Amopage

Hvordan Design ditt eget bryllup Mehndi

- Views 0
Advertisement

Hvordan Design ditt eget bryllup Mehndi


Mehndi, kunsten å dekorere hender og føtter med henna pasta, er tradisjonelt brukt for bryllup seremonier. Bruden har hendene og føttene intrikat dekorert før bryllupet. Mehndi design kan kjøpes eller designet for hånd. Hvert design tar små mønstre og setter dem sammen for å skape et større mønster. Hvert design er annerledes fordi det avhenger av mønstrene brukes og hvordan de er plassert. Designing bryllup Mehndi tar litt praksis.

Du trenger

Papir

Blyant

karbonpapir

Bruksanvisning

Lær tradisjonelle mønstre som brukes i Mehndi design. De kan finnes i bøker eller på nettet. Noen mønstre inkluderer looper, svinger, blader, hjerter, swirls og mer. Øv tegne disse små mønstre på papir med en skarp blyant.

Spore din hånd på et stykke papir. Spre fingrene litt på papiret, og spore hånden din ved hjelp av blyant. Dette gir deg en mal, slik at din Mehndi design vil passe på hånden. Trace foten, så vel, for en fot mal.

Lag et bryllup Mehndi utforming ved å tegne større mønstre ut av de mindre design du undersøkt tidligere. Når du har opprettet et design du liker, trekker den på hånden eller foten malen du har gjort. Dette vil hjelpe deg å finne ut plasseringen av henna kunst. Hver del av hånden og foten kan dekkes i et design.

Snu et stykke av karbonpapir, slik at blekket vender opp. Legg det siste bryllupet Mehndi design på karbonpapir med design vendt opp. Spore design ved hjelp av en blyant. Trykk hardt på papiret, men ikke rive papiret. Resultatet er en overførbar bryllup Mehndi.

Hint

For å overføre design til huden din, spre glyserin basert deodorant over utformingen området på huden. Plasser dette motivet på huden med karbon blekk siden ned. Trykk på design til huden og deretter skrelle den langsomt. Blekket fra karbonpapir vil forlate design på huden din. Følg design med henna pasta.

Tradisjonelt er bruden og brudgommens navn innlemmet i utformingen.

Det er ingen feil henna design. Du trenger ikke å bruke bare tradisjonelle mønstre. Bruk fantasien til å skape noe nytt.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-design-ditt-eget-bryllup-mehndi/ "

相关文章!
 • Hvordan Design ditt eget kontor Forms Hvordan Design ditt eget kontor Forms
  - 阅 0

  Designe ditt eget kontor skjemaer kan spare deg for tid og penger. Det kan også gjøre virksomheten din skiller seg ut med sitt eget utseende og følelse. Office Forms er enkle å lage ved hjelp av Microsoft Word, og med hjelp bildemanipulering verktøy

 • Hvordan Design ditt eget Video Game Console
  - 阅 0

  Spillkonsoller er en varm gass, med spillindustrien gjør titalls milliarder av dollar hvert regnskapsår. Komme inn i virksomheten av videospill kan noen ganger være vanskelig, men hvis du er ute etter å komme inn på handlingen ved å bygge din egen sp

 • Hvordan Design ditt eget hus med fri programvare Hvordan Design ditt eget hus med fri programvare
  - 阅 0

  Designe ditt eget hjem kan være en spennende oppgave. Med hjelp av gratis programmer tilgjengelig på nettet, kan det gjøres ved den mest uerfarne gjør-det-yourselfer. For å skape den virtuelle hjem, trenger du noen grunnleggende retningslinjer og ide