Amopage

Hvordan Design en fancy signatur for Outlook

- Views 2
Advertisement

Hvordan Design en fancy signatur for Outlook


Enten du sender en jobb eller personlig e-post, er du bidra til en av de om lag 154 600 000 000 elektroniske missives sendes per dag i 2013, som spådd av The Radicati Group. Alt som typing kan være slitsom, og når du har å kontinuerlig skriver de samme dataene om og om igjen, kan det bli kjedelig også. Stole på Microsoft Outlook-programmet for å spare deg for tid og krefter med en e-signatur for å fylles ut automatisk ditt navn og annen kontaktinformasjon. Når du setter opp din første signatur-fil, kan du deretter få kreative ved å legge fancy aksenter å virkelig skille seg ut fra den virtuelle slaps haug.

Dear John (Hancock)

Du er sannsynligvis vant til Microsoft Outlook håndterer kommer og går av e-post og kalenderavtaler, men det er mer du kan gjøre for å effektivisere prosessen. En måte å frigjøre deg opp er å automatisere så mye som mulig, inkludert din signatur. Også kjent som den avsluttende eller .sig fil, vises en Outlook-signatur nederst i en e-post, uten å måtte skrive det. Du kan selv ha ett sett opp for deg allerede.

Lære tegnspråk

Utforme en fancy signatur trenger ikke å føle seg som hardt arbeid eller koding noe på et annet språk. Outlook gjør det ganske intuitivt, og du vil kjenne igjen mange av de verktøy og menyer fra andre Microsoft Office-programmer. Begynn prosessen ved å klikke på "Sett inn" -kategorien i en ny e-postmelding, og deretter klikke på "Signatur" -menyen og velge "signaturer", som åpner "Signaturer og skrive" editor. Du kan også få det fra Outlook "Alternativer" panelet, deretter klikke på "E-postformat" og "Signaturer" knappene. Klikk på "Ny" knappen og skriv inn et navn for den signaturen din, for eksempel for- og etternavn. Klikk inn i redigeringsfeltet og begynner å skrive, trykke "Enter" for å bryte linjer. Hvis du har en foretrukket signatur andre steder, kan du kopiere og lime inn i boksen. Vurdere å legge inn navn, tittel, firma, telefonnummer, nettside, og noen foretrukket tekst, for eksempel en konfidensialitet varsel eller et ønske for mottakerne å spare papir ved ikke å skrive meldingen.

Endre Outlook

Når du har fått det grunnleggende ut av veien, kan du begynne å gjøre ting mer interessant. Gå bort fra Outlook generisk standard vanlig svart tekst ved å fremheve linjer og velge en ny font og farge. Prøv noe som en script-lignende skrift, for eksempel Lucinda håndskrift, for bare navnet ditt, slik at det ser ut som om du virkelig gjorde hånd signere e-post. Ta noe annet enn teksten å virkelig skille seg ut ved å klikke på "Sett inn bilde" -ikonet. Dette er hvordan du kan ha et hode skudd, logo, eller noe annet dukker opp som en del av signaturen din. Hvis du ønsker å legge til litt interaktivitet, kan du gjøre en del av signaturen din en hyperkobling. Marker teksten, som din nettside adresse, og klikk deretter på "Sett inn link" -knappen. Skriv inn destinasjon - sørg for å teste din link! - Og klikk "OK." Du kan ha flere hyperkoblinger i en enkelt signatur. Følelsen som visse fly av fancy kanskje ikke passer enkelte mottakere? Design flere signaturer og tilpasse hvem som får hva.

Signerer på den ikke-linja

Etter at du har brukt tid til å designe din fancy signatur, har du to alternativer for å faktisk få den inn i dine e-poster. Hvis du foretrekker å sette den og glem det, gå til Options panelet og klikk på "Send Format" -kategorien, klikk på "Signaturer" knappen. Finn signaturen i "E-post signaturer" -panelet - Hvis dette er det første du har gjort, vil det være den eneste der. Du vil se detaljene i forhåndsvisningsruten under. Klikk på de tre rullegardinmenyene i "Default signatur" for å sikre e-postadressen din viser i toppmenyen og navnet på signaturen viser i de to nederste. Hvis du vil, kan du gjøre noen endringer i signaturen her. Hvis ikke, klikker "OK." For å sikre signaturen er konfigurert, åpner en ny e-post, og du vil se det der. Hvis du heller vil velge når og hvor fancy signatur brukes, bare å åpne en ny e-postmelding, klikker du på "Sett inn" -kategorien, klikk på "Signatur" -menyen, og velg deretter din signatur fra rullegardinmenyen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-design-en-fancy-signatur-for-outlook/ "

相关文章!
 • Hvordan lage en fancy signatur Hvordan lage en fancy signatur
  - 阅 11

  En signatur er en håndskrevet representasjon av et navn, som vanligvis brukes som legitimasjon på dokumenter. Selv om det ikke nødvendigvis trenger å være komplisert, vil en signatur som er mer individualisert være vanskeligere å reprodusere, og derm

 • Hvordan redigere en e-signatur i Outlook Express
  - 阅 0

  Automatiske e-signaturer kan spare tid og unngå å måtte skrive den samme informasjonen på slutten av hver e-post. Du kan legge all din kontaktinformasjon i Outlook Express signatur, inkludert navn, telefonnummer og nettside adresse. Deretter, når inf

 • Hvordan legge til en signatur til Outlook 2007 Hvordan legge til en signatur til Outlook 2007
  - 阅 0

  Hvis du vil ha et mer profesjonelt utseende til din e-post, kan du legge til en signatur i e-postkontoen som festes til nye meldinger, svar og forover. Outlook 2007 kan du gjøre dette ved hjelp av maskinskrevet tekst, en håndskrevet signatur eller et