Amopage

Hvordan Demonter Hovedkort

- Views 1
Advertisement

Hvordan Demonter Hovedkort


Hver maskinvareenhet installert på datamaskinen kobles til systemet gjennom hovedkortet. Harddisker, strømforsyninger, minnemoduler og kortene alle koble til hovedkortet via kabler, som er satt inn i riktige spor eller kontakter på brettet. Langs hovedkortet er kretser som gjør at disse komponentene for å overføre data frem og tilbake.

For å demontere hovedkortet, må du koble alle komponentene - både intern og ekstern maskinvare - knyttet til kretskortet. Demontering et hovedkort krever en god del datakompetanse og minst en fungerende kunnskap om de ulike komponentene som er installert på en datamaskin.

Du trenger

Phillips skrujern

tang

Antistatisk armbånd

Antistatisk matte

Bruksanvisning

 • 1

Slå av maskinen og koble strømkabelen fra strømkilden. Fjern kablene som kobler skjermen, tastaturet, musen og andre eksterne enheter. Sett på en antistatisk armbånd for å unngå å skade de innvendige komponentene med statisk elektrisitet (ESD).

2

Trykk på "Power" knappen på forsiden av datamaskinen for å tappe PC av eventuelle gjenværende strøm. Løsne skruene på baksiden av saken sikring av dekselet til datamaskinen.

3

Skyv dekselet på kabinettet. Slipp øverste og nederste kategoriene plassert inne i fronten av saken for å fjerne frontpanelet.

4

Sett saken på sin side, og trykk på chassis for å fjerne eventuell statisk elektrisitet.

5

Fjern 20-pin eller 24-pinners kontakt som går fra strømforsyningen til hovedkortet.

6

Koble datakablene som er koblet til den optiske og harddisker. Fjern datakablene fra hovedkortet.

7

Fjern skruene som fester video- og kortene til baksiden slutten av saken. Løft kortene rett opp for å fjerne dem fra sporene. Ikke berør overflaten av kortene, og ikke berør gullkontaktene. Grab kort langs kantene.

8

Fjern fra hovedkortet eventuelle kabler som kobler skjermkortet til datamaskinen.

9

Slipp tappene som fester minnemodulene på plass. Fjern minnemodulene på samme måte som de kortene.

10

Ta av LED og strømkabler som fører fra fronten av saken til hovedkortet.

11

Løsne skruene monteringshovedkortet til kabinettet. Bekreft ingen andre kabler er koblet til hovedkortet.

12

Løft hovedkortet bort fra saken. Kople kretskortet fra I / O (Input / Output) panel på baksiden av saken.

1. 3

Fjern skruene som fester CPU vifte til kjøleribben. Løft viften bort fra kjøleribben.

14

Bruk en pinsett til å fjerne viften strømforsyning fra kretskortet. Trykk sammen tappene på hver side av kjøleribben.

15

Fjern fanene og vrikke kjøleribben fra side til side for å løsne den. Hold nede låsetappen kjøleribben på plass og løft kjøleribben bort fra hovedkortet.

16

Slipp spaken fester CPU til hovedkortet. Fjern prosessoren til å fullføre demontering hovedkortet.

Hint

Aldri vrikker minnemoduler eller utbyggingskort frem og tilbake for å løsne dem.

For å montere maskinen, følger du trinnene ovenfor, men i revers.

I tillegg til den antistatisk armbånd, kan du også arbeide med en antistatisk matte for å beskytte datamaskinen mot utladning av statisk elektrisitet.

Elektrostatiske utladninger (statisk elektrisitet) kan permanent skade komponentene i en datamaskin. Hovedkortet og CPU er uten tvil den mest kostbare komponentene i en datamaskin, og eventuelle elektrostatiske skader på noen av disse delene kan gjengi dem permanent svarer. Ikke ta fra hverandre en datamaskin mens du sitter på teppet eller i sengen, og ikke ta på innsiden av en PC uten først å jorde deg selv.

Unngå billige ESD håndleddet stropper. Selv om antistatisk armbånd bør beskytte komponenter fra ESD, billige stropper tendens til å være dårlig gjort, og deres effektivitet kan redusere som håndleddsstroppen aldre.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-demonter-hovedkort/ "

相关文章!
 • Hvordan Demonter & Monter i Cyclocross Racing Hvordan Demonter & Monter i Cyclocross Racing
  - 阅 1

  Lær hvordan å demontere og Monter i en Cyclocross racing, etter disse gratis CX tips og teknikker i denne gratis instruksjonsvideo serie på Cyclocross racing. oppsummering Series Cyclocross racing kan lettest beskrives som en sykling sport som kombin

 • Hvordan endre hovedkort i en bærbar PC
  - 阅 0

  Hvis hovedkortet i en bærbar PC svikter, og det er en maskin som er verdt å holde, kan du få reservedeler og kanskje også oppgradere enheten i prosessen (avhengig av modell av den bærbare datamaskinen). Finne en erstatning kortet kan være utfordrende

 • Hvordan Demonter et piano Hvordan Demonter et piano
  - 阅 42

  Tenk demontering et piano når situasjonen oppstår at du ikke kan flytte en som helhet ut et rom dør. Vanligvis skjer dette i kjellere der folk ofte lagrer en falleferdig piano og må flytte en ut i en hast. Bruk disse tipsene om hvordan å demontere en