Amopage

Hvordan du effektivt bruker en Hoover Hjem Carpet Cleaner

- Views 1
Advertisement

Med tepper blir dyrere hvert år, er folk på jakt etter bedre måter å opprettholde teppet de har. Støvsuging alene vil ikke sikre lang levetid på noe teppe. Regelmessig rengjøring, på den annen side, kan og vil gjøre mye for å opprettholde styrke og lang levetid på teppet fibers.Used riktig, kan det Hoover Carpet Cleaner forlenge levetiden til nesten hvilken som helst teppe.

Du trenger

Hoover teppe renere

Hoover tepperensevæske

Blekemiddel

Vann

Riktig Forberedelse til Tepperens

Flytt møbler av teppet i området som skal rengjøres.

Støvsug teppet grundig.

Pre-behandle eventuelle svært skitne områder med et teppe behandling godkjent i instruksjonshåndboken eller på Hoover hjemmeside.

Fjern vanntanker den fra støvsugeren før den er koblet til et strømuttak. Fjern det ved å legge litt press nedover og deretter frem til å løfte tanken ut av sin innebygde håndtaket.

Skru av tankpluggen, som også fungerer som måleenhet for tepperensevæske.

Rengjør vanntanken med friskt vann, om nødvendig, før du fyller. Pass på at ingen av tankens avdelinger er blokkert på noen måte.

Mål riktig mengde tepperensevæske, gjøre visse ikke å gå over streken på tanken pluggen / måleverktøy. Hell rensevæske inn i tankens åpning. For svært skitne områder på lys tepper som hvit, beige eller lys grå, måle en lik mengde av blekemiddel og også helle det inn i tanken.

Fylle lagringstanken vannet med varmt-til-varmt vann. Vær forsiktig så du ikke overfylle. Skru korken pluggen tilbake til vanntanken.

Smekk lagringstanken ordentlig inn i støvsugeren.

Rengjøring av Carpet

Set børste hastighetsvelger, eventuelt på rengjøring modell som brukes. La velgeren i av-stilling når det kreves ingen pensel handling. Velg lav for lett skitne tepper eller høy for de fleste tepper, spesielt de som er uvanlig skitten.

Plugg teppe renere inn i en vanlig stikkontakt. Slå støvsugeren på og slipp håndtaket fra oppreist stilling.

Begynner å rengjøre på siden av rommet lengst fra vasken. Dette vil hjelpe deg å unngå å tråkke på vått teppe. Del store rom i seksjoner om det vil gjøre dekker overflaten lettere totalt.

Trykk på avtrekkeren på håndtaket når du beveger renere fremover. Fortsett å presse avtrekkeren når du trekker renere tilbake for å fullføre første pass.

Lag en andre pass frem uten å trykke på avtrekkeren.

Flytte til neste stripe av tepper, overlappende det litt med pass før det. Fortsett å gjenta trinn 4 og 5 i denne paragrafen inntil hele teppet har blitt renset.

Fyll opp tanken vann så ofte som nødvendig.

Tøm skittent vann tanken hver gang du fyller vanntanken på. For å gjøre dette, slipp håndtaket og skyv den bakover ned på gulvet for å avsløre det skitne vannet tanken. Løft den ut ved frigjøring av tanken fra renere basen og trekke det ut av maskinen etter håndtaket. Skru ut pluggen og tømme ut det skitne vannet; skylle tanken ren før du setter den tilbake i sporet og låse den tilbake på plass.

Løft opp håndtaket på støvsugeren og flytte tilbake til sin opprinnelige posisjon.

Hint

Bruk kun produkter som er anbefalt av Hoover. Rene områder med stor trafikk på teppet mellom normal teppe rengjøringer.

Bruk aldri mer enn en fjerdedel kopp blekemiddel i en enkelt tank av renhold vann. For mye blekemiddel vil ødelegge teppet fiber.

Rengjør aldri teppet oftere enn anbefalt. Gjør du det kan bryte ned teppe fiber.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-du-effektivt-bruker-en-hoover-hjem-carpet-cleaner/ "

相关文章!