Amopage

Hvordan Design en Cover Med en Spine i InDesign

- Views 3
Advertisement

Hvordan Design en Cover Med en Spine i InDesign


Ved hjelp av Adobe InDesign for grafikk prosjekter er gøy - og det gir mange muligheter til å bruke sin fantasi. Hvis det er en bok du designer, kan du finne det er utfordringer som ikke eksisterer med andre prosjekter. En slik utfordring er utformingen av et bokomslag som inkluderer en ryggrad. Opprette et bokomslag med en ryggraden er faktisk veldig enkelt, og når godt utført, vil gjøre det endelige produktet ser rent og profesjonelt.

Du trenger

Datamaskin

Adobe InDesign

Dimensjoner på boken din

Å gjøre en cover med en ryggrad

Hvis du skriver ut boken gjennom en tredjepart (mange nettsteder annonsere denne tjenesten) eller arbeider med en uavhengig skriver, sjekke deres dokumentkrav. Du vil ha en liste over de nødvendige spesifikasjoner før du begynner å designe din dekker.

Den vanskeligste delen av å skape et deksel med en ryggrad beregner ryggraden målingene. Hvis du publiserer boken gjennom en selv-publisering nettsted (som Blurb.com), vil området ofte tilby sin egen kalkulator som vil ta hensyn til antall sider og type papir for å gi deg en konkret måling av boken tykkelse.

Hvis du ikke har et nettbasert verktøy for å hjelpe deg å beregne ryggbredde, kan du måle det selv. Telle opp ca 50 ark med papirtypen du planlegger å bruke for å skrive ut prosjektet. Mål det og bruke det som en målestokk. (Ved hjelp av vanlig kopipapir, 50 ark tiltak ut til 1/4" .) Husk at bøker er trykket med tekst på begge sider, slik at du ønsker å vite hvor mange side sprer du har (en enkel måte å finne dette på er å dele din totale sideantall av to). Hvis jeg hadde en 220-siders bok, ville jeg halvere at for å finne siden spredt teller, 110. Husk at et ark er lik et sideoppslag. Ett ark i en bok er trykt foran og bak. Det tilsvarer to utskrevne sider. en tosiders dekker også to utskrevne sider. nå, hvis 50 ark tilsvarer en kvart tomme av tykkelse, deretter hvor mange 50-tallet kan vi få ut av 110? svaret er 2.2. Multipliser 2,2 ganger en kvart-tommers (0,25 tommer), og vi får 0,55 tommer. Som, når du tenker på det, er hva vi kan forvente for en 220-siders bok.

Ryggsøylen målingene vil være den totale bredden du beregnet (begge dekslene pluss rygg tykkelse) for en dimensjon og lengde (høyde) av boken som den andre dimensjonen. Omslags dimensjoner vil være bredere enn de er høye. Det er fordi dekselet må "pakke" boken.

Opprett et dokument for dekning atskilt fra kroppen tekstdokumenter. Ta bokside målinger og dobbelt bredde. Deretter legger på bredden av ryggraden. (Disse instruksjonene ble dekket over, ved beregning av ryggbredde.) Du vil se alternativer i dialogboksen for en blødning margin. Dette refererer til den mengden av papiret kappes under trykkeprosessen. De fleste skrivere krever en blødning kvote, så sørg for at lufte marginene er i tråd med skriverens krav. Trykk "enter" og du har din bokomslaget dokumentet.

Bruk regler for å utpeke ryggen, ryggraden, og foran på dekselet. Dra den første regelen ut fra høyre og plassere den slik at lengden fra regelen til høyre kant er det samme som en bokside. (Herskerne på toppen av oppsettet har en markør for å fortelle deg nøyaktig hvor du plasserer den regelen.) Deretter drar en annen regel fra venstre og plasser den slik at lengden mellom regelen og venstre kant er samme som en bokside. Ryggraden bør falle naturlig mellom to regler.

Dobbeltsjekk at ryggraden delen er bredden som du beregnet tidligere. Hvis ikke, kontrollerer lengden av de forsider og baksider, og om nødvendig, justere målinger av hele dekslet dokumentet.

Nå som du har deler av dekselet merket med reglene, kan du begynne å designe dekselet. Husk å forlenge fargen og designelementer i lufte kvote når du designer.

Det kan være lurt å gi spesifikke ryggraden tekst som tittel, forfatter og årstall. For å gjøre dette opprette en egen tekstboks og skriv og utforme informasjonen. Deretter går du til "objekt" på toppmenyen, og velg "roter". Roter tekstboksen 90 grader med klokken, og deretter ryggraden teksten vil være klar til å plassere på ryggen av bokomslaget design. Spine tekst, på det endelige produktet, må lese fra toppen av ryggraden nedover (hvis det er, blir teksten kjøre vertikalt nedover ryggraden. På større pigger teksten kan bli "stablet", og i så fall vil det kjøres i den samme retning som frontdeksel tekst og bakside tekst.

Hvis dekselet markerer slutten på prosjektet design, vil du ønsker å skrive ut dekselet (og de andre bok dokumenter) som en PDF. Sørg for å lagre InDesign-filen, og deretter gå til "lagre som" og velg "PDF". Du kan også velge å skrive ut dokumentet som en PDF.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-design-en-cover-med-en-spine-i-indesign/ "

相关文章!
 • Hvordan Design en hjemmekontor med innebygd skrivebord og bokhyller
  - 阅 0

  Et hjemmekontor gir en dedikert plass for å jobbe hjemmefra, håndtering husholdningenes økonomi og bruker datamaskinen. Det kan også tjene som et sted for barna å fullføre lekser. Uansett bruk for hjemmekontoret, en effektiv design som fungerer med d

 • Hvordan Design CD Cover Album Art Hvordan Design CD Cover Album Art
  - 阅 0

  Grafisk design omfatter en rekke ulike områder: film plakater, magasin layout, redaksjonell fotografering og CD-omslag. Designing dekselet på en CD er en spennende prosess som gjør det mulig å kombinere design og illustrasjon ferdigheter med inspiras

 • Hvordan Design en kryssord med matematiske termer Hvordan Design en kryssord med matematiske termer
  - 阅 0

  Kryssord entusiaster nyte godt endt kryssord, mens andre synes det er like morsomt å lage dem. Internett gir mange nettsteder for å lage dine egne matematiske tema kryssord. Designing kryssord med matematiske termer er en kraftig hjerne-byggeaktivite