Amopage

Hvordan du rengjør en Canon-skriver

- Views 0
Advertisement

Hvordan du rengjør en Canon-skriver


Canon-skrivere må rengjøres og vedlikeholdes, akkurat som alle andre skriver, for å opprettholde optimal utskriftskvalitet. Blekkskrivere utnytte skrivehoder, som til tider blir tilstoppet med blekk, forårsaker et tap i kvalitet. Heldigvis er prosessen svært enkel å utføre, om du bruker en Windows-basert PC eller en Mac OS X-basert datamaskin. Hvis du opplever en reduksjon i utskriften kvaliteten på Canon-skriveren, følger du disse enkle trinnene for å få utskrifter tilbake til å se spektakulære.

Ved hjelp av Windows 7, Vista eller XP

Start ved å sørge for at både datamaskinen og skriveren er slått på og fungerer. Rengjøring av skrivehodet bruker en liten mengde av tilgjengelig blekk, så også sørge for at du har nok blekk i alle dine kassetter (Canon-skrivere har en LED med en blekkdråpeikonet som blinker når blekknivået er lavt).

Klikk på "Start" -menyen i nedre venstre hjørne av skjermen.

Klikk på "Skrivere" -ikonet (kan også si "Skrivere og telefakser"). Hvis du ikke ser dette ikonet, kan du velge "Control Panel" og velg deretter "Skrivere" -ikonet i vinduet som åpner seg.

Høyreklikk på Canon-skriveren, og velg "Utskriftsinnstillinger" etter et vindu åpnes og viser alle installerte skrivere.

Klikk på "Maintenance" fanen øverst i vinduet.

Velg "Head Cleaning" alternativet, som vil rense skrivehodene.

Klikk på "Start" -knappen for å starte prosessen med å rense skriveren.

Ved hjelp av Mac OS X

Slå på både Mac og Canon-skriveren

Naviger til Programmer-mappen på Macintosh HD, og ​​dobbeltklikk på Canon (BJ) Printer Utility-ikonet.

Velg skriveren fra skriverlisten, og klikk deretter på OK.

Klikk på "Head Cleaning" -knappen i verktøy dialogboksen.

Følg instruksjonene for å starte renseprosessen. Klikk på bekreftelsesknappen når renseprosessen er fullført. Skriveren verktøyet kan skrive ut en test ark for deg å sjekke og se om blekk hoder er nå klart.

Hint

Noen Canon-skrivere tilbyr muligheten til å rengjøre skrivehodene direkte gjennom skriveren uten bruk av datamaskin. Sjekk Canon Støtte for spesifikke skriveren for å se om denne funksjonen er tilgjengelig, og for å få instruksjoner om hvordan du utfører denne (se Ressurser).

Innsiden av skriveren, kan du nøye bruke en bomullspinne for å rense blekk fra de svarte utstående ribbe (se Ressurser).

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-du-rengjor-en-canon-skriver/ "

相关文章!
 • Hvordan jeg installere en Canon skriver uten CD? Hvordan jeg installere en Canon skriver uten CD?
  - 阅 0

  Når du kobler en Canon-skriver til datamaskinen, systemet vanligvis ikke trenger å installere en driver installert. Men hvis det er en eldre system (slik som den opprinnelige operativsystemet Windows XP og tidligere), datamaskinen kan likevel kreve d

 • Hvordan sette opp en Canon-skriver
  - 阅 0

  Enten du trenger å skrive ut uten ledninger via et trådløst nettverk til en stasjonær eller bærbar PC, kan denne artikkelen må du skrive ut uten grenser i løpet av minutter. Du trenger Canon-skriver Setup CD Datamaskin Trådløst nettverk Router Bruksa

 • Hvordan sette opp My Canon-skriver på datamaskinen min Hvordan sette opp My Canon-skriver på datamaskinen min
  - 阅 0

  Canon har lenge vært et populært valg i verden av utskrift og digital bildebehandling og skrivere selskapet gjør er mye brukt både i hjem innstillinger og i næringslivet. Hvis du kjøper en ny Canon-skriver, eller ønsker å koble til en gammel en til e