Amopage

Hvordan endre en elektronisk Kombinasjon dørlås

- Views 0
Advertisement

Selv om elektroniske låser er hyllet av mange produsenter som sikrere enn sine nøkkelhull forgjengere, må huseiere bruke sunn fornuft og noen sikkerhets smarts å unngå tipser potensielle innbruddstyver utenfor om tallene som brukes i deres personlige låse koder. Etter en lengre periode med bruk kan enkelte knappene blir merkbart skittent eller slitt, bidrar til en kunnskapsrike innbruddstyv smale potensielle kombinasjonsmuligheter. For å forbedre og opprettholde sikkerhet i hjemmet, de fleste låse selskaper anbefaler å endre koden din ikke mindre enn en gang per år. Enkelt endre den elektroniske kombinasjonen på dørlåsen ved å følge noen enkle trinn.

Du trenger

Skrujern

Bruksanvisning

Bruk en skrutrekker til å fjerne panelet på elektronisk lås, utsette den interne panel. Avhengig av modell, kan du trenger bare å sette låsen i åpen posisjon og trykker på knappen. Knappen er vanligvis plassert på strømkortet, men kan variere fra modell til modell. Hvis du ikke er sikker på den nøyaktige plasseringen av programmeringsknappen, se bruksanvisningen for din elektronisk dørlås.

Skriv inn den nye elektronisk kode ved å trykke på tallene på låsen tastatur. Velg en kombinasjon av fire til åtte tall som din nye kode, er forsiktig med å bruke tall som du vil huske, men det vil ikke bli lett å gjette av en potensiell inntrenger som kjenner deg - ingen kjælenavn!

Lytt etter et pip eller annen bekreftelse på at den nye elektroniske nøkkelkode har blitt akseptert. Dersom elektronisk lås ikke bekrefte en vellykket endring i kombinasjonen, gjentar du trinn 1 og 2.

Skriv inn den nye elektroniske kombinasjon for å sikre låsen og koden fungerer som de skal. Låsen skal engasjere og trekke etter at du punch i koden. Lukk tilgangsdekselet, sikre den fast til elektronisk dørlås.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-endre-en-elektronisk-kombinasjon-dorlas/ "

相关文章!
 • Hvordan endre koden på en dørlås Hvordan endre koden på en dørlås
  - 阅 0

  Keyless-oppføring låser er praktisk fordi du aldri trenger å bekymre deg for å miste en nøkkel eller låse deg ut. De er perfekte for feriehjem som flere familier bruker, eller utleieboliger eller leieavtaler. Keyless-entry låser kan ikke bli plukket

 • Hvordan endre en Hengelås Kombinasjon Hvordan endre en Hengelås Kombinasjon
  - 阅 0

  En hengelås kombinasjonen har en ring på forsiden som gjør det mulig å rotere hjulet til høyre eller venstre for å riktig antall for å åpne låsen. Produsenten har et standardkombinasjonen tall som er angitt for hver lås. Hvis du har mistet eller glem

 • Hvordan endre 646D Masterlock Kombinasjon Hvordan endre 646D Masterlock Kombinasjon
  - 阅 0

  Master Lock er 646D er et bagasjerom og låsen. Kuttet bestandig stål sjakkel og tresifret kombinasjonen gjør det vanskelig for den alminnelige tyven å få tilgang til dine eiendeler. Det er enkelt å sette en kombinasjon på 646D. Bruksanvisning Rotere