Amopage

Hvordan du bytter vannpumpe på en 1992 Honda Accord

- Views 2
Advertisement

Hvordan du bytter vannpumpe på en 1992 Honda Accord


Vannpumpen på 1992 Honda enighet kjøler motoren ved å flytte kjølemiddel fra vannpumpen gjennom motorblokken. Når vannpumpen svikter, vil motoren overopphetes fordi det ikke vil motta kjølevæske. Hvis dette skjer, må du skifte vannpumpe, en reparasjon som du bør være i stand til å gjøre hjemme i omtrent en time, ved hjelp av noen grunnleggende verktøy.

Du trenger

Bøtte

socket sett

Marker

Gasket skraper

aceton

RTV tetningsmasse

Fjerne vannpumpe

Åpne panseret for å koble den negative kabelen fra batteriet.

Plasser bøtte under radiatoren, rett under dreneringspluggen. Løsne pluggen og drenere alt kjølemiddel fra motoren.

Trekke en linje på motorblokken og innstillingsbeltet. Disse linjene vil bli brukt under installasjonen for å sikre at du installerer Registerreim riktig. Tidspunktet belte er beltet som ligger nærmest motorblokken, og den er festet til vannpumpen.

Dreies justeringsboltene på noen belter som må fjernes for å få tilgang til timing belte. For å gjøre dette, slå boltene mot klokken for å løsne dem. Fjern de drivebelts.

Fjern timing remmen fra remskiven systemet.

Løsne de fire boltene på vannpumpen. De er plassert langs toppen og bunnen av vannpumpen.

Trekk vannpumpen fra motorblokken. Sammenlign gammel vannpumpe til den nye for å være sikker på at de er identiske.

Fjern O-ringen fra motorblokken. Bruke en pakning skraper og aceton for å sørge for at man fjerner alle rester fra O-ringen og pakningen tetningsmasse.

Installere vannpumpe

Plassere et tynt lag av RTV tetningsmasse i sporet på motorblokken, hvor den nye O-ringen vil gå.

Installer den nye O-ringen i sporet på motorblokken der du skal installere den nye vannpumpen.

Installere den nye vannpumpen på motorblokken og erstatte vannpumpe bolter. Stram vannpumpe boltene 108 in lb., Ved hjelp av en momentnøkkel. Snu momentnøkkelen en kvart omdreining om gangen for å unngå for stort vridningsmoment boltene og skade på vannpumpen.

Sett på timing belte, noe som gjør at de merker på beltet og motorblokken oppstillingen. Når dette belte er på plass, kan resten av remmene skiftes ut. Stram alle belter.

Fylle radiatoren med kjølevæske før motoren startes. Ikke plasser lokket på radiatoren før du har kjørt motoren i normal driftstemperatur og tillatt eventuelle luftbobler å flykte gjennom radiatoren.

Hint

Det kan være flere vannpumpe design som selges for din Honda Accord. Sammenligning av ny vannpumpe til den gamle vil hjelpe deg å sørge for at du har det riktige før du prøver erstatning.

Kjølevæske kan gjenbrukes hvis det ble nylig erstattet.

Aldri over-moment boltene på vannpumpe. Dette vil øke risikoen for å forvrenge vannpumpe og får den til å mislykkes.

Ikke hopp merking timing belte og motorblokken. Dersom innstillingsbeltet er montert riktig, kan det forårsake store skader på kjøretøy.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-du-bytter-vannpumpe-pa-en-1992-honda-accord/ "

相关文章!
 • Hvordan du bytter Starter på en 1992 Honda Accord Hvordan du bytter Starter på en 1992 Honda Accord
  - 阅 0

  Skifte startmotoren i 1992 Honda Accord er et stort prosjekt for hjemmet mekaniker og vil ta deg omtrent en time med grunnleggende håndverktøy. Starteren er plassert på forsiden av motoren i nærheten av radiatoren og opp mot klokkehus av overføringen

 • Hvordan du bytter vannpumpe i en 1994 Honda Accord Hvordan du bytter vannpumpe i en 1994 Honda Accord
  - 阅 0

  Opprettholde en 15 eller 16 år gammel bil kan du spare penger over å kjøpe en ny bil. Det er ingen hemmelighet at gamle biler vise slitasjen vi legger på dem, men det er deler som er tilgjengelige for å erstatte de som går dårlig, og vil bidra til å

 • Hvordan du bytter vannpumpe i en 8 Hp Evinrude Outboard
  - 阅 0

  Vannpumpen for 8 hk Evinrude utenbordsmotor er en veldig enkel del å skifte når det trengs. Det sitter på innsiden av motoren nær bunnen av enheten, og blir brukt til å pumpe vann opp til motoren for å holde den kjølig. Noen ganger rusk som skjell el