Amopage

Hvordan du rengjør en Bissell ProHeat

- Views 0
Advertisement

Enten den brukes i et hjem, kontor, kjøretøy eller et annet sted, Bissell ProHeat oppreist teppe damp renere dyp renser nesten alle type teppe. Bissell Homecare Inc. er ikke bare designet ProHeat med ergonomi og brukervennlighet-bruk i tankene, men også for enkel opprydding og vedlikehold. Med noen få rengjøring elementer fra rundt hjemmet ditt, kan du raskt og grundig rense ProHeat å forlenge levetiden til enheten ved å redusere avfall, blokkering og bakterier som kan skade det over tid.

Du trenger

Vann

Mikrofiber kluter

Myk børste (valgfritt)

mildt rengjøringsmiddel

Tørr støvsuger (valgfritt)

Bruksanvisning

Slå av ProHeat. Koble den fra stikkontakten og returnere strømledningen til sine eiere.

Ta av "to-i-en" vanntanken ved å ta tak i håndtaket og trekke det fra støvsugeren base. Trekk håndtaket forover og slå litt å ta av lokket på tanken. Kast eventuelle skittent vann fortsatt inne i den nederste delen samling området.

Ta den røde lofilter fra tanklokket. Skyll den og hele tanken under rennende varmt vann. Bruk en mikrofiberklut eller en myk børste og / eller et mildt rengjøringsmiddel som er godkjent for maskinen din til å tørke bort noen skitne rester i lofilter, inni den nederste delen, og utenfor og rundt "heavy duty blæren." Etterpå, skyll igjen under rennende varmt vann og sett til side for å lufttørke.

Trekk dysen håndtaket og fjerne munnstykket fra fronten av enheten. Skyll under rennende vann og ren med et mildt vaskemiddel og mikrofiberklut. Hvis det finnes en blokkering, trekke mikrofiberklut fra toppen gjennom bunnen for å oppheve blokkeringen. Skyll en andre gang, og lufttørke.

Trekk noen hår, lo eller annet rusk fra børstevalsen med hånden eller en myk børste. Kjør fingertuppene eller pensel langs kanten av børstevalsen, og dra oppover for å løsne og fjerne rusk. Om nødvendig, bruk en tørr støvsuger og en børste hodet vedlegg til å løsne og suge bort hår, lo og annet rusk fra børstevalsen.

Skyll, vask og skyll igjen alle dine vedlegg i varmt vann og deretter lufttørke. Returner dysen og vanntank til støvsugeren. Linje krokene på munnstykket med sporene på forsiden, fest og klikk deretter på plass.

Monter vanntanken, ta tak i håndtaket på toppen og skyv tanken på plass på basen. Rengjør utsiden av apparatet med en fuktig mikrofiberklut.

Hint

For å rengjøre slangen på ProHeat, fylle en vask med lys såpevann, koble til og slå på støvsugeren, suge opp noen av vasken vann med slangen, og følg med rent vann. Å tørke slangen, hold slangen parallelt med kroppen din og løft oppover for å tvinge vannet til å renne ut i vannet samling del av "to-i-ett" vanntank.

Hvis støvsugeren mister suge, bekrefter at dysen plassering er godt klikkes på plass og se etter blokkeringer i slangen, vedlegg eller vanntank filter.

Aldri vente lenger enn 24 timer for å rense teppet renere etter bruk fordi skittent samling vann eller rester i renere kan fremme bakterievekst, noe som kan være vanskelig å fjerne fra tanken. En slik vekst kan skape stygg lukt som skader din helse eller helsen til andre.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-du-rengjor-en-bissell-proheat/ "

相关文章!
 • Hvordan du feilsøker en Bissell ProHeat 9200 Hvordan du feilsøker en Bissell ProHeat 9200
  - 阅 0

  Den Bissell ProHeat 9200 teppe dypt renere inkluderer en innebygd varmesystem, doble strøm børster og en tilpasset ren funksjon som blander vann med rensing løsningen for deg. Mens maskinen lager hjem tepperens enkelt for den gjennomsnittlige hus, en

 • Hvordan du feilsøker en Bissell ProHeat 12 Amp shampooer Hvordan du feilsøker en Bissell ProHeat 12 Amp shampooer
  - 阅 0

  Den Bissell ProHeat Deep Cleaner er et teppe sjampo maskin som varmer vann fra springen og rengjøring sjampo for å gi en maksimal mengde renseevne for gulv og tepper. Vannvarmeren vil varme opp vann fra springen i ytterligere 25 grader over den oppri

 • Hvordan du rengjør en Bissell Little Green Hvordan du rengjør en Bissell Little Green
  - 阅 0

  Den Bissell Little Green dypt renere er laget for å dyp feilfri og fjerne flekker fra tepper og møbeltrekk. Den kompakte størrelsen gjør det lett å transportere til forskjellige steder i huset. Du kan også bruke den til å rengjøre bilen møbeltrekk. N