Amopage

Hvordan du feilsøker en Kaz Vicks Fordamper

- Views 0
Advertisement

Den Kaz Vicks fordamper er en husholdningsapparater som sender damp i luften for å lindre hoste og tilstanden forårsaket av sinus problemer eller allergier. Inkludert i fordamperen er en automatisk avslåing som stopper damp oppretting når vannivået i anordningen synker til et visst punkt. Hvis fordamper ikke produserer damp, kan det kreve rengjøring for å gjenopprette funksjon, da enheten kan bli overfylt eller inneholder store mengder salt i vannbeholderen.

Du trenger

Vaskeklut

hvit eddik

liten skål

Bruksanvisning

Trekk ut Kaz Vicks Fordamper og vente på vaporizer å kjøle seg ned før du fjerner damp enhet. Tvinn damp enhet på toppen av enheten for å justere piler.

Løft dampenheten fra fordamper og sett det til side. Hell ut i vann og vaskes ut av beholderen. Tørk den med en ren klut. Suge damp enhet i en liten bolle fylt med 4 inches av hvit eddik i 10 minutter.

Plasser fingeren på bunnen av dampenheten. Fyll dampenheten med varmt vann og riste dampenheten. Fjern fingeren fra bunnen av dampenheten for å tømme vannet.

Fyll vannbeholderen med kaldt vann fra springen til linjen innsiden av beholderen, og deretter legge til fire klyper salt i vannet.

Plasser dampenheten tilbake i fordamper, og hold nede dampenheten i 10 sekunder.

Sett fordamper på et fast, flatt underlag minst 4 meters avstand fra deg. Plugg i vaporizer strømkabel, og trykk deretter på strømknappen på vaporizer å slå den på.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-du-feilsoker-en-kaz-vicks-fordamper/ "

相关文章!
 • Hvordan du feilsøker en SHOPRIDER Hvordan du feilsøker en SHOPRIDER
  - 阅 3

  Etter fracturing beinet hennes, hertuginnen av Cornwall red på en SHOPRIDER scooter 5. mai 2010, for å presentere medaljer til soldater som de kom tilbake fra Afghanistan. Du kjenner kanskje noen som trenger å komme seg rundt etter en etappe skader,

 • Hvordan du feilsøker en Whitefield pelletskaminen Hvordan du feilsøker en Whitefield pelletskaminen
  - 阅 3

  Whitfield har vært å lage pelletsovner for hjem oppvarming siden midten av 1980-tallet. Brennstoffet for pelletsovner er laget av presset tre avfall, slik som sagflis, og er plassert i en trakt på toppen av ovnen. Pelletene blir automatisk matet inn

 • Hvordan å feilsøke Javascript for Firefox Hvordan å feilsøke Javascript for Firefox
  - 阅 1

  Javascript-feil og flaskehalser kan stoppe vakker kode i sitt spor. Imidlertid kan debugging Javascript i Mozilla Firefox bli sterkt fremskyndet av en ved hjelp av en rekke allment tilgjengelige utvidelser. Utvidelser som Firebug, Web Developer Exten