Amopage

Hvordan du rengjør en nyfødt baby

- Views 0
Advertisement

Hvordan du rengjør en nyfødt baby


Søt, myk og dyrebar for se, vil nyfødte barn ikke trenger en daglig bad i flere måneder. En liten en sensitiv hud må vaskes ikke mer enn to ganger i uken for å holde smidig og ren. Med litt tålmodighet og forberedelse, foreldre kan gjøre babyens bad tid en enkel ritual som er moro for alle involverte.

Slik klargjør

En nyfødt baby bad bør gis i et varmt rom, slik at den lille ikke får kaldt mens avkledd. Før et bad, montere alt som trengs. Spør Dr. Sears hjemmeside anbefaler en baby bath kit består av to vaskekluter, en mild såpe, baby shampoo, bomull baller og tips applikatorer, en hette håndkle for å tørke babyen og ferske bleier og klær. For spedbarn sikkerhet, bør badeplassen være fri fra alle mulige distraksjoner, for eksempel mobiltelefoner. Forlat aldri barnet uten tilsyn, selv ikke i noen sekunder.

Sponge Bading

For å hindre smitte til babyens navlestreng, skal hun bare ha svamp bad før navlestrengen faller av, etter ca to uker. Swaddle babyen i et håndkle før du begynner badekaret. Alternativt kan hun bære henne bleie. Om vinteren spot-ren, babyen og holde henne innpakket for varme. Plasser barnet på en polstret, flat overflate eller på fanget. Ved hjelp av en varm vaskeklut og vanlig, lunkent vann, vaske babyens eksponerte flaten. Tilsett noen dråper såpe for fet ansamlinger bak ørene, armer og nakke. Lagre babyens bleie området - særlig underlivet for baby jenter - for sist, ifølge American Academy of Pediatrics' friske barn nettside. Bruk en fuktet bomullsdott til å rense en baby jente genital området, og alltid sørge for å tørke den fra forsiden til baksiden. En baby guttens omskjæring området bør holdes så rene som mulig ved å vaske den med varmt vann. Behandle snittet med en skvett av vaselin for å hindre at den fester til bleien eller noen bandasjer, hvis det er nødvendig. Vask barnerumpe ved å slå henne på magen eller løfte bena mens hun ligger på ryggen. Rengjør bunnen av navlestrengen med en bomullspinne fuktet med isopropanol.

tub Bading

Når en babyens navlestreng har falt av, kan han få et badekar bad. En kar eller vask fylt med bare to inches lunkent vann vil være tilstrekkelig for en baby første bad. Når barnet blir avkledd, umiddelbart plassere ham i vannet, noe som bør aldri varmere enn 120 grader Fahrenheit. Den friske barn hjemmeside anbefaler å plassere en baby i vannet føttene først, og deretter gradvis senke ham i badekaret. Mesteparten av barnets kropp vil holde seg over vannet, så helle vann over ham ofte for å holde ham varm. Bruk en myk vaskeklut til å rengjøre barnets kropp. En bomullspinne fungerer godt for å fjerne eventuelle oljerester som samler mellom den delikate folder av barnets ben, rumpe eller under armene. Du kan bruke en mild sjampo, men ikke mer enn to ganger i uken. Pakk ham i en hette håndkle når bad tid er over, for å hindre ham fra å miste for mye kroppsvarme.

Beroligende under bading

Noen nyfødte babyer kan finne bading stressende. Foreldre kan berolige en ulykkelig badende ved hjelp av en betryggende tone og forsiktig masserer barnets kropp. Hvis en baby er spesielt opprørt, fremskynde bad rutine eller gi avkall på karet i favør av svamp bad en stund lenger. Spør Dr. Sears nettside viser at noen foreldre velger å sitte i full størrelse badekar med babyen, eller følge en stressende bad tid med en beroligende aktivitet som massasje, sykepleier eller en kjent vuggesang.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-du-rengjor-en-nyfodt-baby/ "

相关文章!
 • Hvordan Adopter en Domestic nyfødt baby så fort som mulig Hvordan Adopter en Domestic nyfødt baby så fort som mulig
  - 阅 0

  Du har din nåværende godkjente adoptivhome og du venter på babyen i drømmene dine. Du har din nyfødte baby barnehage satt opp og dekorert. Hjertet ditt ønske er å adoptere en nyfødt baby innenlands. Du har også hørt om familier som venter år for en b

 • Hvordan snakke til din nyfødte baby
  - 阅 0

  Samspill med barnet ditt er en av de beste delene av å bli kjent med barnet og utvikle de sterke bånd. I disse dager, snakke med barnet ditt går langt utover "Goo Goo» og «Ga Ga». Det er alltid viktig å husk at hvis du snakker og samhandler med barne

 • Hvordan du rengjør en glass Baby Bottle Hvordan du rengjør en glass Baby Bottle
  - 阅 0

  Glass tåteflasker har opplevd en oppblomstring i popularitet de siste årene. De er miljøvennlige, fordi de kan brukes om og om igjen, og de er tryggere enn plastflasker. Ved oppvarming plast baby flasker kan frigjøre små mengder bisfenol A, et hormon