Amopage

Hvordan du feilsøker en Intertherm Furnace Blower som blir værende på

- Views 1
Advertisement

Hvordan du feilsøker en Intertherm Furnace Blower som blir værende på


Intertherm ovn blåsere er et populært produkt for huseiere og HVAC-teknikere. Viften eller vifte sirkulerer varmen fra ovnen er brenner gjennom ventilene i hjemmet. Av og brenneren vil holde på hele tiden, for flere mulige årsaker, forårsaker kald luft å sirkulere gjennom huset når brenneren ikke er varmet opp. Mer omfattende problemer med brenneren eller ovn del kan kreve profesjonell veiledning.

Du trenger

skrutrekker

Bruksanvisning

Åpne opp tilgangspanelet av ovnen. De fleste ovner har en dør som skyves eller skruer av. Skru av døren og sette den ut av veien.

Se etter temperaturgrensebryter. Det ser som regel noe sånt som en liten boks med en skinnende dekker og en hvit knapp eller bryter som stikker ut fra fronten. Dens ofte ligger i den øvre, midtre del av tilgangsområdet.

Løft opp dekselet til endebryter. Inne bør være en stor skive med flere metall markører på den.

Nullstill metallarmer, fra venstre, til rundt 90, 120 og 200 hvis de ikke allerede er på disse innstillingene. Disse tre temperaturer fortelle Intertherm blåser når du kommer på, går av, og den endelige forteller brenneren når du skal slå av.

Trekk den hvite bryteren ut for å tilbakestille Intertherm blåser til automatisk. Dette vil føre til at viften til å stenge av eller på basert på de angitte innstillingene.

Vent 10 til 15 minutter for å se om Intertherm viften slås av når brenneren slutter å kjøre. Hvis dette ikke løser problemet må du ringe en HVAC profesjonell for å få hjelp med et ledningsnett problem eller en dårlig fan.

Hint

I HVAC Feilsøking Rex Miller bemerker at "mange fagfolk nå anbefaler drar på viften hele tiden for større sirkulasjon av varme."

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-du-feilsoker-en-intertherm-furnace-blower-som-blir-vaerende-pa/ "

相关文章!
 • Hvordan du feilsøker en Atwood Furnace Hvordan du feilsøker en Atwood Furnace
  - 阅 0

  Atwood ovner er utviklet primært for bruk i fritidskjøretøy som bobil og reisetrailere; de varme kjøretøyene. Atwood ovner har totrinns oppvarming, digitale termostater og selvdiagnostisering. De kommer i en rekke størrelser for ulike fritidskjøretøy

 • Hvordan du feilsøker en varmepumpe med en Furnace Fan som blir værende på
  - 阅 0

  Det blåser fan av et varmesystem er ansvarlig for distribusjon av varm luft inn i rom i hjemmet eller på kontoret, så det er viktig å sørge for at den fungerer riktig. Varmepumper gir varme og fungerer spesielt godt for moderat klima, slik som de i s

 • Hvordan du feilsøker en Weed Eater Blower Hvordan du feilsøker en Weed Eater Blower
  - 阅 0

  Weed Eater løvblåser er nyttige for å rydde store mengder løv fra plenen i løpet av høsten uten at det kreves innsats av raking dem. Folk stole på sine løvblåser til å utføre riktig hver sesong, og holder sine plener ser bra; men det er ikke uvanlig