Amopage

Hvordan du koker jeg en Carolina brisket?

- Views 0
Advertisement

Hvordan du koker jeg en Carolina brisket?


Forskjellige områder av landet har ulike måter å tilberede det samme. Et slikt eksempel er biff brystkasse. I New England, for eksempel, er brisket corned og deretter kokt. I Texas og sørvest, kommer smaken fra røyken som kommer fra veden brukes under matlaging. I Midtvesten, er en tørr gni påføres før du legger kjøttet på grillen. I Carolina, innebærer tradisjon belegg biff brisket med en eddik-baserte barbecue saus, deretter matlaging ved lav temperatur for en lang periode.

Du trenger

røyker grill

Grill børste

Tørkepapir

Rag (valgfritt)

Tenger

Vegetabilsk olje

treflis

Bolle

Væske

dørslag

biff brisket

Kniv

krydder

Grillsaus

Mat-grade børste

Aluminum pan

Instant-read termometer

Bruksanvisning

 • 1

Forbered røyker grill. Forvarm grillen til 250 grader Fahrenheit. Rengjør ristene med en grillbørste. Bruk et papirhåndkle eller en våt klut holdt av tang til å tørke ned ristene for å fjerne eventuelle rester. Smør tørkepapir med vegetabilsk olje, og pensle ristene flere ganger.

2

Legg fire eller fem håndfuller av flis til en stor bolle. Fylle skålen med væske, så som vann, øl, eller cola. Bløtlegg treflis i minst 15 minutter, deretter tappe bruker et dørslag.

3

Skyll brisket under kaldt rennende vann og tørk med tørkepapir. Bruke en skarp kniv, slik som en boning kniv, for å fjerne overflødig fett fra brystkasse, slik at om en 1/4-tommers lag på toppen, som kalles fett cap. Bruk kniven til å score det fett cap flere ganger, og skaper flere diamant-formet kutt, uten å kutte i kjøttet; Dette vil bidra til sausen og krydder trenge inn i kjøttet.

4

Coat utsiden av biff brisket med krydder. Krydder som ofte brukes for brisket inkluderer salt, malt svart pepper, løk pulver, hvitløk pulver, tørr sennep, timian, søt paprika, og malt cayenne pepper.

5

Coat utsiden av kjøtt med grillsaus ved hjelp av en food-grade pensel. En Carolina barbecue saus er Eddik og ketchup-baserte, og vanligvis blandet med små mengder av andre krydder som sennep, brunt sukker, løk pulver, hvitløk pulver, chili pulver, og malt cayenne pepper. Plasser brisket i en aluminiumspanne med fett hetten vendt oppover. Hell en liten mengde saus på brisket.

6

Fyll flis skuffen røyker med et par håndfuller av drenert flis. Plasser aluminium pan inn røyker grill og lukk døren. Legg til flere røyk chips og barbecue saus som nødvendig.

7

Røyk i ca åtte til ni timer, avhengig av størrelsen på brystkasse. Bruk en instant-read termometer for å sjekke temperaturen. Når brisket har nådd 210 grader Fahrenheit eller er øm når sjekket med en gaffel, er det gjort. Selv om de fleste biff er spiselig på 120 til 125 grader, bør brisket kokes forbi 200 grader for å sikre at fettet har smeltet gjennom og sener i kjøttet har brutt ned.

8

Tillat brisket å hvile i minst 20 minutter for å tillate overføring matlaging og for å tillate saft for å redistribuere i kjøttet. Pensle mer barbecue saus på brisket, og skjær den over korn for å sikre anbudet stykker.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-du-koker-jeg-en-carolina-brisket/ "

相关文章!
 • Hvordan du koker jeg en lasagne i en langpanne? Hvordan du koker jeg en lasagne i en langpanne?
  - 阅 0

  En langpanne er vanligvis brukes til å steke elementer på komfyren eller ovnen, for eksempel kalkun, grønnsaker, poteter eller kylling. Steke kokekar kan være en tung aluminiumsfolie og engangs eller kan være solide kokekar som finnes på kjøpe og spe

 • Hvordan folk får jeg Pin Worms? Hvordan folk får jeg Pin Worms?
  - 阅 0

  Hva er Pinworms? Pinworms er små, parasittiske ormer som kan infisere tarmen hos mennesker og dyr. Pinworms er omtrent på størrelse med en stift og ser ut som smale korn av ris eller biter av tråden. Pinworm eggene klekkes i tynntarmen, og deretter f

 • Hvordan Kok en Corned Beef brisket Hvordan Kok en Corned Beef brisket
  - 阅 0

  Kjøttdeig blir utbredt i dagligvarebutikker begynner mars i påvente av St. Patricks Day. Selv om det ikke er tradisjonelle i Irland, ifølge Allrecipes.com er krydret corned biff serveres på mange irske barer og restauranter hele dagen 17. mars. En fr