Amopage

Hvordan Design en 2-Story Garage

- Views 0
Advertisement

Hvordan Design en 2-Story Garage


Kostnaden med å bygge en to-etasjers garasjen vil øke verdien av de fleste hjem. En svigermor leilighet, utleie inntekt leilighet eller loft for hobbyer er alle relativt enkelt å bygge i dette rommet. Opprette riktig type plass begynner med å forlate loftet plass så åpen som mulig. Ved å bruke pre-laget takstoler, vil loftet loftet området trenger ingen center støtte innlegg. Dette betyr et rom eller leilighet kan bygges lettere, ettersom planløsning vil være åpen, uten vegger. Sperrene for første etasje garasjetaket vil fungere som bjelkene for loftet.

Du trenger

Hjem design bøker

Måleverktøy verktøy~~POS=HEADCOMP

skisse pad

Blyant

millimeterpapir

Bruksanvisning

 • 1

Finn garasje design som ser tiltalende i hjemmet designbøker. Planlegger å bygge en 2-2 garasje som harmoniserer med house design på alle måter. Husk at et hjem bruktverdi vil bli høyere dersom garasjen utvendig og huset utvendig er begge konstruert for å matche murstein, for eksempel. Prøv å bygge garasjen, slik at det ser ut som om det har alltid vært på plass, ikke bygget som en ettertanke.

2

Mål tillatte verftet plass for en garasje. Gjør planer om å bygge en garasje med innvendige mål som er intet mindre enn 22 fot med 22 fot. Bygge en større garasje hvis det ikke vil overmanne huset og budsjettet vil romme ekstra arealet. Planlegger å legge vinduer på loftet loft området, slik at disse vil allerede være på plass for bygging i dette området senere. Legg vinduer nå, siden kostnadene i løpet av første konstruksjonen vil være minimal.

3

Skisser taket form til å passe hjemmet tak linjer. Tegn en A-ramme, låve formet tak eller tak med flere skråheter og linjer. Legg arker hvis huset har lignende vinduer. Planlegger å bygge den nederste delen av garasjen med takbjelker konstruert som takstoler, slik at de vil fungere som gulvbjelkene for en fremtidig rom bygget på loftet plass. Bruk takstoler for takbjelker for første etasje nivå, siden dette betyr ingen støtte innlegg vil være nødvendig innenfor garasjeplass.

4

Lag overheng for garasjen som passer overheng plasser på huset. Skisse trim som harmoniserer med tredekor på huset på alle måter. Legg en tur ut døren til garasjen på siden ved siden av huset. Planlegger å installere doble garasjeporter som vil bli installert ved siden av hverandre, eller henge en stor enkelt dør som er bred nok til å romme to biler som kjører i. Bruk vogn dører, hvis dette stemmer overens med hjem arkitektur.

5

Tegn alle detaljer om garasjen på millimeterpapir. Bruk maskinvare for garasjeporter og walk-out dører som passer hjemmet design. Installer koloni hengsler på garasje vogn dører, for eksempel, hvis dette passer utformingen av huset og dets oppføring dører. Skisser oppkjørselen og omkringliggende landskaps av garasjeplass på millimeterpapir også. Sørg for at garasjen ser forholdsmessige med huset på alle måter.

Hint

Lag en trapp til andre etasje av garasjen utenfor garasjen, dersom dette er hensiktsmessig. Bygg trappen bred nok til å imøtekomme fremtidige byggematerialer for å fullføre loftet.

Avoidi bygge trapp opp til loftet i garasjen. Dette vil ta opp verdifull gulvplass

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-design-en-2-story-garage/ "

相关文章!
 • Hvordan Design en Garage Sale Sign Hvordan Design en Garage Sale Sign
  - 阅 0

  En garasje salg er en enkel måte å gjøre en fortjeneste fra uønskede elementer. Men du kan ikke selge mye hvis folk ikke finner din garasje salg, og det er derfor et godt designet merket er et must. En garasjesalg tegn varsler potensielle kjøpere for

 • Hvordan Design en Lego Spill Room Hvordan Design en Lego Spill Room
  - 阅 1

  Sett fantasien til å arbeide med å utforme en Lego lekerom. Bli kvitt rotete bokhyller og Lego fylte plastbeholdere som gjør et rom rotete og frastøtende. Sett opp hands-on arbeidsstasjoner som gir Lego skaperne mer plass til å være produktiv. Frigjø

 • Hvordan Design et hus Plan Hjemmeside Hvordan Design et hus Plan Hjemmeside
  - 阅 0

  Designe et nettsted for hus planer krever litt omtanke i form av ikke bare å samle huset planer, men også i forhold til hvordan du vil organisere huset planer. Bestemme arkitektur av et hus plan nettstedet vil være viktig for både den opprinnelige ut