Amopage

Hvordan Edge & Polish Porcelain Tile

- Views 19
Advertisement

Hvordan Edge & Polish Porcelain Tile


Porselen fliser er et populært materiale for alle områder av hjemmet. Porselen er slitesterk, med farge som går gjennom fliser, heller enn å ha en glasur på toppen. Siden flis farge penetrerer sin kropp, er det mulig å sette en bullnose kanten på en porselen fliser, og i tilfeller av noen, fliser glatt porselen ut, polering både kanten og kroppen av flis for en ryddig, elegant utseende.

Du trenger

Tile sag

bullnose blad

Wrench

Vinkelsliper

polering pads

Bruksanvisning

Kutt flisen til ønsket størrelse for installasjon på flisen så bruker standard bladet. Marker fliser og skyv den jevnt gjennom sagen til å kutte fliser gjennom. Endre bladet på flis så når flisene har blitt kuttet til en bullnose blad ved hjelp av en fastnøkkel til å skru av den gamle bladet og stram på den nye. Den bullnose blad vil fjerne mesteparten av kanten på porselen fliser og klargjøre den for polering.

Line opp flisen kanten med den krumme delen av bullnose blad på flisen sagen. Flisen skal sitte tett opp mot siden av bladet slik at bladets kurve vil fjerne kanten av flisen; ikke linje flisen opp som om det vil bli kuttet av bladet.

Skyv fliser langs flis så bord i bladet i en jevn hastighet, og trekk det mot deg igjen i samme hastighet inntil flisen har beveget seg gjennom bladet fra den ene enden til den neste. Du må kanskje gjøre dette flere ganger for å fjerne helheten av kanten og får en avrundet kant på flisen.

Det anbefales at du øver på et stykke av flis først, for å finne ut hvor mange ganger flisen skal skyves inn i bladet. Hver flis vil variere i tetthet, slik at enkelte fliser må bli skjøvet inn i blad mer enn andre.

Skru en poleringspute på vinkelsliper ved hjelp av fastnøkkel til å løsne bolten på toppen, legg puten på jeksel og skru ned til bolten igjen. Test ut ulike hastigheter på kverna på et stykke av flis for å finne hastigheten som best vil polere kanten av flisen, og om nødvendig, kroppen av flisen også.

Kjør vinkelsliper over kanten og kroppen av flis kontinuerlig. Flytt vinkelsliper både frem og tilbake langs kanten og opp og over kanten inn i kroppen av flisen å matche kanten finish med flis kropp.

Kjør vinkelsliper i trange sirkler over hele kroppen av flisen som om du tegnet omkretsen av en appelsin til å polere kroppen av flis.

Hvor lang tid som er nødvendig for å polere kanten eller legeme av flisen vil variere avhengig av tettheten av flisen, og den aktuelle overflate. Igjen, er det best å prøve ut denne teknikken på et stykke av flis fra samme mye å bestemme hvor lang tid og hastighet for å polere bestemt flis.

Hold aldri vinkelsliper statisk på ett sted på flisen, da dette kan markere flis.

Hint

Denne teknikken kan ta mye av praksis for å få rett. Det anbefales at du øver på reserve biter av flis å finne den beste hastigheten på jeksel, antall passeringer gjennom flisen så og lenge med vinkelsliper for å få de beste resultatene på hver type flis.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-edge-polish-porcelain-tile/ "

相关文章!
 • Hvordan Hone & Polish Travertine Tile
  - 阅 4

  Travertin er en sedimentær stein som er en form for sandstein som marmor. Forskjellen mellom marmor og travertin er hvor lang tid det er utsatt for press, ligner på hvordan torv kan bli til kull. Travertin fungerer godt for tellere og gulv, og som fl

 • Hvordan lage en Bullnose Edge på Porcelain Tile Hvordan lage en Bullnose Edge på Porcelain Tile
  - 阅 4

  Legge et bullnose kant til porselen flis tilsetning av en glatt og avrundet kant til flisen. Dette fører flisen å være estetisk tiltalende og beskytter den mot cracking eller chipping. Bullnose fliser er ofte brukt som en trim flis som kanter flisene

 • Hvordan Lay 20x20 Porcelain Tile Hvordan Lay 20x20 Porcelain Tile
  - 阅 3

  Tilsetting av porselen fliser til et rom ikke bare legger skjønnhet til hjemmet, men også verdien. Alle har forskjellig smak i typer flis de liker i sine hjem, men trenden med større fliser er på oppgang. Å kunne legge fliser til ditt hjem selv er en