Amopage

Hvordan du bytter beltet på en Hoover SteamVac F5914 900 SpinScrub oppreist Vacuum

- Views 0
Advertisement

The Hoover SteamVac F5914 900 SpinScrub oppreist Vacuum er en profesjonell-styrke tepperengjørings som har roterende børster for å trekke bakken i smuss fra teppet fiber med bruk av ekstra kraftig vaskemiddel. Den SteamVac har en oppvarmet tørr alternativ, 12-amp motor, dobbel rensing og skitne vanntanker og en begrenset garanti. Hvis beltet på SteamVac bryter eller er skadet, vil det hindre enheten fra riktig funksjon og vil kreve erstatning. Endring av beltet er forholdsvis enkel. Slå alltid av og koble vakuum før du utfører vedlikehold.

Du trenger

standard skrutrekker

Saks

Bruksanvisning

Senk håndtaket på Steam Vac og snu vakuum over. Bruke en vanlig skrutrekker for å fjerne skruene på vakuum lokket og sette dekselet og skruene til side.

Fjern eventuelle strenger eller fibre fra børstevalsen med en saks og løfte ut børstevalsen. Sette til side. Analyser beltet å merke seg hvordan det danner en sløyfe rundt belte aksel og remskive før fjerning av beltet.

Skyv nye beltet på plass over børstevalsen og posisjonere børstevalsen tilbake inn i vakuum. Trekk beltet over motoren og trinsen og rull forsiktig for å sikre at den er riktig montert. Det bør spinne uten forstyrrelser.

Sett på vakuum dekselet og fest skruene. Snu vakuum tilbake igjen og gjenopprette makt før bruk.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-du-bytter-beltet-pa-en-hoover-steamvac-f5914-900-spinscrub-oppreist-vacuum/ "

相关文章!
 • Instruksjoner for en Hoover SteamVac F5857-900
  - 阅 0

  Hoover SteamVac F5857-900 er en oppreist tepperens maskin designet for å rense nakne gulv, tepper, trapper og møbeltrekk. Den SteamVac benytter varmt vann og rengjøringsløsninger, så vel som en børste valse for å trekke skitt og smuss fra overflater.

 • Instruksjoner for en Hoover SteamVac F5826-900
  - 阅 0

  The Hoover SteamVac F5826-900 er en dyp-teppe renere for bruk i hjemmet som benytter spesifikk møbeltrekk vaskemiddel og et varmeelement for å suge støv, smuss og partikler fra tepper og andre overflater. Den SteamVac holder ren sjampo løsning atskil

 • Hvordan du bytter beltet på Vaskemaskiner
  - 阅 0

  Vaskemaskiner er praktisk og enkel å bruke. De tilbyr bekvemmeligheten av ekstra kapasitet og har en tendens til å vaske klærne litt bedre enn sine topp lasting kolleger. Noen ganger kan imidlertid remmen som driver trommelen vil bryte og må byttes u