Amopage

Hvordan en Kit Car arbeid?

- Views 0
Advertisement

Hvordan en Kit Car arbeid?

Introduksjon

Et kit bil er ikke helt hva navnet tilsier. Det er ikke en "bil kit" med alt som inngår i en boks. I stedet er et kit bil vanligvis en mengde deler som er laget for å ettermontere en eksisterende bil, karosseri, ramme eller suspensjon for å se ut som en gammel, sjelden eller annen ønskelig kjøretøy. Kit bilene kommer i en rekke ulike stiler og vanskelighetsgrader. Du kan tenke på et kit bil som en full-size modell bil som du kan kjøre.

innkjøp

Kit biler kommer med lastebil, eller kan hentes på produsentens stikkontakt eller fabrikken. De vanligvis veie hundrevis - om ikke tusenvis - av pounds, så kvoter må gjøres for frakt eller lokal pickup. Kit biler er konstruert for å utnytte utenfor deler, som regel "kannibalisert" fra en eksisterende bil. Mange kit cars er tittelen som bilen de originale delene kom fra. Derfor, hvis du kjøper et kit for å lage en Mercedes Gazelle på en Volkswagen ramme, og det vil være med tittelen som en Volkswagen. Som et resultat, er det en god idé å velge en donor bil som ikke har noen tittel eller VIN-nummer problemer.
Kit cars kommer i ulike vanskelighetsgrader å lage. Noen er svært enkle å bygge, og krever bare bolting sammen av deler og mindre montering. Noen, på den annen side, er ganske vanskelig å bygge. Disse kan kreve store mengder sveising, fabrikasjon og modifikasjoner for å fungere. Settet Produsenten skal gi noen indikasjon på arbeid involvert i å bygge et kit som de selger. Alle kit biler er arbeidskrevende, og mange krever måneder om ikke år med ledig tid til å fullt montere.

montering

De fleste kit biler kommer pre-malt, og du må utvise forsiktighet ved håndtering av noen skjøre eller vanskelige å erstatte deler. Husk at donor bilen vil gi drivverk, inkludert motor og girkasse, og at disse delene skal være i topp stand før de er installert i settet. Bremser, styring, fjæring og mange andre deler vil bli resirkulert fra donor. Pass på å sikre at de er alle i brukbar stand før installasjon.
Når settet er montert, er det i det vesentlige den samme bil som donor bil, med alle de donor bilens iboende problemer. Hvis du ikke liker hvordan en Volkswagen går, ikke bygge et kit som krever en Volkswagen donor bil, fordi med unntak av sitt utseende, vil det fortsatt være en Volkswagen. Kit biler er vanligvis valgt basert på tilgjengeligheten av donor biler på et gitt tidspunkt. På et tidspunkt Volkswagen, Ford Mustang II, Ford Pinto og Chevrolet Chevette var de mest vanlige typene som disse var allment tilgjengelig i useriøs verft og fra privatpersoner. Mer moderne kit biler bruker Pontiac Fiero og andre relativt nyere modeller.

betraktninger

Tilgjengelighet av reservedeler og pålitelighet av donor bilen bør være avgjørende når du gjør beslutningen om hvilke kit å kjøpe. Unngå kits som krever obskure giver biler, eller giver biler som har en tendens til å være upålitelig. Ikke bite av mer enn du kan tygge. Et kit bil er en monumental oppgave å gjennomføre for en enkeltperson, og vanligvis hjelpe er nødvendig med noen av de tunge løftene og flytting av deler. Still spørsmål og undersøke potensielle kjøpet grundig før du kjøper (se Ressurser nedenfor).

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-en-kit-car-arbeid/ "

相关文章!
 • Hvordan en badestamp pumpe arbeid? Hvordan en badestamp pumpe arbeid?
  - 阅 4

  Viktigheten av en badestamp Pump En badestamp er helt ubrukelig uten pumpen. Prinsippet bak en badestamp er at vannet er trukket gjennom inntak og går gjennom en ovn før du kommer ut av dysene, rykende varm, til glede for beboerne. Uten pumpen til å

 • Hvordan en Fuel Injector arbeid? Hvordan en Fuel Injector arbeid?
  - 阅 2

  Hva er en Fuel Injector? Biler laget før 1980 ikke har injektorer. De hadde forgassere. Disse enhetene blandet luft med drivstoff, og leverer inn i forbrenningskamrene bilens motor. Men de var upålitelig, som plutselige endringer i lufttrykket vil fø

 • Hvordan en Bath Bomb arbeid? Hvordan en Bath Bomb arbeid?
  - 阅 1

  Hva er en Bath Bomb? Et bad bombe er vanligvis en stor, nettbrettet eller ball-lignende stoff som bruser når plassert i badevannet. De er forskjellig fra andre typer Fizzes som består av korn. Tabletten eller ball-lignende bad bombe begynner å helt e