Amopage

Hvordan du feilsøker problemer med en Kenmore tørketrommel

- Views 0
Advertisement

Hvordan du feilsøker problemer med en Kenmore tørketrommel


Kenmore apparater selges eksklusivt på Sears og noen Kmart varehus eller på disse butikkenes nettsteder. Hjemmebrukere kan velge mellom en rekke modeller av Kenmore tørketrommel. Tørketromler inkluderer funksjoner som variable tørketrommel innstillinger samt evner til å oppfatte når klær er tørr og for å stoppe automatisk. Kenmore tilbyr noen anbefalinger til folk som bruker sine tørketromler, men har problemer med å få dem til å fungere ordentlig.

Du trenger

Skrujern

Wrench

Nivå

Bruksanvisning

 • 1

Bruk en skrutrekker til å fjerne eksosventilen fra veggen og baksiden av tørketrommelen for å sjekke for å se om det er tett med hår og lo som om det føles som tørketrommelen tar for lang tid å tørke klær. Fjerne lo eller hår fra ventilen og sette den tilbake på plass. Husk at tørketromler som kjører på en lavere wattstyrke tar lengre tid å tørke klær.

2

Kontroller at eksosventilen ikke er klemt eller bøyd. Dersom utløpskanalen ikke er lengre enn nødvendig, er det en mulighet som det kan bli klemt mellom veggen og apparatet. Hvis det er noen hull eller rifter i nærheten av åpningen, erstatte ventilen for å returnere tørkeren til sin optimale effektivitet.

3

Plasser bare ett tøymykner ark inn i tørkeren på en gang. Ved hjelp av en tøymykner ark mer enn en gang, eller ved å bruke flere tøymykner ark samtidig øker muligheten for at grillen inne i tørketrommelen blir blokkert, noe som gjør det mer vanskelig å for tørketrommel for effektivt å tørre klær.

4

Plasser et nivå på toppen av tørketrommelen for å sikre at tørketrommelen er selv på alle sider. En tørker som er litt høyere på den ene side enn på den annen side, kan føre til at apparatet for å lage unødig støy under drift. Det kan også føre til at tørketrommelen å stoppe driften før en last er helt tørr. Bruk en skiftenøkkel til å justere bena nederst på tørketrommelen å sikre at det er enda.

5

Gjør ingenting hvis tørketrommelen har en dundrende lyd mens drift for første gang etter en lengre periode med inaktivitet. Selv om lyden kan være om, varer det bare i noen få minutter før det avtar og går tilbake til det normale. Det er trygt å kjøre tørketrommelen mens denne lyden vedvarer.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-du-feilsoker-problemer-med-en-kenmore-torketrommel/ "

相关文章!
 • Hvordan du feilsøker problemer med en Liftmaster Garage Door Hvordan du feilsøker problemer med en Liftmaster Garage Door
  - 阅 4

  Liftmaster garasjeportåpner modellene varierer i funksjoner og driftsmekanismer, men alle av dem kommer med minst to års garanti på sine motorer. Hvis du opplever problemer med Liftmaster døråpner, kan du ikke nødvendigvis trenger å sende den tilbake

 • Hvordan du feilsøker problemer med en Delco bilradio E-13 Hvordan du feilsøker problemer med en Delco bilradio E-13
  - 阅 0

  E-13 feilkode på en Delco radio betegner problemer med tape kommunikasjon. Disse problemene vanligvis oppstår fra en fast tape. Vanligvis fjerner tapen slutter feilkoden, slik at du kan bruke radioen normalt igjen. Fjerne en fast tape krever en svak

 • Hvordan du feilsøker problemer med en propan tank Hvordan du feilsøker problemer med en propan tank
  - 阅 1

  Propan teknologi har gjort det mulig folk å grille utenfor eller varme sine hjem billig og effektivt med flippen av en bryter. Propan beholdere er lett gjenfyllbar og gjenbrukbare, noe som gjør det svært praktisk å bruke denne teknologien. Siden prop