Amopage

Hvordan endre en frontlys pære i en 2002 Oldsmobile Aurora

- Views 0
Advertisement

2002 Oldsmobile Aurora var en del av Auroras andre generasjon. Frontlyktene på forrige Aurora generasjon (1995-1999) var notorisk vanskelig å erstatte. Heldigvis frontlysene på andre generasjon Aurora er ikke så vanskelig å erstatte, selv om prosedyren fortsatt krever fjerning av frontlys saken. Endre lyspærer så snart de brenne ut for å hindre nedsatt mørkekjøring eller muligens en trafikk billett for feil utstyr. \

Du trenger

Socket eller skiftenøkkel

Flat skrutrekker

erstatnings~~POS=TRUNC pære~~POS=HEADCOMP

Bruksanvisning

Skaffe ny pære nummer 9005 (for lav-beam) eller 9006 (fjernlys) og samle de nødvendige verktøyene. Dette er vanlige pære typer; du kan kjøpe dem på auto deler butikker og mange generelle handelsvarer forhandlere.

Trekk Aurora er inne hette utgivelse. Åpne panseret og støtte den med stang, hvis Aurora ikke har automatisk støtte struts.

Inspiser området over frontlys saken for å finne to bolter på hver side. Fjern de to boltene med en standard stikkontakt eller en skiftenøkkel.

Sett flat skrutrekker mellom frontlys saken og påhengsmotorens monteringspinnen (nær fender). Skyv opp for å løsne pinnen fra frontlys saken; Skyv frontlys saken mot deg. Koble ledningsnettet fra baksiden av saken. Den innenbords (nærmest midten av grillen) pære er lav-beam pære; påhengsmotoren (nærmest fender) pære er fjernlys pære.

Løft tappen på baksiden av pære, og slå lyspæren mot klokken for å fjerne det. Sett inn ny pære uten å berøre glassdelen; vri den med klokken for å installere den. Koble ledningsnettet til baksiden.

Sett frontlys saken; stille opp sporene på den nederste delen av frontlys montere med sporene på bunnen av frontlys saken. Fest monteringsbolten og stram de to skruene for å fullføre.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-endre-en-frontlys-paere-i-en-2002-oldsmobile-aurora/ "

相关文章!
 • Hvordan endre en frontlys pære i en 2002 Buick LeSabre Hvordan endre en frontlys pære i en 2002 Buick LeSabre
  - 阅 0

  Driving 2002 Buick LeSabre om natten uten to fungerende frontlykter er farlig og ulovlig. Hvis en frontlys pære brenner ut, bør du få det erstattet umiddelbart. Den LeSabre er utstyrt med halogen frontlys innsats pærer, som bor i frontlykten monterin

 • Hvordan endre en frontlys på en Saturn Ion
  - 阅 0

  Uten verktøy, kan du fjerne og erstatte frontlys i Saturn Ion. Saturn Ion, som de fleste biler i dag, bruker en halogen frontlys. Det viktigste å huske er å ikke berøre glasset pære av den nye lyspæren når du installerer den. Olje og alkaliske i hude

 • Hvordan endre et frontlys pære på Nissan Frontier Pick-up
  - 阅 0

  Bytte frontlys i din Nissan Frontier er sannsynligvis ikke en av de enklere programmene som tar halogenlykter, men hvis du er en die-hard "gjør-det-yourselfer," det er ganske gjennomførbart. Tackling prosjektet selv vil også vise deg hvordan det