Amopage

Hvordan Design en smijernsport

- Views 1
Advertisement

Hvordan Design en smijernsport


En smijernsport kan legge eleganse og karakter til inngangen av eiendommen, åpen oppføring, inngjerdet område eller døråpning. Venner og familie kan enkelt identifisere ditt hjem ved din unik og personlig gate.

Du trenger

rutepapir

Blyant

Smijern katalog eller online ressurs

Målebånd

Hvordan utforme en smijernsport

Forskning lokale forskrifter for å fastslå om noen byggeforskrifter gjelder eller tillatelser er nødvendig.

Mål området der du ønsker å plassere en gate. Enten det er en innkjørsel eller spasertur gate, er størrelse viktig å utforme.

Hvordan Design en smijernsport


Finn din stil og budsjett. Page gjennom en dekorativ metall katalog eller se på portene på nettet for å finne en stil som du liker. På dette punktet kan du ta kontakt med en port fabricator, eller fortsette å designe porten selv. De fleste Produsenter er godt bevandret i å hjelpe deg med denne delen av designprosessen, og kan bidra til å avgjøre en stil som vil jobbe med ditt hjem setting. Mens bla gjennom ornamentale metall katalogen, kan du finne bestemte elementer du ønsker å bruke, eller du kan bare få en generell idé om stil.

Hvordan Design en smijernsport


Bestem om du ønsker å åpne porten manuelt, eller hvis du ønsker en automatisk portåpner. En automatisk portåpner trenger en brakett festet til porten.

Hvordan Design en smijernsport


Tegn en enkel skisse form av porten.

Hvordan Design en smijernsport


Bestem deg for hvor mye ornamenter. For eksempel ønsker du rett enkle spissede eller intrikate dekorative ruller? De fleste smijern kataloger har samlinger av koordinert spissede, for eksempel rett-, venstre- og middelorientert. Hvis du har en stil i tankene, men har ikke bestemt seg om detaljer, kan din fabricator foreslå detaljer som vil fungere best med din gate stil.

Hvordan Design en smijernsport


Når du har funnet ut en enkel design, velger tre eller flere Produsenter som å presentere et tilbud og en mer detaljert tegning. Noen Produsenter vil levere skisse på dette punktet, mens andre bruker datamaskinen programmer (CAD) for å trekke sine første skisser.

Merk: Noen Produsenter vil besøke arbeidsplassen under sitat prosessen, og noen Produsenter gjøre grove anførselstegn. Spør detaljer om sitat kontra hvordan den endelige prisen bestemmes. Jo mer grundig og detaljert sitatet er, jo mer sannsynlig at jobben blir ferdig på budsjett.

Når du har fått sitater og akseptert et bud, bør trykkeri besøke arbeidsplassen og utføre nøyaktige målinger. Disse målingene brukes til å beregne skala, for å sikre din gate oppfyller gjeldende koder og å sørge for at porten passer inn i området som det er ment.

Gjennomgå den endelige tegningen av porten med trykkeri. Denne tegningen skal være forholdsmessig adskilt og har alle elementer i den ferdige port trukket.

Porten er nå klar til å fremstilles, og ferdig installert.

Hint

Automatiske portåpnere kommer i solenergi eller elektrisk. Den riktige portåpner er også basert på den endelige vekten av din gate, så du må utformingen relativt komplett før du foretar den endelige portåpner utvalg.

Consult design bøker for å sikre din gate er i forhold til plass og til ditt hjem. Du vil kanskje din gate enten å fullstendig blande inn eller å skille seg ut, eller kanskje noe midt i mellom.

Hvis området der du ønsker å plassere en gate er ikke nivået, må du sørge for at porten kan riktig svinge åpne.

Bestemmelser og regler ikke gjelder for din gate, men de er på plass for å sikre sikkerhet; kan det være lurt å bygge å kode selv om det ikke er nødvendig.

Pass på målingene, og de av din valgte fabrikant, er nøyaktige. Det er ekstremt vanskelig å endre en port etter at den er fremstilt.

Metal Produsenter er ikke lisensiert på alle områder, så pass på å sjekke referanser.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-design-en-smijernsport/ "

相关文章!
 • Hvordan Design en Lego Spill Room Hvordan Design en Lego Spill Room
  - 阅 1

  Sett fantasien til å arbeide med å utforme en Lego lekerom. Bli kvitt rotete bokhyller og Lego fylte plastbeholdere som gjør et rom rotete og frastøtende. Sett opp hands-on arbeidsstasjoner som gir Lego skaperne mer plass til å være produktiv. Frigjø

 • Hvordan Design et hus Plan Hjemmeside Hvordan Design et hus Plan Hjemmeside
  - 阅 0

  Designe et nettsted for hus planer krever litt omtanke i form av ikke bare å samle huset planer, men også i forhold til hvordan du vil organisere huset planer. Bestemme arkitektur av et hus plan nettstedet vil være viktig for både den opprinnelige ut

 • Hvordan Design din egen gitar stroppen Hvordan Design din egen gitar stroppen
  - 阅 3

  Hvis du liker å arbeide med skinn og er praktisk med et par saks eller heavy-duty saks, kan du designe din egen komfortable og attraktive gitar stroppen. Mønsteret gitt her krever ingen sømmer, nagler, snaps eller andre fester. Den justerbare design