Amopage

Hvordan du rengjør hardt vann fra glass dusjdører

- Views 0
Advertisement

Hvordan du rengjør hardt vann fra glass dusjdører


Når du har hardt vann, overskyet hvite flekker bygge opp på glass dusjdører. Denne hvite filmen gjør dine dusjdører ser skitne selv når de er ellers ren. Oppbygningen tiltrekker såpeskum og annet smuss for å skape beiser som krever albue fett for å fjerne. Mens forebyggende tiltak er det beste når det kommer til hardt vann flekker, forsyninger funnet i hjemmet hjelpe deg med hell bli kvitt den filmen.

Du trenger

sitron halvdeler

Bakepulver

Svamp

Sprayflaske

Sitronsaft

hvit eddik

rene kluter

Bruksanvisning

 • 1

Hold en sitron halv i hånden og strø bakepulver over pulp side.

2

Hvordan du rengjør hardt vann fra glass dusjdører


Skrubb overflaten på glass dusjdører som bruker natron dekket sitron halvparten. Klem sitron litt som du skrubbe å frigjøre saft. Når det ikke er mer juice i sitron halvår, gjelder natron til en annen sitron halv og fortsette skrubbe glass dusjdører før de er dekket med sitron og natron blandingen.

3

Hvordan du rengjør hardt vann fra glass dusjdører


La sitronsaft og natron blandingen på glass i 10 minutter. Fukt en svamp og skrubb Dusjdører å vaske av hardt vann flekker. Skyll dører av for å fjerne rengjøringsblandingen slik at du kan se om noen hard-vann flekker forbli.

4

Kombiner like deler sitronsaft, hvit eddik og vann i en sprayflaske. Spray løsningen på eventuelle gjenværende hardt vann flekker på glass dusjdører. La løsningen å forbli på flekker i 10 minutter.

5

Fukt en ren klut og tørk ned dine dusjdører for å fjerne eddik løsningen og de siste hardt vann flekker. Tørking av overflaten med en annen klut.

Hint

Hold en nal i nærheten av dusjen og fjerne vann fra glassdørene etter hver dusj eller badekar. Når overflaten holdes tørr, hardt vann flekker har mindre sjanse for å utvikle.

Spray dusjdører med en 50/50 løsning av hvit eddik og vann hver noen dager for å forhindre hardt vann flekker fra forming. Dette holder også mugg og jordslag i sjakk.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-du-rengjor-hardt-vann-fra-glass-dusjdorer/ "

相关文章!
 • Hvordan du rengjør hardt vann fra Tile i Pool
  - 阅 0

  Svømmebassenger krever mye vedlikehold for å holde dem både attraktivt og trygt for svømming. En av de mange problemene pool eiere står overfor er oppbygging av hardt vann innskudd på bassenget veggene. Kalk og andre mineraler akkumuleres nær vannlin

 • Hvordan du rengjør hardt vann fra polert messing Hvordan du rengjør hardt vann fra polert messing
  - 阅 0

  Hvis din hjemme har hardt vann, har du mest sannsynlig lagt merke til stygge mineral innskudd buildups på dine polert messing inventar, slik som bad kranen. Ikke bare kan mineralforekomster stjele glansen fra messing, men de kan også føre til inventa

 • Hvordan du rengjør hardt vann flekker fra Windows Hvordan du rengjør hardt vann flekker fra Windows
  - 阅 0

  Hardt vann flekker kan påvirke hvilken som helst overflate som er gjentatte ganger utsatt for hardt vann. Mineralforekomster og andre hardt vann flekker igjen en film på vinduer som gjør det vanskelig for deg å nyte utsikten i din hage. Kommersielle