Amopage

Hvordan døde inventar koster penger?

- Views 0
Advertisement

Hvordan døde inventar koster penger?


Døde beholdning består av elementer som ingen ønsker å kjøpe. De kan ta opp hylleplass i butikken din, eller samle støv på lageret. Bare fordi du allerede har brukt pengene til å kjøpe varene rettferdiggjør ikke holde dem for alltid. Døde inventar drar ned din økonomi på flere forskjellige måter.

lønnskostnader

Hvis du fortsatt prøver å flytte dødvekt elementer, de kommer til å påvirke arbeidskostnader. Omorganisere dem på hyller eller sette dem i et nytt vindu skjerm er bortkastet ansattes tid hvis de aldri selge. Arbeide rundt dem når du rengjør, eller flytte dem ut av veien av nyere elementer tar opp mer tid. Når du tar inventar, må du gå over ukurans sammen med de produktive elementer. Jo mer ukurans du har, jo mer de ekstra kostnadene legge opp.

lagt Utgifter

Jo mer plass du bruker for din bedrift, jo mer du må betale. Hvis din døde inventar akkumulerer til det punktet du trenger mer plass, som tar bort fra bunnlinjen. På toppen av det, noen lokale myndigheter baserer virksomheten eiendomsskatt på hvor mye inventar du bærer. Uansett hva forsikringen du betaler for å beskytte inventar, kommer det til å bli høyere jo flere elementer du har.

Det blir verre

Du tror kanskje at hvis du rabatt Deadwood lavt nok, vil du i det minste være i stand til å få noe ut av det. Jo lenger du henge på elementene, jo mindre sannsynlig det er å være sant. Moter endres, bøker kommer ut i nye utgaver og teknologi vokser foreldet. Henger på døde inventar i håp om en belønning kan bare forlenge dine tap.

spesielle tilfeller

Et unntak som kan være verdt å holde er når elementer som ikke beveger seg er reservedeler avgjørende for reparasjoner. Disse kan være verdt å holde rundt, men kanskje du kan redusere antall på hyllene uten kort skiftende kunder. Saktegående elementer som ser noen små kundenes behov kan være verdt å henge seg på i små mengder. Veie kostnadene ved å holde beholdningen på hånden mot den potensielle salg for å gjøre vedtak.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-dode-inventar-koster-penger/ "

相关文章!
 • Hvordan bygge Møbler for penger
  - 阅 0

  Hvordan bygge Møbler for penger. Gjør din helg hobby til en ekstra inntekt. Du kan ha startet ut som en "helgen snekker" bygge møbler for moro skyld. Når dine ferdigheter er opp til pari, prøve deg på å bygge møbler for pengene. Det er et lukrat

 • Hvordan kjøpe Land uten penger ned
  - 阅 1

  Hvis en av livet ditt mål er å bygge huset du drømmer om, kan de drømmene begynne med å kjøpe land der hjemme vil bli plassert. Når du finner det landet du ønsker, kan det være mulig å kjøpe den uten å sette ned noen penger. Siden dette er en utradis

 • Hvordan Har forsikringsselskaper tjene penger? Hvordan Har forsikringsselskaper tjene penger?
  - 阅 0

  Oversikt Forsikringsselskap Premie Selv om det er variasjoner mellom forsikringsprodukter og forsikringsselskaper, til de grunnleggende prinsippene de bruker tjener penger er de samme. Å gi forsikring, forsikringsselskaper kreve en premie, som er pri