Amopage

Hvordan endre en bil Circuit Breaker

- Views 0
Advertisement

Mange av kretsene i dagens bil og lastebiler er beskyttet av en kretsbryter. Automatsikringen kommer i tre forskjellige typer - plug-in, inline og tab-montert. Mens svikt i en effektbryter er sjelden, er utskifting noen ganger nødvendig, og er en oppgave lett håndteres av bileieren.

Du trenger

Utskifting bryter

Bruksanvisning

 • 1

Sjekk brukerhåndboken for plasseringen av effektbryter som beskytter problem krets. Moderne biler har så mange som tre elektriske fordelingstavler gjør finne en mislykket bryter svært vanskelig uten manualen.

2

Bestemme typen av bryteren. En plug-in breaker vil være inne i en kraftdistribusjon panel, mens en fane montert bryter vil bli festet til bilen med en nagle eller skrue, og en innebygd sikring vil bli installert langs tråden.

3

Ta tak i en plug-in breaker fast og trekk det forsiktig direkte bort fra panelet for å fjerne det. Installer erstatning breaker ved å skyve den rett inn i holderen. Ikke vær bekymret polaritet, som en effektbryter kan installeres i begge retninger.

4

Fjern de to små nøtter fra en fane montert eller inline breaker å løsne ledningene fra piggene. Det er en god idé å koble den negative kabelen fra kjøretøyet batteriet først.

5

Fjern skruen som holder strømbryteren for å kjøretøyet. Noen tab-montert breakers er holdt i en plastbrakett. For å fjerne, trekk bryteren ut av holderen til kategorien slippes. Omvendt dette trinnet for å installere den nye breaker.

6

Vet at en i-linje bryteren blir holdt bare ved ledningene til hvilken den er festet. Fjerning ledningene fra piggene frigjør bryteren, slik at du bare trenger å installere ledninger til en ny breaker for å erstatte denne type breaker.

Hint

Aldri erstatte en strømbryter i bilen eller lastebil med en høyere strømstyrke. Dette kan føre til kostbare skader på kjøretøyet ditt eller et kjøretøy brann.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-endre-en-bil-circuit-breaker/ "

相关文章!
 • Hvordan endre en bil Horn
  - 阅 0

  Vi bruker den til å si "Hei," å si "Bye" og å si "Se det, kompis!" Det er hornet på bilen --- klar til å gi et "pip-pip!" ved å trykke på knappen. Til slutt, hvis du har bilen lenge nok, må du ha hornet erstattet. S

 • Hvordan Reset en Utløst Circuit Breaker Hvordan Reset en Utløst Circuit Breaker
  - 阅 1

  Enkle Hjem Løsninger: Videoer (7) Hvordan Isoler en Attic Hvordan Reset en Utløst Circuit Breaker Tips om flytting til et nytt hjem Hvordan beregne arealet av ditt hjem Hvordan fikse et hull i veggen Hvordan fikse en lekker tappekran Hvordan bli kvit

 • Hvordan endre en bil dekk
  - 阅 1

  Å være en trygg sjåfør er avgjørende for å være sikker. Sammen med dette bør være evnen til å gjøre visse ting i krisesituasjoner. En av disse er muligheten til å endre et bildekk. Du trenger Reservehjul, Jack, lug skiftenøkkel Hvordan endre en bil d