Amopage

Hvordan du bytter distributør i en Honda Accord

- Views 0
Advertisement

Hvis du planlegger å erstatte distributøren på en Honda Accord, er det veldig viktig å vite årsmodell og motorstørrelse fordi Honda endret prosedyren ofte. Fra 2003 og framover, har Accord hadde distributorless systemer, men 2000-2002, alle Honda-avtalen hadde distributører. I 1999 og tidligere, Accord hadde både distributør og distributorless systemer.

Du trenger

Wrench

Skrujern

O-ring

distributør

Ratchet med forlengelse

Skifte distributører på 2.2L og 2.3L Motorer 2001-2002, 2.7L og 3.0L Motorer: 1996 til 2000 modeller

Finn forhandler på motorblokken; tennpluggkabler føre til det. Hekt den negative kabelen fra batteriet; det vil være i den fremre og førersiden av motorrommet. Bruk en skrutrekker til å løsne kontakten fra distributørens side.

Markere plasseringen av hver ledning, så ta både tenning ledninger av distributør cap. Unbolt distributøren festebolten eller bolter med en skiftenøkkel, og trekk distributør av topplokket. Antallet bolter varierer i henhold til år.

Få stempel i No. 1 sylinder til Top Dead Center (TDC) spot. Hvis det ikke er på TDC, vil motoren ikke fungerer ordentlig etter at du har skiftet distributør.

Installer en lett smurt ny O-ring på enden av distributøren aksling og sette nye Honda Accord distributør på plass. Pass på å kjøpe en ny O-ring for en tettsittende passform. Distributøren nummeret er 83603N fra deler tog, men tall og prisene varierer for ulike butikker og produsenter.

Skift og hånd-stramme festebolt eller bolter. Fest kontakten til distributør og koble tenningsledning til distributøren cap.

Trekk til festeboltene med en skiftenøkkel og hekte den negative batterikabelen.

Skifte distributører på 2.2L og 2.3L Motorer: 1996 til 2000 modeller

Se etter distributøren på motorblokken; det vil ha kabler fra tennpluggene som fører til det. Merk radiokoden for tyverisikring før du kobler den negative kabelen til batteriet.

Få til veivakselen skivene bolten fra innerskjerm liner til venstre. Bruk en pipe, lang skjøtestykke og en skralle å rotere motoren din mot klokken. Den hvite Top Dead Center (TDC) preg på skivene må være på linje med pekeren mark på motordekselet. Sett en etikett på hver tenningsledning; ikke fjerne dem.

Ta av distributør cap og se på tenningen rotoren. Pass på at den peker mot distributør cap terminal for sylinder nr 1. Hvis ikke, bruker du kontakten og lang forlengelse håndtak (breaker bar) for å rotere veivakselen en omdreining mot klokken for å stille opp på TDC merket med pekeren på motordekselet .

Lag et merke å stille opp distributøren bolig og topplokket, samt et merke for rotoren på fordelerhuset. Disse må være i tråd når du putter i distributøren.

Koble elektriske kontaktene på distributørens side med en skrutrekker. Ta ut de tre distributør bolter med en skiftenøkkel eller skralle og løft ut distributøren.

Installer en ny, smurt O-ringen på distributør akselen og sette den nye Honda Accord distributør i topplokket, noe som gjør at merkene du har gjort oppstillingen. O-ringen og distributør er separate kjøp. Distributøren delenummer varierer i henhold til produsent og butikk, men ber om 83677N på deler tog.

Stram monteringsboltene og skru inn skruene i de elektriske kontaktene på distributørens side. Koble den negative kabelen til batteriet.

Tilbakestill Powertrain Control Module inaktiv minne ved å starte motoren. Hold den på 3000 rpm til viften kommer på, deretter på tomgang i 5 minutter. Hold tilbehør av og bilen i fri eller park. Sett i radiosikkerhetskoden.

Ta ut og installere Distributører 1995 og tidligere

Følg kablene fra tennpluggene som fører til distributøren på motorblokken. Fjern tennplugg ledninger fra distributør cap og nummerere dem for re-installasjon i riktig rekkefølge senere.

Sett etiketter på og koble vakuumslanger, hovedledningen og høy spenning wire. Etiketten og koble fra eventuelle eksterne ledningskontakter til forhandleren, ved hjelp av en skrutrekker.

Unbolt festebolten eller bolter med en skiftenøkkel og trekk distributør av topplokket. Antallet bolter varierer i henhold til modellen år.

Installer en lett smurt ny O-ring på distributøren aksling. Du må kjøpe en ny når du installerer en ny distributør. Monter Honda Accord distributør på plass. Delenummeret er 83674N fra deler tog, men andre butikker og produsenter bruker forskjellige delenumre.

Bolt festeboltene med en skiftenøkkel, hånd-stramme dem lett. Sett de eksterne ledninger, slanger og tennplugg ledninger. Trekk til distributør boltene sikkert.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-du-bytter-distributor-i-en-honda-accord/ "

相关文章!
 • Hvordan du bytter distributør i en Chrysler Sebring
  - 阅 0

  Chrysler Sebring har hatt flere størrelser av motoren 1995-2005 og både distributør og distributorless systemer. I de tidlige årene, 2.0L, 2.4L og 2.5L motorene hadde distributører, mens bare 2,5 l og 3.0L motorene gjorde i begynnelsen av 2000-tallet

 • Hvordan du bytter distributør i en Hyundai Sonata
  - 阅 0

  Fra 2005 har Hyundai Sonata hadde en distributorless system. I tidligere år, det hadde både distributør og distributorless systemer. Hvis du eier en Sonata med en 3.0l motor 1999-2004, en 3.5l motor 2001-2004, eller motorer fra tidligere år, her er h

 • Hvordan du bytter distributør i en Nissan Altima
  - 阅 0

  Alle Nissan Altima motorer inne distributører inntil 2002-modeller. Fra 2002 og framover, Nissan Altima modellene inneholdt både distributør og distributorless systemer. Hvis du har en 1.8L, 2.0L eller 2.4L motor, her er hvordan hjemmet handyman kan