Amopage

Hvordan du bytter dynamoen i en Jeep Wrangler

- Views 0
Advertisement

Dynamoen i en Jeep Wrangler er selve hjertet i det elektriske systemet. Batteriet gir elektrisk strøm til å skru starteren - Etter at dynamo makter motorens elektriske komponenter og lader batteriet. Hvis dynamoen bryter sammen, blir den elektriske strøm til motoren trekkes fra batteriet. Fordi batteriet er bare en midlertidig kilde til elektrisk kraft, tar det ikke lang tid før en kjører kjøretøy, inkludert en Wrangler, for å gå tom for juice hvis dynamoen svikter.

Du trenger

Serpentin belte verktøy med adaptere Hånd skiftenøkkel satt Ratchet og socket satt skrutrekker Replacement dynamo

Bruksanvisning

Koble den negative batteripolen fra batteriet ved hjelp av en håndfastnøkkel til å løsne forbindelsen klemmen.

Du har ved å fjerne drivremmen fra dynamoen skivene. Finn serpentin beltestrammeren og bruke serpentin belte verktøy for å løse opp spenninger på beltet. Vri strammer klokken til det er nok slakk i beltet for å skyve beltet ut av dynamoen skivene. Ikke fjern beltet helt med mindre du erstatter den. Noen eldre Jeeper kan ha en dynamo pivot bolt til å løsne og vri dynamoen på braketten for å avlaste spenningen på beltet.

Fjern de to dynafestebolter med en skralle.

Ta av B + terminaldekselet hvis montert på baksiden av dynamoen. Fjern B + terminal låsemutter med skralle og en stikkontakt. og fjerne terminalen fra dynamoen.

Koble fra de andre ledningene fra dynamo, gjør nøye merke til hvor og hvordan de kobler. Det kan være nyttig å ta et bilde med digitalkameraet, eller skisse ut koblingsskjema, før du fjerner ledningene.

Lirk dynamoen ut av dynamo braketten med en skrutrekker.

Plasser den nye dynamoen på dynamo braketten og reversere prosedyren for å installere.

Hint

De to vanligste motorene i Wrangler er den 2,5 liters 4 sylinder og 4,0 liter 6 sylinder. Dynamoen sitter på hver sin side i hver motor alternativ. Den 2,5 liters steder dynamoen i øvre høyre hjørne av motoren (mot Wrangler, vil dette være førersiden) og 4,0 liter plasserer den på øvre venstre hjørne (passasjersiden når vi står overfor motoren). Prosedyren for å erstatte dynamoen er den samme på begge motorene, men ruting av driv / viftereim er annerledes. Sørg for å omdirigere generatorrem riktig. Se i belteføring diagrammet i motorrommet, eller hvis en ikke er tilgjengelig, må du kjøpe en servicehåndbok for Wrangler.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-du-bytter-dynamoen-i-en-jeep-wrangler/ "

相关文章!
 • Hvordan du bytter dynamoen i en Jeep Grand Cherokee
  - 阅 0

  Jeep Grand Cherokee har en dynamo som sender elektrisk strøm til ulike enheter i bilen når motoren er i gang. De fleste dynamoer gjort i dag inkluderer en spenningsregulator som sikrer spenningsnivået forblir konstant. Du må kanskje bytte dynamoen hv

 • Hvordan du bytter slavesylinder på en Jeep Wrangler Hvordan du bytter slavesylinder på en Jeep Wrangler
  - 阅 0

  Skifte en clutch slavesylinder på en Jeep Wrangler er helt avhengig av året det ble foretatt. Dersom Wrangler ble gjort siden 1994, er arbeidssylinder en fast del av anordningen med clutchhovedsylinderen; du må bytte ut hele denne forsamlingen. Slave

 • Hvordan du bytter frontlyktene på en Jeep Wrangler Hvordan du bytter frontlyktene på en Jeep Wrangler
  - 阅 0

  De fleste kjøper en Jeep Wrangler, fordi de vil ha en morsom bil å kjøre hver dag for å jobbe, ta til stranden, eller kjøre off-road med vinden i håret. Men skal en gren fra sti bryte frontlys eller annen måte det blir skadet, er du nødt til å erstat