Amopage

Hvordan Design en Total Reward Program

- Views 0
Advertisement

Hvordan Design en Total Reward Program


Næringsliv og offentlige virksomheter trenger effektive belønningssystemer for å beholde sine beste ansatte og opprettholde en fornøyd arbeidsstyrke. Den primære ansatt belønningen er vanligvis betale. Bedrifter som konsentrerer seg bare om lønn, men vanligvis faller bak konkurrenter som tilbyr aa total belønningssystem som inkluderer god lønn og andre ikke-økonomiske insentiver. Utforme en total belønningssystem er noe de fleste menneskelige ressurser ledere kan oppnå ved å følge noen retningslinjer.

Du trenger

Internettilgang

belønning budsjett

Bruksanvisning

Utvikle en konkurransedyktig lønn strategi. Benchmark markedet regulativ for hver kompensert stilling i organisasjonen. Dette kan ofte gjøres på nettet ved hjelp av en av de nasjonale jobbsøking nettsteder. Når betale skalaer bestemmes, organisasjon beslutningstakere kan bestemme hvilke stillinger skal betales, under eller over gjennomsnittet betale prisen. Kritiske stillinger i organisasjonen er ofte betalt på høyere priser for å holde verdifulle medarbeidere og unngå å sløse ressurser på ansattes søk.

Bestemme mengden av tradisjonelle fordeler som kan tilbys. Tradisjonelle fordeler inkluderer vanligvis noen form for helse og livsforsikring, og årlig ferie. Noen selskaper kan konkurransedyktig råd til å tilby ansatte totalt lege, tannlege, visjon fordeler og livsforsikring. Andre selskaper har råd til å tilby disse dersom den ansatte kan gjøre delbetalinger å utsette kostnadene. Fremdeles andre selskaper kan ikke konkurransedyktig gi noen av disse fordelene. Disse organisasjonene trenger å konsentrere seg tungt på andre typer belønninger for å holde ansatte.

Etablere work-life-belønninger. Disse premiene inkluderer betalt eller ubetalt syk tid, betalt lunsj og bryte ganger, barnepass assistanse, variable arbeidsplaner og andre fordeler som ikke vanligvis inkluderer lønn, men blir sett på som verdifull av ansatte. Organisasjoner som er i en posisjon som utelukker betale tradisjonelle fordeler kan noen ganger holde de ansatte ved å tilby disse typer belønninger.

Utvikle meningsfulle ansattes anerkjennelse programmer. Mange ansatte svare på enkle anerkjennelse for en godt utført jobb. Dette kan være så enkelt og spontan som en enkel "takk" eller mer organisert som en månedlig eller kvartalsvis anerkjennelse lunsj eller middag. Det er viktig at folk som er anerkjent er virkelig enestående arbeidere. De fleste ansatte kjenner de gode arbeiderne, og dermed anerkjenne den late eller ineffektiv ansatte kan gjøre narr av en anerkjennelse program. Avhengig av lønnsomheten av organisasjonen ansatte bli anerkjent med alt fra kontanter til hendelsen billetter til et sertifikat.

Start en karriereutvikling program. Mange ansatte vil bo på organisasjoner som tilbyr færre fordeler hvis de kan se at det er mulig jobb avansement tilgjengelig i fremtiden. Tilbyr lederutviklingsprogrammer som virkelig gitt ansatt en etappe opp på fremtidig karriereutvikling kan sees på som en verdifull belønning. Dette kan være en svært lav pris belønningssystem som gjør de ansatte på lang sikt. Det er viktig å bare tilby opplæring til ansatte som virkelig fortjener det. Tilbyr opplæring til lav oppnå ansatte (på grunn av personlighet, vennskap eller koblinger) kan være demoraliserende for høy oppnå medarbeidere som er oversett.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-design-en-total-reward-program/ "

相关文章!
 • Hvordan Design en Leadership Training Program Hvordan Design en Leadership Training Program
  - 阅 0

  Effektiv ledelse trening kan ha en enorm innvirkning på ordentlig utstyre ledere til å lede sine lag. Ledere som er godt utstyrt med gode ferdigheter gjennom ledertreningsprogrammer vesentlig påvirke lønnsomheten i sine selskaper og ytelsen og produk

 • Hvordan gjøre Speedway Bensin Rewards Program
  - 阅 0

  Speedway bensinstasjoner tilbyr en lojalitet belønninger program for sine tidligere kunder. Det er enkelt å registrere seg og begynne å tjene belønninger for de elementene du allerede bruker penger på, selv bensin og mat. Du trenger Speedway Rewards

 • Hvordan lage en kundeHenvisnings Rewards Program
  - 阅 1

  Mange bedrifter opererer kunde henvisning belønningsprogrammer for å øke salg og kunde deltakelse, samt å stimulere interessen for produkter eller tjenester. Opprette en henvisning programmet gir bedriftseiere gratis selgere i bytte for provisjoner o