Amopage

Hvordan du filen skatter når noen har feilaktig brukt dine pårørende?

- Views 0
Advertisement

Det kan skje med hvem som helst. Du kommer til din skatt preparer kontor med alle nødvendige skatt dokumenter i hånden; du har din W-2s, 1099s, trygdekort og utbytte uttalelser. I år er du forberedt. Neste ting du vet, din skatt preparer informerer deg om at han ikke er i stand til å sende inn din retur fordi den elektroniske programvarens feilmelding insisterer på at noen andre allerede har arkivert dine pårørende. Heldigvis har skattemyndighetene en prosess tilgjengelig som fortsatt gjør det mulig å fil for dine pårørende.

Fører til

Det første du må huske etter at du har blitt informert om at noen andre har arkivert dine pårørende er ikke å få panikk. Ja, det er sant at bruk av e-filing har økt sannsynligheten for online skattesvik og dermed er det mulig at noen har stjålet ektefelle personnummer og arkivert den som sin egen. Men det er like mulig at en annen skattyter transponert sitt eget personnummer mens innlevering retur. feil ærlige skjer.

Prosess

Hvis noen har arkivert bruker avhengige, er det umulig for deg å kreve din avhengig av en e-arkivert retur. Dette er fordi online skatt forberedelse programvare sjekker automatisk etter dupliserte registreringer og vil avvise noen avkastning ved hjelp av et personnummer som tidligere har blitt brukt. Du må skrive ut en kopi av din avkastning og send det til skattemyndighetene campus ansvarlig for prosessen tilbake i ditt område. Hvis du er usikker på hvilken campus er ansvarlig for behandlingen av avkastning i ditt område, ta kontakt med skattemyndighetene nettside for en komplett oversikt kategorisert etter region. Vær forberedt på en betydelig forsinkelse i behandlingen av selvangivelsen siden behandlingen tidsramme for e-arkivert avkastning er 10 dager sammenlignet med seks til åtte uker for tilsendt avkastning. Når skattemyndighetene mottar du kommer tilbake, vil det avgjøre hvilke skattebetaler - du eller den personen som hevdet din avhengige - er berettiget til å kreve avhengig av hennes skatter.

Skilt Par

Skilt par har ansvar for å følge skattereglene skissert i deres skilsmisse resolusjon. Ofte vil dekret tillate skilte par å kreve sine pårørende under annet hvert år. Andre ganger dekret vil tildele fulle rettigheter til å kreve en avhengig med ektefelle som har full forvaring av den avhengige. Hvis din ex-ektefelle er ikke berettiget til å kreve barnet, men gjorde det likevel, så bør du sende inn en papir retur. Det er ikke nødvendig å feste skilsmisse resolusjon fordi skattemyndighetene vil sende deg et varsel om det krever en kopi.

betraktninger

Skattemyndighetene kan sende deg et varsel i posten med en 1040X vedlagt. Du bør bare fullføre 1040X å fjerne avhengig av avkastningen hvis du feilaktig hevdet en avhengig. Hvis, derimot, er du den skattyter som er berettiget til å kreve den avhengige, ignorere 1040X. Skattemyndighetene vil kontakte deg på et senere tidspunkt hvis det krever autentisering dokumentasjon.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-du-filen-skatter-nar-noen-har-feilaktig-brukt-dine-parorende/ "

相关文章!
 • Hvordan kan du fortelle når noen har endret en hendelse i en Outlook-kalenderen? Hvordan kan du fortelle når noen har endret en hendelse i en Outlook-kalenderen?
  - 阅 0

  Microsoft Outlook startet som et e-postprogram og har utviklet seg til en omfattende informasjon management program. Outlook-kalenderen kan du dele hendelser på tvers av organisasjoner og tidssoner for å administrere tidsplaner. Noen ganger planlagte

 • Hvordan til fil skatter hvis du har begjært konkurs
  - 阅 0

  Konkurs er på vei oppover, og med skatter rett rundt hjørnet, kan folk som har arkivert for konkurs kan lure på hvordan du filen skatter. Hvordan du filen vil avhenge av hver konkurs saken og hvilket kapittel. Her er noen retningslinjer for å hjelpe

 • Hvordan tilgi og glemme når noen Hurts deg Hvordan tilgi og glemme når noen Hurts deg
  - 阅 0

  Tilgi noen som sårer deg er ikke alltid lett. Glemme at de gjorde noe for å skade deg er mye vanskeligere. Men for din egen mentale velvære, er det gunstig å forholde seg til på et visst sinne og prøve å gå videre. Bor sint eller opprørt med noen ikk