Amopage

Hvordan du feilsøker en Maytag Gemini Ovn Nedre varmeelement

- Views 0
Advertisement

Maytag Gemini områdene er en linje av apparater som kombinerer to ovner og komfyr. Dobbel-ovn funksjonen gjør for samtidig baking ved to forskjellige temperaturer. Gemini områder er tilgjengelige både gass og elektriske modeller, sammen med de elektriske modellene avhengig av varmeelementer i stedet for en gass-matet flamme for å varme opp ovnen hulrom. Hvert hulrom har to elementer - en bake element på bunnen og en broil element på toppen. Dersom broil elementet er riktig fungerende, kan bake elementet være defekt og må skiftes ut. For å bestemme om den bake element er defekt, ta den ut og teste den ved hjelp av en multimeter.

Du trenger

Skrujern

multi~~POS=TRUNC

Bruksanvisning

Slå av ovnen og la den avkjøles.

Trekk ovnen vekk fra veggen og koble fra strømledningen.

Åpne ovnsdøren og ta ut ristene. For å fjerne hyllene, trekke dem ut til de stopper og løft opp for å fjerne.

Fjern skruen ved bunnen av hver side av elementet og trekke elementet bort fra den bakre vegg av ovnen.

Undersøk ledningstilkoblinger som er koblet til hver sin side av elementet. Hvis begge ledningene sitter godt festet, fjerne ledninger fra terminalene ved å trekke dem av. Hvis en av ledningene ikke er koblet til, vil dette kunne være årsaken til feilen.

Koble ledningene og deretter installere elementet ved hjelp av skruene som ble fjernet. Hvis ledningene ikke er tilgjengelige, fjerne det bakre panel av ovnen ved å fjerne skruene som omgir platen og deretter mate trådene gjennom ovnen. Monter ovnen og deretter slå på ovnen for å teste element.

Fjern ledningene hvis de fremdeles er forbundet med endene av varmeelementet. For å fjerne ledninger, trekke dem rett ut av terminalene.

Fjerne elementet fra ovnen og plassere den på en fast overflate.

Inspisere element for pauser eller blæredannelse. Hvis elementet er ødelagt eller blemmer, må den skiftes.

Test varmeelement for kontinuitet ved hjelp av en multimeter. Til test, sette multimeter til den laveste innstillingen for ohm motstand. Kalibrere måleren ved å trykke på de to probene sammen og justering av måleren for å lese "0." Se i multimeter manual for spesifikke instruksjoner for din multimeter.

Trykk på et element terminal med en av sondene og holder den på terminalen. Trykk den andre terminalen med den andre sonde og hold det på terminalen. Hvis nålen eller skjermen ikke beveger seg eller endre seg vesentlig ved å holde sondene på terminalene, blir elementet ikke har kontinuitet og må skiftes ut.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-du-feilsoker-en-maytag-gemini-ovn-nedre-varmeelement/ "

相关文章!
 • Slik feilsøker en Maytag Gemini Double Oven Slik feilsøker en Maytag Gemini Double Oven
  - 阅 0

  Maytag Gemini dobbel ovn gjør at du kan få dobbelt så mye av bakervarer gjort på samme tid. Den uvanlige ting om dette dobbel ovn er at det ikke er en vegg enhet. I stedet, begge ovnene passer inn i standard 30 "spot ment for en vanlig ovn. Selv om d

 • Hvordan du feilsøker en Honeywell Elektronisk ovn filter Hvordan du feilsøker en Honeywell Elektronisk ovn filter
  - 阅 0

  Honeywell Selskapet produserer mange forskjellige produkter for hjem og bedrifter, inkludert elektrisk og gass ovner og ovn filtre. Honeywell elektronisk ovn filtre fanger opp til 99 prosent av partikler i luften og er en økonomisk og miljøvennlig al

 • Hvordan du feilsøker en Maytag Neptune stables vaskemaskin og tørketrommel Hvordan du feilsøker en Maytag Neptune stables vaskemaskin og tørketrommel
  - 阅 0

  Hjem klær apparater noen ganger svikte, forårsaker du å søke alternative vaskeri ordninger inntil problemet er løst. Feilsøking stables Maytag Neptune vaskemaskin og tørketrommel hjelper deg med å identifisere og løse årsaken til apparatets tekniske