Amopage

Hvordan du enkelt kjøpe billige felger

- Views 0
Advertisement

Kjøpe billige felger er en fin måte å tilpasse bilen til en rimelig pris, og øke verdien av kjøretøyet. Billige felger kan lett bli funnet i mange forskjellige felgstørrelser og rim stiler, alt du trenger å vite hvor du skal lete, og hva de skal gjøre. Her er hvordan å kjøpe billige felger.

Hvordan du enkelt kjøpe billige felger

Trinn 1:

Vær sikker på at du kjenner året, merke og modell av bilen. For eksempel kan dette være - 2001, Chevrolet, Malibu. Hvis du søker på nettet etter billige felger vil du skrive inn denne informasjonen selv, og hvis du går inn i et dekk og felg butikken vil du gi denne informasjonen til salgsrepresentant og de vil se opp felg valg for deg. Dette er viktig fordi enkelte felger vil ikke passe på enkelte biler, og hvis du ønsker å oppgradere til større felger de kan gni eller binde hvis de er for store.

Hvordan du enkelt kjøpe billige felger

Steg 2:

Søk på internett først for billige felger. Det er mange nettsteder som dekkstativ, og rabatt dekk som selger billige felger på nettet. Det er en god idé å starte med et nettsøk, fordi da har du en grunnleggende idé om hva Felger prisene er, og ulike felgstørrelser tilgjengelig for din bil. Mange nettsteder som selger felger tilbyr spesielle salg og rabatter som bare er tilgjengelig ved å plassere din bestilling på nettet. Du kan enten ha dine felger sendt til deg, eller de vil gi deg muligheten til å plukke en affiliate butikk - så alt du gjør er å gå til butikken og de installerer felgene der, avhengig av hva som er mer praktisk. Kjøpe billige felger på nettet, er også nyttig for folk som er skremt av den i person forhandlinger, plager salg plasser, eller bare ønsker å ha alt allerede satt opp.

Hvordan du enkelt kjøpe billige felger

Trinn 3:

Ikke glem om eBay og Craigslist. Ebay er et utmerket sted å kjøpe billige felger, og du kan ofte vinne splitter nye felger i en auksjon for en pris langt lavere enn du kan kjøpe dem i butikken. Craigslist er en annen flott sted å se, og hvis du kan ta med kontanter og forhandle personlig, kan du ofte få de billigste felg prisene på hvor som helst. Aldri undervurdere kraften av en kontant avtale i person. Når folk ser dollarsedler de sannsynligvis vil bli en svært motivert selger alle plutselig. Den eneste ulempen til disse metodene er at du ikke vil få støtte av en virksomhet eller selskapet bak salget, og du vil være ansvarlig for å finne noen å installere dem, samt å sørge for at de vil passe. Mange ganger folk på disse nettstedene selger splitter nye felger fordi de brukte for mye penger og noe kom opp nå hvor de trenger det tilbake, og du kan kapitalisere på denne muligheten.

Hvordan du enkelt kjøpe billige felger

Trinn 4:

Søk lokalt for billige felger, deretter matche opp lokale felg priser til de du fant på nettet. Ser i dekkene delen av din lokale gule sider er et flott sted å finne butikker som selger dem. Steder som selger dekk ofte selger felger, og de regelmessig sende ut flyers i lokalavisen med sin nåværende salg, spesielt i søndagsavisen.

Hvordan du enkelt kjøpe billige felger

Trinn 5:

Ikke vær redd for å forhandle for billige felger. Dette kan ikke overvurderes. De fleste om ikke alle av de som selger felger og dekk er på noen form for provisjon eller incentivprogram. De er raske pratmakere og glatte operatører som ønsker å bryte opp et salg for enhver pris, og de har plass til å komme ned på prisene og installasjon avgifter. Bruk dette til din fordel, og presentere de prisene du fant på nettet i forhandlinger. De fleste butikker som du vil gå til i persons kamp priser også, kan det også være en del eller deres politikk, men du må spørre fordi mange butikker ikke vil fortelle deg dette foran. Matchet prisene = mindre provisjon for selgeren.

Hvordan du enkelt kjøpe billige felger

Trinn 6:

Ikke betal for noen ekstra tjenester og garantier. Felgene er warrantied av produsenten mot fabrikk feil og blir vridd eller bøyd - det er alt du trenger. Enhver form for oljeskift pakken eller bil vedlikeholdsprogram de kan tilby deg er bare å gjøre det selger en dual provisjon og gjøre butikken mer penger. Alle som ikke drive opp prisen på din billige felger som gjør dem mindre billig i en hast.

Hvordan du enkelt kjøpe billige felger

Hint

Ofte steder vil prøve å selge deg "dekk og hjul" pakker. På noen måter dette er å gjøre dem mer penger, men de vanligvis tilbyr en billigere pris på dekkene og felgene enn hvis kjøpt separat. Kjøp dette bare hvis du trenger dekk, eller din nåværende dekkene er for små til å passe på den nye felger, og du kan ikke finne de dekkene billigere separat et annet sted.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-du-enkelt-kjope-billige-felger/ "

相关文章!
 • Hvordan finne og kjøpe billige elektroverktøy
  - 阅 0

  Finne og kjøpe billige, eller billig, el-verktøy kan spare deg noen penger. Selv om du ikke trenger å nøye se forbruket ditt, hvorfor bruke mer enn du må? Finne en kvalitet brukt elektroverktøy, som fortsatt er i god form og har en billig prislapp, e

 • Hvordan finne og Kjøp billige North Face Jakker Hvordan finne og Kjøp billige North Face Jakker
  - 阅 0

  Leter du etter billige rabatt North Face jakker? North Face er kjent for produksjon av stilige jakker for noen av de kaldeste klima på jorden. Det er ikke uvanlig å se et bilde av noen utforske polarsirkelen eller står på toppen av Mount Everest med

 • Hvordan du enkelt og billig Fjern Langvarig Lipstick Hvordan du enkelt og billig Fjern Langvarig Lipstick
  - 阅 0

  Kvinner som blir lei av reapplying deres leppe farge hver time nå har mange forskjellige leppestift alternativer. De nyere linjer med langvarige leppestifter er tro mot sitt navn: de vare hele dagen, ofte uten å tørke ut leppene eller gi dem at "farg