Amopage

Hvordan du rengjør en Walbro forgasser

- Views 2
Advertisement

Hvordan du rengjør en Walbro forgasser


En forgasser er er en enhet som kombinerer drivstoff og luft for en forbrenningsmotor. Den Walbro er en merkevare av forgasser som vanligvis brukes i motorene på line-trimmere, løvblåser, motorsager og edgers. Det finnes forskjellige modeller av Walbro forgassere for bruk i de forskjellige typer av apparater der de blir brukt, men deres grunnleggende struktur og funksjon er svært like. Rengjøring og vedlikehold av forgasseren er viktig for effektiv drift av motoren din.

Du trenger

Beholder eller bøtte (glass, glasert keramikk eller metall)

Øyebeskyttelse

Kjemisk stabile hansker

Rengjøringsmidler

Lofri klut

Fine-stålull

Kan av komprimert luft

hex driver

Flat skrutrekker

Phillips skrujern

Bruksanvisning

Ventiler området godt. Bruk vernebriller og kjemisk stabile hansker. Følg gassledningen på siden av motoren til Walbro forgasser.

Fjerne klemmen som holder munnstykket på plass og fjerne gassledningen fra forgasseren. Plasser linjen i bøtte å fange gass lekker ut. Tappe gass. Steng stengeventil hvis det er én. Undersøke gassledningen og sjekk for eventuelle skader. Skift ut gassledningen hvis det er nødvendig.

Ta av luftfilteret ved å vri den lille, plast, innelukket filter mot urviseren. Inspisere den for skader. Tett papir-type filtre må skiftes ut. Uskadde skumelementene kan brukes om igjen. Vask skumelementet i varmt såpevann. Tørk den av og strøk den i noen dråper motorolje.

Les sikkerhetsdata for forgasseren renere veldig bra, så forgasserrens vanligvis inneholder kjemikalier som stripe maling, spise gjennom plast og kan være giftige og ekstremt brannfarlig.

Demontere forgasseren. Fjern skruene som holder forgasserhuset til flottøren skålen ved hjelp av en skrutrekker. Fjern hoveddysen sammen med sin ring ved hjelp av en sekskant driver. Sett begge til side for rengjøring. Tegn et diagram som du går sammen for å hjelpe deg å huske nøyaktig hvor alt går når du setter forgasseren sammen igjen.

Rengjør hver del av forgasseren nøye og grundig med forgasseren renere og lofri klut. Sørg for at dine øyne og hud er tilstrekkelig beskyttet. Blåse gjennom små hull og åpninger med komprimert luft og forgasseren renere. Hold rengjøring med nye, rene kluter til det ikke er flere rester igjen på fillene. Det kan være nødvendig å bruke en av tre tannpirker for å stikke opp av 0,5 mm hull på siden av forgasseren. Fintrådede ull med forgasseren støvsugeren kan være nødvendig på flottøren hengselbolten hvis det er rust oppbygging.

Legge brikkene på tørre filler til å tørke. Monter forgasserdeler i motsatt rekkefølge, med henvisning til diagrammet du tegnet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-du-rengjor-en-walbro-forgasser/ "

相关文章!
 • Hvordan du rengjør en bil Forgasser Hvordan du rengjør en bil Forgasser
  - 阅 1

  Hvis du har en eldre bil med en forgasser, vet du hvor viktig det å jobbe jevnt hele tiden. Det er selve livsnerven i bilen, leverer drivstoff-og-luft blanding som gjør at hjertet av bilen huke riktig.Sengen forgasseren bør opprettholdes og rengjøres

 • Hvordan å gjenoppbygge en Walbro forgasser Hvordan å gjenoppbygge en Walbro forgasser
  - 阅 1

  Walbro forgassere er en av de mest populære merket av forgassere på markedet for små bensinmotorer som brukes i luke eaters, løvblåser og noen motorsager. Over tid, nesten alle forgassere trenger ombygging. Den lille gummideler blir sprø og kan bryte

 • Hvordan virker den Primer på en Walbro forgasser arbeid? Hvordan virker den Primer på en Walbro forgasser arbeid?
  - 阅 5

  primer Walbro forgassere er en vanlig type forgasser funnet på to-takts motorer slik som de som strøm luke eaters, motorsager, løvblåsere og andre hagestell verktøy. Til tross for sin lille og lette utseende, de er komplekse maskiner som er avhengige