Amopage

Hvordan du beregner netto økning

- Views 0
Advertisement

Hvordan du beregner netto økning


I økonomi, er netto økning i total effektiv endring i kontantstrøm over en bedrifts siste perioden av aktivitet. Det er vanligvis funnet på bunnen av kontantstrømoppstillingen. Denne mengden beskriver den totale endringen i tilgjengelige kontanter at firmaet har realisert etter at regnskap for alle transaksjoner fra operasjonelle aktiviteter, finansieringsaktiviteter og investeringsaktiviteter. Derfor er en beregning av denne mengden er et spørsmål om regnskap for hver av disse ulike aktiviteter i løpet av siste periode, som begynner med forrige kontantstrøm balanse.

Du trenger

Kalkulator

Bruksanvisning

Bestem kontantstrøm ved begynnelsen av perioden. Denne mengden er funnet i den siste kontantstrømoppstillingen mot bunnen.

Beregn det totale bidraget fra driften i perioden. Denne beregningen innebærer å legge alle kundepengetransaksjoner til begynnelsen kontantbeholdning, og deretter trekke driftskostnadene for perioden. Driftskostnadene inkluderer gjeldende kostnadene ved å opprettholde inventar, forsikring, eiendom leasing, reklame, lønn, skatt og næringsliv lån interesse.

Beregn det totale bidraget fra investeringsaktiviteter i perioden. Denne beregningen innebærer å legge (til dagens kontantbeholdning som beregnet etter regnskap for driften) kontanter generert av investeringer som fra salg av eiendom eller salg av investeringer, og deretter trekke fra penger som brukes av investeringer som investeringer og andre kjøp.

Beregn det totale bidraget fra finansieringsaktiviteter for perioden. Denne beregningen innebærer å legge til den løpende kontantbeholdning kontanter generert av disse aktivitetene som utstedelse av aksjer, nye lån og kapital finansiering. Kontant brukes av disse aktivitetene må trekkes fra den løpende kontantbeholdning og inkluderer nedbetaling av lån og utbytte betalt på utstedt lager.

Ta forskjellen mellom den totale kontantbeholdningen for inneværende periode og kontantbeholdningen for den siste perioden (trekke fra begynnelsen kontantstrøm saldo fra den du nettopp har beregnet). Resultatet er den netto økning (eller reduksjon) i kontanter strømmen for den aktuelle perioden.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-du-beregner-netto-okning/ "

相关文章!
 • Hvordan du beregner netto til brutto Ratio Hvordan du beregner netto til brutto Ratio
  - 阅 0

  Netto til brutto ratio brukes av bedrifter for å bestemme mengden av profitt gjort i forhold til driftskostnadene av virksomheten. Dette forholdet kan også bedriftseiere å bestemme rimelige reduksjoner i salgspriser. Grunnen til å bruke dette forhold

 • Hvordan du beregner netto merverdiavgift Hvordan du beregner netto merverdiavgift
  - 阅 0

  Merverdiavgift (mva) er en forbruksutgifter skatt belastet på tjenester og varer. MVA-registrerte virksomheter må lade skatt på skatteregnskapet på frekvensen tildelt av regjeringen. Mengden av skatt samlet videresendes til regjeringens skatte kontor

 • Hvordan beregne netto kontantstrømmer Hvordan beregne netto kontantstrømmer
  - 阅 1

  Mange bedrifter starter hvert år, men ikke selv gjør det 12 måneder før du lukker dørene. Selv om unnlatelse av å planlegge, kjenner markedet, ordentlig kjøpe produkter, riktig ansette medarbeidere og andre driftsproblemer bidrar til den totale fiask