Amopage

Hvordan du bytter Valve Cover Gasket på en Chevrolet Trailblazer

- Views 1
Advertisement

Ventildekselpakning på Chevrolet Yaris er utformet for å hindre olje fra å lekke fra sidene av ventildekselet. Motoren oljen pumpes opp fra bunnpannen og inn i veivhuset. Oljen kommer da ventiler og vippearmer. Hvis ventilen dekke pakning har noen sprekker eller ødelagte områder, vil motoren oljen lekker ut av ventildekselet og få hele motoren. Når spjeldlokket begynner å lekke olje, må den byttes ut.

Du trenger

3/8-inch skralle

3/8-tommers stasjons forlengelse

3/8-tommers stasjons stikkontakter

rene filler

Ny ventildekselpakning

Bruksanvisning

 • 1

Parker Chevrolet Trailblazer i et trygt område og åpne panseret.

2

Finn ventildekselet som har lekker ventil dekke pakning.

3

Fjern alle boltene som forbinder ventildeksel til toppen av motorblokken med 3/8-inch skralle og en stikkontakt. Vri skruene mot klokken for å løsne og fjerne.

4

trekke ventilen dekselet av motorblokken nøye. Fjerne den gamle pakningen fra bunnen av ventildekselet.

5

Tørk pakningen området på ventildekselet godt med en ren fille. Tørk deretter overflaten av motorblokken der ventildekselpakning seter med en ren klut også.

6

Plasser det nye ventildeksel pakning på bunnen av ventildekslet i riktig stilling. Spjeldlokket pakningen er laget for å passe en måte på undersiden av ventildekselet. Sette pakningen på ventildekselet i den samme retningen som den gamle ventildeksel pakning var. Pass på at den nye pakningen sitter ordentlig.

7

Sett ventilen dekselet tilbake over toppen av motorblokken. Match opp bolthullene og skru boltene inn i ventildekselet for hånd.

8

Stram boltene ned i en sekvens, slik at ny ventildekselpakning vil trekke ned jevnt. Trekk til en bolt på hver side av gangen. Deretter stramme en bolt i hver ende av ventildekselet på en gang. Hold rotere stramme rekkefølge inntil boltene er helt tett.

9

Tørn motoren og la den gå for to eller tre minutter. Inspiser ny ventildekselpakning for lekkasjer mens motoren er i gang. Deretter, slå av motoren og lukk panseret.

Hint

Noen av ventildekselpakning pakker eller boksene vil gi deg nøyaktig installasjonsprosedyren for å sette den nye pakningen på bunnen av ventildekselet. Nøkkelen er å få alle de gamle pakningen ut av ventildekselet og å sørge for at ventildekselpakning overflaten er veldig rent.

Hold hendene vekk fra bevegelige deler på motoren.

Vær forsiktig når du arbeider rundt en varm motor.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-du-bytter-valve-cover-gasket-pa-en-chevrolet-trailblazer/ "

相关文章!
 • Hvordan du bytter Valve Cover Gasket i en Toyota Camry
  - 阅 0

  Hvis du eier en Toyota Camry, har du sannsynligvis vet at det er behov for jevnlig vedlikehold for å fungere skikkelig. Hvis du har satt 100.000 eller mer miles på odomoter, er det sannsynligvis på tide å skifte ventildeksel pakning. Du trenger 05.08

 • Hvordan du bytter Valve Cover Gasket i en Chevy Corvette
  - 阅 1

  Chevy Corvette er ofte referert til som USAs eneste sanne sportsbil. Denne tittelen presenterer eieren med et ansvar for å sikre at Corvette er riktig vedlikeholdt. Dette vedlikeholdet bør innebære å endre ventildekselpakning, når tiden oppstår. Bruk

 • Hvordan du bytter Valve Cover Gasket av en 1994 Toyota Corolla Hvordan du bytter Valve Cover Gasket av en 1994 Toyota Corolla
  - 阅 1

  Formålet med 1994 Toyota Corolla ventildekselpakning er å holde motorens oljeinneholdt. Hvis du oppdager at olje lekker fra motoren din, kan du ha en defekt ventil dekke pakning. Dette begynner vanligvis å skje etter at 100.000 mil rekkevidde, selv o