Amopage

Hvordan du byr på Budservice for Banker

- Views 0
Advertisement

Bankene bruker budtjenester hver dag for å plukke opp og levere sensitive dokumenter som land gjerninger eller aksjebrev. Mange banker nå også tilby ulike typer budtjenester for personkunder, for eksempel bedrifter som ønsker daglige innskudd plukket opp som en bekvemmelighet. Fordi budtjeneste den er så utbredt, er det rikelig med muligheter til å bli en leverandør. Nøkkelen til suksess er vanligvis en vinnende konkurrerende bud.

Du trenger

Competitive intelligence

skriftlig forslag

Bonding og forsikring

referanser

Bruksanvisning

Forstå hva banken ønsker å kjøpe. Ulike banker tilbyr ulike typer budtjenester. For eksempel, Capital Bank of New Jersey tilbyr en spesialisert budtjeneste for lokale bedrifter: daglig non-valuta (sjekk bare) virksomhet innskudd pickups. Centaur Associates, en nasjonal leverandør av bank budtjenester, touts sin full service støtte fra bemanning til logistikk og journalføring.

Forskning bankens nåværende budtjeneste. Analysere den spesifikke muligheten hvorpå vil du bygge budet. Etablere hvordan du vil konkurrere for virksomheten. For eksempel kan du tilby en lavere pris, eller du kan tilby førsteklasses service, eller bredere geografisk dekning. Gjør leksene dine for å finne ut hva banken virkelig ønsker å kjøpe, og deretter selge det til dem.

Kjenn tallene. For å være vellykket, må du vite hva du byr mot. Hvis du kjenner noen i banken, eller du kjenner noen som kjenner noen i banken, får innsideinformasjon om hvor mye banken i dag betaler og hva de får for pengene. Bestem hva banken er fornøyd med og fornøyd med den nåværende leverandør. Disse beregningene vil tillate deg å utforme en virkelig konkurransedyktig bud. Hvis du er sikker på at budet er lavere enn hva banken betaler nå, understreker din evne til å spare dem penger, samtidig levere førsteklasses service.

Levere et skriftlig bud forslaget. Identifiser beslutningstaker i banken og målrette den personen som potensielle nye klienten. Basert på forskning, utarbeide en detaljert bud som løser bankens eksakte behov og forklarer alle kostnader. Sette alt i sammenheng med ytelser til banken hvis de bestemmer seg for å gjøre forretninger med deg. For eksempel kan du tout en bedre pris, raskere service eller et overlegent bilde. Kontakt beslutningstaker og uttrykke din interesse i å sende et bud.

Bli limt og forsikret. Transport av sensitive bankdokumenter er en alvorlig oppgave. Derfor håndheve de de høyeste standarder for due diligence. Å etablere umiddelbar troverdighet og komfort, limes og fullt forsikret. For maksimal synlighet, bli med Better Business Bureau og Chamber of Commerce.

Gi referanser. Solide referanser er viktig for mange aspekter av en banks virksomhet. Hvis du har kunder som også er store kunder av banken, utnytte disse relasjonene. Spør etter brev av referanse og formelle anbefalinger.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-du-byr-pa-budservice-for-banker/ "

相关文章!
 • Hvordan du byr på Hotellrom Hvordan du byr på Hotellrom
  - 阅 0

  Før internett ble popularisert, de eneste måtene å få hotellrom var å ringe hotellet kontor, bok med et reisebyrå eller ta sjansen på veien. Men i dag, det er online nettsteder der du kan navnet på prisen du er villig til å betale for enkelte hotellr

 • Hvordan du byr på Commercial Carpet-rengjøring Jobs Hvordan du byr på Commercial Carpet-rengjøring Jobs
  - 阅 0

  Mange bedrifter ønsker å gi et profesjonelt bilde og godt førsteinntrykk til klienter fra det øyeblikket de går inn døren. Dette kan gjøres ved å presentere et ryddig og rent anlegget. For bedrifter som har tepper, krever dette ofte hyppig tepperens

 • Hvordan du byr Medical Office Rens Kontrakter Hvordan du byr Medical Office Rens Kontrakter
  - 阅 0

  Starte egen rengjøring virksomhet kan være svært innbringende. Du kan stille inn timer som du arbeider og for hvem du jobber for. Å by på ulike jobb, må du ha en ide om hvordan du byr en jobb. Du bør også ha noen ferdigheter om hvordan man formelt la