Amopage

Hvordan Desinfiser av Boiling Water

- Views 0
Advertisement

Hvordan Desinfiser av Boiling Water


Enten du trenger rent drikkevann eller å desinfisere et element, dreper kokende vann metoden de fleste bakterier. Varmen fra kokende dreper alle former for bakterier, virus, gjær og sopp, råder John Hopkins University, selv om det er noen sykdomsfremkallende organismer som kan overleve prosessen. Vann begynner å koke ved 212 grader Fahrenheit, men hvor lenge vannet er kokt er like viktig som dens temperatur.

Du trenger

Gas

Gryte

Lokk

Bruksanvisning

Fyll en stor kjele eller gryte med vann. Hvis det er sediment i vann, helle vannet gjennom et lag av osteklede og inn i potten. Ostekledet vil belastning ut sedimentet.

Plasser elementene som krever desinfisering i vannet, hvis det er aktuelt. Være det er nok vann til å dekke elementene med minst en tomme av væske.

Sett lokket på toppen potten. Bring vannet til en rask koke over middels høy til høy varme.

Kok vann i tre minutter for å desinfisere det til drikkevann eller matlaging. Kok elementer i vann i 20 minutter for å desinfisere dem.

Fjern elementer fra vannet umiddelbart - ikke la dem kjøle seg ned i vannet. Tillat drikkevann for å avkjøles til romtemperatur i en gryte før bruk.

Hint

Oppbevar desinfisert vann i steriliserte mugger før du er klar til å bruke den.

Kokt vann kan smake bedervet. Rist vann i en lukket beholder før drikking for å bidra til å forbedre smaken. Risting gjeninnfører luftmolekylene som gikk tapt i løpet av kokeprosessen.

Må ikke koke plast eller andre gjenstander som kan smelte eller deformere.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-desinfiser-av-boiling-water/ "

相关文章!
 • Hvordan å destillere Sea Water Hvordan å destillere Sea Water
  - 阅 0

  Å vite hvordan å destillere sjøvann inn i drikkevann er avgjørende for survivalists, bobiler og dem som tilbringer tid i deler av verden hvor rent, friskt drikkevann er vanskelig å finne. Avsalting blir stadig mer brukt til å gi folk rundt om i verde

 • Hvordan rengjøre en Moldy Water Bottle Hvordan rengjøre en Moldy Water Bottle
  - 阅 0

  Trenger du å rengjøre en muggen vannflaske med en smal munn? Bære en gjenbrukbar vannflaske er en flott måte å spare penger og hjelpe miljøet. Skulle du falle for fristelsen til å bære en sukker-baserte drikke som juice eller søt te i gjenbrukbare va

 • Hvordan Desinfiser tastatur
  - 阅 0

  Bakterier eller virus vi kommer i kontakt med er lett overføres via hendene våre. Det er derfor håndvask er så viktig under kalde og influensasesongen, og det er derfor det er viktig å desinfisere tastaturer. Riktig rengjøring og desinfisering er spe