Amopage

Hvordan du kan klage bil reparasjon regninger

- Views 0
Advertisement

Hvordan du kan klage bil reparasjon regninger


Hvis du er misfornøyd med reparasjoner bilen mottatt på et bilverksted eller hvis du tror du har blitt overladet, har du rett til å bestride din bil reparasjon regningen. Bilverksteder ofte betale faste beløp for deler, men de like ofte har mye spillerom i forhold til hvor mye de tar betalt for arbeidskraft. Når det kommer til auto reparasjoner, mange elementer er omsettelige. Trikset er å få bilnøklene tilbake fra butikken sammen med en regning som du er fornøyd med.

Bruksanvisning

Vis mekanikeren anslaget han ga for bilen, hvis den endelige regningen er betydelig mer enn de estimerte utgifter uten begrunnelse. Anslaget er nettopp det: et anslag. Men hvis den endelige regningen er mer enn 10 prosent høyere enn anslaget, bør du si noe. Mange ganger ekspeditøren eller manager vil senke regningen.

Få estimater på reparasjonene fra andre butikker i området. Hvis du finner ut at flere butikker betale en sum for en bestemt del, men mekaniker du ansatt lades deg betydelig mer, du har en gyldig tvist.

Vis ekspeditøren en tidligere bil reparasjon regning dersom dette ikke er første gang du tar bilen til den gitte reparasjon spesialist for et bestemt problem. Du har en legitim klage for dobbel-betalende på en gitt bil reparasjon, dersom reparasjonsverksted ikke løser problemet i første omgang, og belaste deg en gang til for å løse det samme problemet.

Ha et hjerte til hjerte diskusjon med bil reparasjon ekspeditøren om din økonomiske situasjon, hvis du er en vanlig kunde, og hvis du betaler regningen vil bryte banken din. Hvis du forteller ekspeditøren at du har en vanskelig tid å betale regningen, kan de vise deg lempning og lavere arbeidshastighet eller redusere andre unødvendige kostnader.

Be om å få snakke med en leder hvis du ikke får de resultatene du trenger fra bilen reparasjon kontorist. Hvis lederen er på et annet sted, enten snakke med sjefen på telefonen, eller gå besøke ham på det andre stedet å bestride regningen.

Hint

Vær høflig og profesjonelt hele tiden når du snakker med en bil reparasjon kontorist om regningen tvisten. Heve stemmen din og vise din temperament sjelden får resultater.

Hvis et bilverksted nekter å fikse en regning, ta kontakt med statens riksadvokatens kontor for å få hjelp eller ring din lokale Better Business Bureau for å mekle.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-du-kan-klage-bil-reparasjon-regninger/ "

相关文章!
 • Hvordan du kan klage en Bill Hvordan du kan klage en Bill
  - 阅 0

  Selv om det kan være fornuftig for en familie med fire barn å ha en ekstremt høy vannregningen, du og din ektefelle bør ikke, med mindre du har fylt bassenget denne siste måneden. Hvis du finner ut at du har å gjøre med en regning som er overdreven,

 • Hvordan du kan klage en kabel-TV Bill Hvordan du kan klage en kabel-TV Bill
  - 阅 0

  Kabel-TV regninger kan la deg skrape hodet med sine lister over avgifter, skatter og andre avgifter. Hvis beløpet kabelselskapet er krevende ikke samsvarer med figuren du har ventet på å betale, bestride regningen kunne dra bankkontoen din. Kabel-TV-

 • Hvordan du kan klage et kjøretøy repossession
  - 阅 0

  Uansett grunn, hvis noen overtar bilen din, må du vite hvordan du kan få det tilbake før enn senere. Følgende trinn peke deg i den retningen du må finne-smutthull som kan hjelpe deg å få bilen tilbake eller i det minste kjøpe deg litt tid å få økonom