Amopage

Hvordan endre Bremser i en 2000 Mercury Cougar

- Views 12
Advertisement

Hvordan endre Bremser i en 2000 Mercury Cougar


Bremsesystemet komponenter på 2000 Mercury Cougar inkluderer bremsekalipere, bremseklosser og bremseskiver. Bremseklossene brukes på bremseskiver av bremsekalippernes. Når bremseklossene er komprimert mot sidene av bremseskiver, friksjonen fra putene mot snu rotorene bremser og stopper Cougar. Bytt bremseklossene før putene slites ned til slitasjeindikatorene innsiden av hver blokk. Også erstatte rotorene eller har rotorer maskinen slått hver gang bremseklossene er skiftet ut.

Du trenger

Rasting sprøyte

Tire verktøy

bil stands

Flat skrutrekker

3/8-inch skralle

3/8-tommers stasjons stikkontakter

Tau

C-klemme

Nye bremseklosser

Bruksanvisning

Parker 2000 Mercury Cougar og bruke nødbremsen.

Åpne panseret og finn bremsevæskebeholderen under brake master sylinder. Fjern lokket fra reservoaret og sett tråkles sprøyte. Trekk nok bremsevæske ut av reservoaret for å fylle sprøyten. Plasser sprøyten av bremsevæske i et trygt område. Senk panseret.

Løsne alle hjulmuttere fra forhjulene med et dekk verktøy. Deretter jekke forsiden av Cougar opp i luften. Når bilen er høy nok, posisjon bilen står under riktige jekkpunkter, som ligger på begge sider av Cougar. Senk Cougar til bilen står og la jack i øvre posisjon.

Trekk begge forhjulene av og plassere dem nær fronten av Cougar. Flytt tilbake til forsiden førersiden hjulnavet og finn bremsekalippernes montert på siden av bremsen rotoren.

Lirk den ytre bremsekloss mot bremse rotoren med flat skrutrekker inntil bøylen har nok slakk i det fjerne.

Finn de to øvre og nedre monteringsbolten bolter på baksiden av bøylen. Fjern de to pinnebolter med 3/8-inch skralle og en stikkontakt.

Trekk bremsekalippernes fra bremsen rotoren. Deretter henge bremsekalippernes til forsiden sjokk med et stykke lite tau.

Lirk den indre bremsekloss ut av bremsekalippernes med flat skrutrekker. Sett C-klemme i bøylen og posisjonere C-klemme, slik at justeringsbolten er vendt mot caliper sylinder. Snu C-klemme med klokken for å komprimere den ytre bremsekloss mot bøylen sylinderen. Fortsett å komprimere bøylen sylinderen før det er fullt inne i bøylen.

Skru av C-klemmen. Lirk den ytre bremsekloss ut av bøylen med flat skrutrekker. Deretter fjerner eventuelle andre bremseklossens tilbehør fra bremsekalippernes.

Plasser de nye bremseklosser og eventuelle bremseklossens tilbehør inn bremsekalippernes. Sørg for at de nye putene er bak låseklipsene innsiden av bremsekalippernes. Ta tauet fra bøylen og posisjonere bremsekalippernes tilbake på siden av bremsen rotoren.

Å skru de to pinneboltene tilbake til baksiden av bremsekalippernes. Trekk til pinnebolter stramme med skralle og en stikkontakt. Skyv hjulet på hjul studs og skru lug nuts på plass. Trekk til hjulmutrene med dekk verktøyet.

Flytt til passasjersiden foran hjulet hub montering og følger samme disposisjon ovenfor for å erstatte bremseklossene. Når bremsen erstatning er fullført, åpne panseret tilbake opp og trekk lokket tilbake av bremsevæskebeholderen. Spruter bremsevæske tilbake i reservoaret og sett på lokket. Deretter lukker panseret.

Tørn motoren og pumpe bremsepedalen et par ganger for å posisjonere de nye bremseklosser å brake rotors. Deretter, slå av motoren.

Jack Cougar tilbake opp og fjerne bilen står. Senk Cougar og fjerne jack.

Hint

De fleste bilprodusenter og auto-verksteder anbefaler ikke å endre bremseklossene uten også å erstatte bremseskiver eller å ha brake rotors maskin slått.

Hold armer, hender og ben ut fra under 2000 Mercury Cougar når det er på bukker.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-endre-bremser-i-en-2000-mercury-cougar/ "

相关文章!
 • Tenning låssylinder fjerning på en 2000 Mercury Cougar
  - 阅 0

  Skade på tenningslåsen sylinderen kan skje fra bare å sette på feil tast og forsøker å snu sylinderen. Dette kan føre til mekaniske gir på innsiden av sylinderen for å binde eller bli slått av sporet. Tilbehørs lys kan komme på, men hvis sylinderen i

 • Hvordan erstatte bakre skivebremser i en Mercury Cougar
  - 阅 0

  Mercury Cougar er utstyrt med enten skive eller trommelbremser bak i bilen. Hvis Cougar har skivebremser må du kjøpe verktøy T87P-2588 fra Mercury-forhandler for å erstatte dem. Les videre for å lære hvordan du utfører denne enkle brems jobb med denn

 • Hvordan Endre Alternator på en 2000 Ford Ranger Hvordan Endre Alternator på en 2000 Ford Ranger
  - 阅 0

  Generatoren leverer elektriske behovene til 2000 Ranger; uten en fullt fungerende dynamo din Ranger vil la deg strandet ganske raskt. Dynamoen inneholder generator, som skaper elektrisitet som dynamo trinse roterer; og spenningsregulator, for å sørge