Amopage

Hvordan Derestrict en 4-takts 50CC Scooter

- Views 0
Advertisement

Hvordan Derestrict en 4-takts 50CC Scooter


Hastigheten på 4-takter, er 50CC scooter begrenset av en liten vaskemaskin funnet i scooterens variator system. Fjerning av denne vaskemaskinen vil derestrict hastigheten, la scooter å akselerere raskere og reise raskere. Tilgang til vaskemaskin krever flere grunnleggende håndverktøy og en elementær forståelse av hvordan å demontere scooteren sin variator system. Derestricting din 4-takts 50CC scooter er en accomplishable oppgave med riktig verktøy og know-how.

Du trenger

muttertrekker

filtertang

pipenøkkel

Bruksanvisning

 • 1

Løsne kickstart fra variator systemet. Det er festet til systemet ved hjelp av en tapp som er spent på plass med en liten bolt. Løsne bolten og trekk pinnen, og du kan fjerne kickstart fra scooter.

2

Åpne opp variator systemet. I noen 50CC scootere, vil dette kreve at du først fjerne inntaket saken. Inntaket tilfelle er det støpt plaststykke som kickstart var festet. Den holdes på plass av to til tre bolter. Hvis scooteren ikke har et inntak saken på sitt ytre, vil du bare trenger å skru de seks skruene som holder lokket på variator saken på plass. Variatoren tilfelle ser ut som en flat varm hund, lang, tynn og rørformet noe. Tre av boltene er på toppen av lokket, tre er på bunnen.

3

Frigjøre den fremre trinsehjul fra trinsesystem. Hjulet holdes på plass ved hjelp av en bolt festet gjennom sentrum av hjulet. Du vil enten må sikre hjulet før du forsøker å fjerne bolten for hånd, eller du må bruke en luftdrevet muttertrekker. Feste hjulet ved å vikle stroppen slutten av stroppnøkkel rundt hjulet og posisjonering av håndtaket på nøkkelen under den bakre trinsehjul.

4

Frigjøre skiven fra sin stilling rundt den fremre trinse stang. Denne skive begrenser hastigheten av scooteren ved å legge rom mellom remmen og trinsen stangen, hindrer remmen fra å trekke i stangen ved dens maksimale evne.

5

Sett variator systemet sammen igjen.

Hint

Reregister scooteren hvis du finner ut at toppfarten øker fortid 30mph. Selv om du tar vaskemaskinen ikke øke CCs av scooteren, betyr det at din scooter til å reise på en raskere toppfart. Hvis dette topphastighet toppene 30mph, kan det kreve at du reregister scooter med DMV i stater som har en hastighet maksimum for 50CC scootere.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-derestrict-en-4-takts-50cc-scooter/ "

相关文章!
 • Hvordan endre eksos på en 50CC Scooter Hvordan endre eksos på en 50CC Scooter
  - 阅 0

  Endring av eksos på en scooter med en 50 kubikkcentimeter (cc) motor er en bolt-on affære. Scootere er små versjoner av motorsykler med oppreist sitteplasser, laget med enkel montering og enkel reparasjon i tankene. En 50 cc versjonen er blant de min

 • Hvordan Derestrict en Roketa 50 cc scooter Hvordan Derestrict en Roketa 50 cc scooter
  - 阅 0

  Nesten alle 50 cc scootere på markedet i dag har noen form for begrensning på dem på grunn av føderale lover og Roketa modell av sykler er ikke noe unntak. Dypt inne i moped, er det en skive som danner mellomrom mellom variatoren og frontskiven, som

 • Hvordan Derestrict en 50cc Scooter Hvordan Derestrict en 50cc Scooter
  - 阅 0

  Derestricting din 50cc scooter gjør at scooter å akselerere raskere og reise på en større toppfart; dette gjør for en tryggere og lettere tur på større veier. De fleste 50cc scootere er begrenset ved plassering av en avstandsskive i drivlinjen system