Amopage

Hvordan du kan leie en Big Screen for Super Bowl

- Views 2
Advertisement

Folk elsker å komme sammen for Super Bowl parter og se spillet med venner. Store TVer er veldig populært for å lage en Super Bowl fest en til å huske. Hvis du ikke eier en stor skjerm, men du trenger ikke betale store penger for en TV som ellers kan ta opp for mye plass eller ikke får nok bruk for å være verdt prislappen. I stedet leie en stor skjerm for det store spillet.

Bruksanvisning

Mål området der den store skjermen vil bli plassert på festen for å sikre deg leie en passende størrelse. Også være sikker på at det kommer til å passe gjennom alle dører inn i rommet hvor festen skal holdes. Du ønsker ikke å se kampen på verandaen, fordi TV er for stor til å passe inne i huset.

Beregne antall besøkende som skal se Super Bowl på storskjerm for å være sikker på at det vil være stort nok for alle å se. Jo større tv, jo flere folk lett se spillet, men husk, jo større du går, jo høyere prisen går også. Dermed får du ikke bare ønsker å plukke som passer og lett å se, men også passer i budsjettet.

Kontakt en TV eller elektronikk utleie butikk i nærheten av stedet der du vil holde Super Bowl party. Spør i butikken representant hvilke modeller er tilgjengelige i pris og størrelse rekkevidde, og hvor lenge du leie, slik at du kan returnere den i tide. Du kan finne en god størrelse storskjerm for så lite som et par hundre dollar, men de kan gå opp til over $ 1000. Populære størrelser inkluderer 42, 50 og 61 tommers modeller.

Finn ut om prisen inkluderer levering og oppsett. Mange utleiefirmaer ta denne ork ut av hendene dine, spesielt med en høy billett element som kan lett bli skadet under transport. Noen kan tilby det uansett med en redusert pris hvis du plukker den opp selv, men ikke lugging rundt en tung TV og ekstra stress for å bekymre deg for å bryte den, kan gjøre ekstra pengene du bruker for å få den levert og plukket opp godt verdt det.

Bestill din TV utleie tidlig. Du er nok ikke den eneste som ønsker å gjennom en stor bash for Super Bowl komplett med monster-TV. En god tommelfingerregel er å reservere TV minimum to uker før arrangementet, og før du begynner å invitere folk over.

Les leiekontrakten grundig. Pass på at du forstår ditt ansvar hvis noe skulle skje med den store skjermen, mens det er i din besittelse. Finn også ut hva du bør gjøre hvis noen grunn TV slutter å virke, og hvis det er en reparasjon person som vil være tilgjengelig hvis dette skulle skje.

Være tilgjengelig for å motta den store skjermen når den leveres til festen sted, og har området ryddet og klar for å sette opp. Inspiser den store skjermen umiddelbart og merk eventuelle skader som allerede er på TV. Hvis det er enda mindre riper eller bulker, sette det skriftlig at du mottok den i denne tilstanden, slik at de ikke prøver å belaste deg når du returnere den.

Hold all utleie papirene på et trygt sted og klar til å gå tilbake med den store skjermen når leietidsperioden slutter. Igjen, hvis du er repsonsible for å ta den tilbake til butikken, ta det tilbake i tide til å unngå å få en sen gebyr, men det er enda bedre hvis pickup var inkludert i leieprisen, slik at du kan konsentrere deg om å rydde opp etter alle rotete venner.

Hint

Hvis plukke opp den store skjermen, sørg for å ha en stor nok bil til å gjøre jobben riktig og trygg måte å sikre det på turen.

Velg en installasjons beliggenhet nær alle nødvendige stikkontakter, og gir klar og enkel visning for gjestene.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-du-kan-leie-en-big-screen-for-super-bowl/ "

相关文章!
 • Hvordan du kan leie en messe på en Fair
  - 阅 0

  Hvordan du kan leie en messe på en Fair. Å leie en messe på en lokal messe er en fin måte å få litt eksponering for din bedrift i vekst, eller som en lansering av punkt for en ny idé eller håndverket. Det er noen regler du må vite før du leier en mes

 • Hvordan du kan leie en vedkløyver
  - 阅 0

  Hvordan du kan leie en vedkløyver. Winter komme, og peisen er klar. Du gikk til skogen og kom tilbake med et lass av tre. Det er bare ett problem. Noen av de biter er for store til å passe i peisen. Du trenger en vedkløyver. Bruksanvisning Bestem hvi

 • Hvordan du kan leie en U-Haul Truck
  - 阅 0

  Komme klar for en stor flytte kan være en svært komplisert prosess med pakking, håndtering bokser og transport av disse boksene til ønsket sted. Når jeg prøver å leie en U-Haul er det viktig å vite alle de ulike måtene å leie en lastebil. Les mer for