starter med veivakselen skivene og arbeids mot klokken. Før remmen over vannpumpen, bak den frittløpende trinse og over toppen av kamakslene, holde remmen stram på den siden. Før remmen ned bak strammer skivene.

Snu kamaksel tannhjulene til merket på høyre kamaksel er på 9 o'clock posisjon. Fjern sekskantnøkkelen fra strammeren og tillate strammeren til å sette strekk på beltet. Drei veivakselen sakte, to svinger, før taktmerkene er stilt opp på nytt.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-endre-en-vannpumpe-pa-en-pt-cruiser/ "

相关文章!
 • Hvordan endre en vannpumpe på en Plymouth Breeze Hvordan endre en vannpumpe på en Plymouth Breeze
  - 阅 0

  Endre vannpumpe på Plymouth Breeze er lett nok til at du kan gjøre det selv og spare mye penger på arbeidskostnader ved et verksted. Tegn på at vannpumpen er dårlig kan være bilen overoppheting, eller ser du lekkasje rundt vannpumpen lageret der skiv

 • Hvordan endre en vannpumpe på en 40 Hk Johnson Seahorse Hvordan endre en vannpumpe på en 40 Hk Johnson Seahorse
  - 阅 0

  Lange vinterdager kan holde deg av vannet, men det betyr ikke at du må ignorere din båt. Endre vannpumpe for en 40-hestekrefter Johnson Seahorse er et prosjekt du kan påta seg under motorens vinterlagring. Du skal inspisere vannpumpen minst årlig, og

 • Hvordan Endre Dash Lys i en PT Cruiser Hvordan Endre Dash Lys i en PT Cruiser
  - 阅 0

  Oversikts lysene i en Chrysler PT cruiser muliggjøre synliggjøring av varme kontroller og instrumentpanelet i mørke. Et svakt eller utbrent pære kan gjøre natta kjører vanskelig og farlig. Skifte en dash lys krever demontering av dashbordet for å få