Amopage

Hvordan du kan gjøre selv forsvinne med et ark eller Blanket

- Views 2
Advertisement

Imponer vennene dine med en enkel, men smart magiske triks. Hvis du alltid har ønsket å være en magiker, prøv å forsvinne i løse luften, slik at dine venner og familie klør seg i hodet og lurer på hvor i verden du utførte denne store prestasjon. Det tar ikke mer enn et stort ark eller teppe og litt fantasi for å imponere publikum. Kast i noen magiske ord, og du er på vei til å bli den neste David Copperfield.

Hvordan du kan gjøre selv forsvinne med et ark eller Blanket

Du trenger

Store ark eller teppe

Glitter

stoff maling

Iron-on bokstaver

paljetter

Frivillig

Trinn 1:

Velg prop. Finn et lakenet eller teppe stort nok til å skjule hele kroppen når du holder den opp i luften med strake armer. Hvis du er virkelig seriøs om å utføre denne handlingen foran et levende publikum, være kreativ og dekorere det slik at det ser ut som det kan faktisk tilhører en ekte magiker. Bruk fargerike håndverks materialer, blant annet stoff maling, paljetter, glitter lim og jern-on bokstaver.

Hvordan du kan gjøre selv forsvinne med et ark eller Blanket

Steg 2:

Satt scenen. For å utføre dette trikset vellykket må du ha en enkel rømningsvei, slik at minst 8 fot mellom deg og ditt publikum. Pass også på at du utfører trikset stående ved siden av noe du kan raskt skjule bak - en stor lenestol, en sofa, en ponni vegg eller en seng - når arket faller til gulvet.

Hvordan du kan gjøre selv forsvinne med et ark eller Blanket

Trinn 3:

Rekruttere en frivillig fra publikum. Før resultatene, i hemmelighet planlegger å ha en av dine venner eller familiemedlemmer kommer til scenen. La ham eller henne inn på hvordan kunsten skal utføres og hva hans eller hennes rolle vil være i din tilbakekomst. Minn din frivillig til å handle overrasket når du plukker ham eller henne fra publikum, slik at det ser ut som det var et tilfeldig utvalg.

Hvordan du kan gjøre selv forsvinne med et ark eller Blanket

Trinn 4:

Start triks. Kunngjøre for publikum som du vil forsvinne i løse luften, så dukker med hjelp av en frivillig. Stå rett og på tærne, heve laken eller teppe over hodet. Kaste ut noen magiske ord, og med en mild kaste av arket opp i luften - sammen med en håndfull av glitter for effekt - raskt dukke ned på knærne før arket er i stand til å treffe gulvet og rull bak godstolen eller sofa ved siden av deg.

Hvordan du kan gjøre selv forsvinne med et ark eller Blanket

Trinn 5:

Dukke opp igjen før deres øyne. Din frivillig skal plukke opp arket og ser overrasket. Etter 10 til 15 sekunder, har din frivillig løfte arket opp over hans eller hennes hode, slik at publikum kan se både frivillig og arket. Arket bør skjuler eventuelle gap mellom den og lenestol eller sofa. Ha frivillig tut noen magiske ord, ber publikum til å telle bakover fra 10. Når publikum får en, få frivillige slippe arket. Da vil du ha i hemmelighet omplasseres deg tilbake til en stående posisjon bak arket.

Hvordan du kan gjøre selv forsvinne med et ark eller Blanket

Hint

Før du wow publikum med din smart magiske triks, være sikker på at du har praktisert det til perfeksjon, slik at det ikke er noen åpenlys uhell.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-du-kan-gjore-selv-forsvinne-med-et-ark-eller-blanket/ "

相关文章!
 • Hvordan du kan klage en Charge med en bank eller kredittkortselskapet Hvordan du kan klage en Charge med en bank eller kredittkortselskapet
  - 阅 0

  Kostnader kan vises på bankkontoen eller kredittkort sammendrag som følge av identitetstyveri, kjøpmann feil eller bankfeil. Hvis du ser dupliserte eller feilbelastninger, trenger rask handling for å bli tatt for å beskytte din konto og din kredittve

 • Hvordan du kan gjøre selv Shorter
  - 阅 0

  Med mindre du er villig til å hogge av bena i knærne eller bli sittende resten av livet, ingenting kommer til å endre din høyde. Du kan imidlertid gjøre deg kortere med noen strategiske tips. Selv om du fortsatt vil fysisk være i samme høyde, vil du

 • Hvordan du kan forbedre ditt syn Med Eye Øvelser Hvordan du kan forbedre ditt syn Med Eye Øvelser
  - 阅 0

  Denne artikkelen vil lære deg øye øvelser for å styrke dine øyne i den hensikt å forbedre synet. Du trenger Eye, engasjement, tålmodighet, rene hender og avslapping. Bruksanvisning Du er øyne er muskler og må utøves akkurat som alle andre muskler du