Amopage

Hvordan endre en beltestrammeren på en GM Vortec 5,3

- Views 0
Advertisement

Den 5,3 Vortec V-8 motor er standard på de større GMC lastebiler. De fremre motor tilbehør på Vortec motoren drives av et enkelt multi-ribbet serpentin belte. Den enkle belte er konstruert for å passe rundt alle de ekstra trinser på en gang. Når motoren er i gang, holder beltestrammeren riktig spenning i hvert tilbehør trinse. Over tid vil remstrammerens slites ut og ikke være i stand til å anvende den riktige spenningen på beltet. Når dette skjer, må du bytte strammer umiddelbart.

Du trenger

1/2-inch stasjonen avbryterstang

1/2-inch skralle

1/2-inch stasjonen metrisk kontakten kit

Bruksanvisning

 • 1

Løft panseret og inspisere fronten av motoren for beltestrammeren. Den beltestrammeren på 5,3 Vortec Motoren er plassert på den nedre venstre side av motoren ved siden av veivakselen skivene. Bruk den firkantede åpning på forsiden av strekk å løsne spenningen fra beltet.

2

Senk avbryterstang inn i motorbrønnen og skyver enden av bryterstangen inn i den firkantede åpningen av beltestrammeren. Trekk avbryterstangen klokken for å redusere spenningen fra beltet. Skyv beltet av strammer skivene og la den henge ned.

3

Løsne de to festebolter på begge sider av beltestrammeren, ved hjelp av en skralle og en metrisk stikkontakt.

4

Trekk beltestrammeren rett av fronten av motorblokk og ut av motorbrønnen. Plasser det nye strammeren på det samme område og skru de to festebolter inn i den nye strammeren braketten. Trekk til festeboltene med skrallen og hylsen.

5

Vri strammer mot klokken med breaker bar å få beltet tilbake rundt strammer skivene. Skyv belte på trinsen og langsomt frigjøre bryterstangen. Fjern breaker bar fra strammeren og motorbrønnen. Kontroller at beltet er fortsatt inne i hver tilbehør trinse.

6

Start motoren og se den nye beltestrammeren når beltet er på reise under strammeren skivene. Strammeren skal bevege seg fritt med bevegelsen av beltet uten restriksjoner. Slå av motoren.

Hint

Hvis beltestrammeren er for langt ned på forsiden av motoren for å få tilgang med breaker bar, tilgang til strammeren fra undersiden av motoren.

Hold hender og verktøy unna bevegelige motordeler.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-endre-en-beltestrammeren-pa-en-gm-vortec-5-3/ "

相关文章!
 • Hvordan endre en beltestrammeren på en 2006 F150
  - 阅 0

  Drivremmen på en Ford F150 pickup lastebil kjører flere komponenter i motoren, blant annet servostyring pumpe, dynamo, og vannpumpe. Beltet er strammeren er selvjusterende og aldri må justeres. Hvis strammer ikke vil holde timing belte skikkelig spen

 • Hvordan endre en beltestrammeren på en Ford Ranger Hvordan endre en beltestrammeren på en Ford Ranger
  - 阅 0

  Serpentine beltestrammer presser sin trinse mot serpentin belte, noe som gir spenningen til å holde beltet på de ulike trinser i systemet. Den strammer har en intern våren som gir denne spenningen. Våren selv eller lagrene i strammer skivene kan misl

 • Hvordan endre språkinnstillinger i Microsoft Office 2003 Hvordan endre språkinnstillinger i Microsoft Office 2003
  - 阅 2

  Microsoft Office 2003 er en av de mest innovative kontor og hjem programvareverktøy som noen gang er laget. Programmet bundle lar deg fullføre en rekke oppgaver som tidligere ville ha tatt timer eller dager. Programmet har blitt oppgradert gjennom år