Amopage

Hvordan Drain en radiator en Chevy Blazer

- Views 2
Advertisement

Tømming av radiator av Chevy Blazer er litt vanskelig og rotete. Plasseringen av tappepluggen er vanskelig å få på, og når du lykkes i å åpne det og frostvæske begynner å renne, nederst på støtfangeren foran misdirects flyten. Få nok gamle butikken filler og et bredt og grunt avløp bøtte (helst med en tut).

Du trenger

Drain bøtte

kanal~~POS=TRUNC låser

Phillips skrutrekker

Flat skrutrekker

Shop filler

Hageslange

Bruksanvisning

Parker Blazer på et plant underlag. Drei rattet hele veien til venstre og lukket Blazer av. Ikke forsøk å tømme en radiator eller åpne radiatorlokket når bilen er varm / varm. La den kjøle seg ned. Slipp hette låsen og åpne panseret.

Fjern radiatorlokket sakte. Tillat alle bygget opp trykk for å løsne før du tar av lokket helt.

Fjern høyre front fender skjørt plastplugger foran høyre forhjul. Du trenger ikke å fjerne hele skjørtet, men nok til å få hånden inn i det nedre motorrommet og være i stand til å se hva du gjør.

Finn tappepluggen på radiatoren på nedre høyre (passasjersiden) av radiatoren.

Grab avløpet bøtte og plassere den under Blazer strategisk under tappepluggen. Dessverre er væsken fortsatt kommer til å spre seg og gjøre en rot så gjør deg klar med noen filler, håndklær, eller gamle ark.

Slå tappepluggen mot klokken til den åpner nok til å begynne drenering væske. Jo mindre du slår pluggen, vil mindre væske renne, og mer kontrollert du kan opprettholde søl. Men jo lengre tid vil det ta for radiatoren å grundig avløp. La radiator kan tømmes helt før du fortsetter.

Klem øvre radiator slangen for hånd for å rense væske fra den inn i radiatoren.

Bevege klemmen på den nedre radiatorslange med et par kanal låser eller løsne den med en skrutrekker (avhengig av typen av klemmen) og bevege det ut av veien.

Lirk den nedre slangen med en skrutrekker for å la væsken i det å tømme og erstatte slangen og klemme tilbake på radiatoren sikkert.

Tørk grunnflate seg godt når du er ferdig grundig og spray oppkjørselen eller gårdsplass med en hageslange for å fortynne søl av frostvæske. Frostvæske har en søt lukt og smak, og vil tiltrekke seg familie og nabolag kjæledyr eller dyr, og er svært giftig.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-drain-en-radiator-en-chevy-blazer/ "

相关文章!
 • Hvordan endre frontlyktene på en Chevy Blazer
  - 阅 0

  Det finnes to typer frontlys erstatning alternativer på en Chevy Blazer avhengig av året. Den eldre type tar den gammeldagse forseglet beam erstatning frontlys og den nyere typen Blazer tar det sammensatte halogen pæreskift. Det er heller ikke så van

 • Hvordan Endre bremseskiver på en Chevy Blazer
  - 阅 0

  Du kan erstatte dine egne bremseskiver på Chevy Blazer forutsatt at du har de riktige verktøyene. Dette kan spare deg for mye penger på arbeidskraft kostnader fra din lokale bensinstasjon. Tillat ca 30 til 60 minutter per side for å ta av de gamle og

 • Hvordan du bytter Radiator i en Blazer
  - 阅 0

  Radiator i Chevy Blazer lastebil er viktig å holde motoren kald og kjører. Hvis kjølevæsken ikke er riktig strømmer og radiatoren er årsaken, må du erstatte det. Den nøyaktige prosessen med å erstatte radiatoren i Blazer kan variere avhengig av nøyak