Amopage

Hvordan endre en Intake Manifold Gasket

- Views 0
Advertisement

Et inntak manifold primære formål er å dirigere luft / drivstoffblandingen til hver av bilens sylindere, hvor det da antent å produsere strøm. Inntaket manifold har også flere interne kamre at radiatoren er frostvæske reiser gjennom å kjøle motoren. Fordi drivstoffet og frostvæske strøm gjennom inntaksmanifolden, benytter manifolden pakninger for å hindre at disse væskene blandes med hverandre. Over tid, integriteten til disse pakningene bryter ned, og dermed lar væsker å blande sammen. Når dette skjer, er motorens effektivitet alvorlig svekket, og pakningene må byttes ut for å avhjelpe problemet.

Du trenger

Wrench Flathead skrutrekker Gasket sealer

Bruksanvisning

Fjern det fordel fra toppen av inntaksmanifolden ved først å trekke hver av tennplugg ledninger ut av fordeleren cap, deretter ved å fjerne den ene låsemutteren på undersiden av fordeleren med en skrunøkkel. Trekk distributøren rett opp for å fjerne det.

Koble den øvre radiatorslange og vannpumpen slangen fra forsiden av inntaksmanifolden. Hver slange er festet med et enkelt slangeklemme. Løsne skruen på hver slangeklemme med en vanlig skrutrekker, skyv hver klemme bort fra enden av slangen. Trekk slangene bort fra inntaksmanifolden for å fjerne dem.

Fjern fordelerens festeskruene med en skiftenøkkel, og løft manifold av motoren.

Finn de fire erstatning inntak manifold pakninger og forberede dem for installasjon. Legg merke til at det finnes to korte pakninger og to lange pakninger. De korte pakninger, er de ender av manifolden. Coat ene siden av begge de korte manifold pakninger med pakning sealer, legg deretter belagt side av begge pakningene mot motoren. Coat den andre siden av både pakninger med pakning sealer. Belegge en side av hver av de lange manifold pakninger med pakning forsegler, deretter plassere den belagte side av hvert lang pakning mot motoren. Coat den andre siden av både pakninger med pakning sealer.

Senk inntaksmanifold på pakningene, deretter installere og stram fordelerens festeboltene.

Koble den øvre radiatorslange og vannpumpeslangen til forsiden av manifolden. Skyv hver slangen på manifolden, og skyv slangeklemmene til enden av slangen. Stram skruen på hver slangeklemme med en flat skrutrekker.

Sett distributør gjennom inntak manifold, deretter installere og stram distributørens enkelt festebolten for å sikre distributør på plass. Koble tennplugg ledninger til distributør cap å fullføre prosessen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-endre-en-intake-manifold-gasket/ "

相关文章!
 • Hvordan erstatte en Intake Manifold Gasket på en Saturn SL1 SOHC Hvordan erstatte en Intake Manifold Gasket på en Saturn SL1 SOHC
  - 阅 0

  På kjøretøyer som bruker et innsprøytningssystem - inklusive Saturn S / 1 SOHC - drivstoffledningen går inn i motoren via en inntaksmanifold. Pakningen på utsiden av manifolden bidrar til å forsegle eventuelle lekkasjer som går fra fordeleren selv. H

 • Hvordan endre en Intake Manifold på en 5,3 Vortec Chevy
  - 阅 1

  Når man fjerner inntaksmanifolden på 5,3 liter Vortec Chevrolet, må man fjerne det som en enhet, sammen med strupelegemet, injektorer og innsprøytning skinne. Inntaket må fjernes for å erstatte inntaksmanifolden pakning, som ikke sprekker og lekkasje

 • Hvordan erstatte en Intake Manifold Gasket Hvordan erstatte en Intake Manifold Gasket
  - 阅 0

  Inntaksmanifolden leverer brennstoff-luftblandingen til forbrenningskamrene. Den går fra forgasseren til sylinderhodet. En tynn pakning laget av cellulosenitrat eller en gummi-fibermateriale forsegler sylinderhodet til inntaksmanifolden. Pakningen må