Amopage

Hvordan du skal se etter Westies å adoptere

- Views 4
Advertisement

Hvordan du skal se etter Westies å adoptere


En av de mest populære små hunderaser i Nord-Amerika og Europa er West Highland white terrier, eller Westie. Men det er ikke nødvendig å kjøpe en Westie valp når så mange valper og voksne er tilgjengelige for adopsjon. Westies er overgitt til krisesentre ofte gjennom ingen feil av sine egne. Ifølge Westie Rescue USA, årsaker til Westies som overleveres inkluderer eieren dø eller bli syk; eier å miste en jobb og eier å flytte til et sted som ikke tillater hunder.

Bruksanvisning

 • 1

Kontakt din lokale dyr ly og fortelle dem at du ønsker å adoptere en Westie. Hold kontakte dem ukentlig fordi de kan være for opptatt til å kontakte deg. Ly kan også være i stand til å gi den kontaktinformasjonen for en lokal Westie redning gruppe. I mellomtiden, forskning hunden adopsjonsprosessen for den aktuelle ly. Forstå deres krav til potensielle adopters som avgifter involvert, gi referanser fra veterinær og å tillate inspeksjoner av ditt hjem fra ly arbeidere.

2

Gå online til din favoritt søkemotor og skriv inn "westie redde" eller "westie redde" og din tilstand eller land navn. Du kan finne en Westie redning organisasjon i din egen hjemby. Klikk på Westie redning gruppe hjemmeside og laste ned en hund søknadsskjema. Les det før du fyller det ut. E-post eller telefon redningsgruppen i tilfelle du har spørsmål om skjemaet, kvalifikasjonskrav og for å finne ut om det er en venteliste.

3

Snakk med din veterinær og / eller veterinæren kontoransatte. De kan om noen Westies tilgjengelige for adopsjon eller noe eieren om å gi avkall på hans eller hennes hund eller av noen oppdrettere som leter etter boliger for pensjonerte avl eller viser hunder. Spør om du kan legge inn en "Westie Ønsket å vedta" varsel på kontoret tavla.

Hint

Adopsjon avgifter kan variere opp til $ 400, ifølge Westie Rescue, Inc. gebyrer ikke bare bidra til å dekke kostnadene ved omsorg for en hund mens den er i deres varetekt, men fraråder folk som kanskje ønsker å bruke hunder for formål som medisinsk forskning .

Alle hunder som ender opp i tilfluktsrom eller redningsgrupper er kastrert eller sterilisert for å redusere uønskede kjæledyr. Shelters i USA spay og neuter valper så unge som seks uker gamle som veier minst to pounds.

Aldri vedta en Westie hvis du opplever økonomiske vanskeligheter. Westie Rescue USA anslår at det koster $ 400 til $ 700 per år for å ta vare på en voksen Westie.

Aldri adoptere fra et krisesenter eller et annet sted som ikke tilbyr en kontrakt.

Aldri adoptere fra et krisesenter eller redning gruppe som har en ingen returrett. Dette er ikke handlingen av en hederlig hund redning organisasjon, ifølge "West Highland Hvit Terrier."

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-du-skal-se-etter-westies-a-adoptere/ "

相关文章!
 • Hvordan du skal se etter en jobb
  - 阅 0

  Det er mange måter å se etter en jobb, spesielt nå som det er den ekstra fordelen av å koble til arbeidsgivere on-line i forhold til for bare 20 år siden, da det var umulig. Hvis du er en student, nyutdannet eller ønsker å skifte karriere eller suppl

 • Hvordan du skal se etter Billige Trophies og medaljer for partene Hvordan du skal se etter Billige Trophies og medaljer for partene
  - 阅 0

  Enten du tildeler den beste tilbake dykke på en pool party, beste kostyme på en Halloween fest eller vinneren av en hot dog-spise konkurranse på sommeren grill, vil en billig plast trofé legge til moro av hendelsen og vil gi vinneren en premie for å

 • Hvordan du skal se etter tegn på termitt Hvordan du skal se etter tegn på termitt
  - 阅 1

  Homes over hele landet kan bli infisert av den fryktede termitt. Dette insektet vil arbeide stille og knusende inne i strukturen i huset ditt, og kan gjøre alvorlig skade hvis det ikke fjernes. Her er noen tips om hvordan du kan se etter tegn på term