Amopage

Hvordan en trykkbryter fungerer i en vaskemaskin

- Views 0
Advertisement

Hvordan en trykkbryter fungerer i en vaskemaskin


En trykkbryter, eller vannstanden kontroll, gjør at vaskemaskinen å oppdage når det er tilstrekkelig fylt. Det kan deretter lukke ventilen som ditt hjem eller bygning vanntrykk pumper vann inn i maskinen.

trykk~~POS=TRUNC Hose

Vaskemaskinen inneholder en lufttett slange som går fra hoveddelen av skiven til trykkbryteren. Som vaskemaskinen fyller seg med vann, blir luften som var i den forskyves, og har ingen mulighet til å unnslippe, men gjennom slangen, gradvis øke trykket på bryteren.

Bytte om

Når trykket i slangen har nådd et visst nivå, blir trykkbryteren programmert til å koble fra strømmen til vaskerens påfyllingsventilen og omdirigere den til timeren, noe som fører til at vannet for å stoppe strømmer og vasket for å begynne sin første syklus.

Water Level Setting

De fleste vaskemaskiner lar deg stille inn ønsket vannstanden selv (vanligvis lav / middels / høye innstillinger). Dette ganske enkelt endrer terskelen trykk ved hvilket bryteren er beskjed om å omdirigere strømmen --- jo høyere terskel, vil mer luft må forskyves, og jo høyere vannstand.

Switch Problemer

Trykkbryteren oppsettet er relativt enkel, men likevel inneholder flere muligheter for feil. Hvis trykkslangen utvikler en lekkasje eller er festet for løst, vil luften unnslippe og bryteren kan aldri bli snudd, forårsaker din vaskemaskin å overfylle. Hvis slangen blir tilstoppet, kan bryteren gående lese vannivået som for høyt, og aldri tillate skiven å starte. Dersom de elektriske kontaktene på bryteren blir skadet, kan det være ute av stand til å omdirigere strøm direkte. Undersøk trykkslangen og kontroller bryteren med et voltmeter hvis du har vann-nivå problemer med vaskemaskinen.

Valve Problemer

Påfyllingsventilen seg selv kan også bli Tett eller ødelagt, forårsaker fylle problemer selv i en vaskemaskin med en fungerende slange / brytersystem. Sjekk dette også, og sørg for å holde alle deler av vaskemaskinen ren og drift.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-en-trykkbryter-fungerer-i-en-vaskemaskin/ "

相关文章!
 • Hvordan en trykkbryter fungerer? Hvordan en trykkbryter fungerer?
  - 阅 0

  den Gauge Uten en trykkbryter og manometer, vil pumpen kjøres hver gang noen åpnet en vannkran og droppet vannet i septiktanken eller trykktank enda litt. Trykkmåleren i de fleste husholdninger systemer er satt til et maksimum på 50 pounds per kvadra

 • Hvordan en sykkelpumpe fungerer? Hvordan en sykkelpumpe fungerer?
  - 阅 34

  Introduksjon Syklister bruker sykkelpumper på en svært regelmessig, men mest sannsynlig aldri slutte å tenke hvordan de faktisk fungerer. Hensikten med sykkelen pumpen er å tvinge luft ut av ventilen og inn i dekkene for å øke trykket til det riktige

 • Hvordan virker Skopuss fungerer? Hvordan virker Skopuss fungerer?
  - 阅 0

  Viktigheten av blanke sko Utseendet på skoene dine er som oftest det første sett av folk du møter. Hvis skoene er kjedelig, scuffed eller skittent, kan hele utseende synes slurvete. En skopuss ikke bare gjør skoene ser bra ut, det beskytter dem og le