Amopage

Hvordan deaktivere tjenesten Svar på AT & T GoPhones

- Views 0
Advertisement

Hvordan deaktivere tjenesten Svar på AT & T GoPhones


AT & T GoPhone tjenesten kan du bruke AT & T Wireless mobiltelefon tjenesten uten å måtte signere en lengre kontrakt eller gjennomgå en kredittsjekk. Du kan ringe og motta samtaler, sende og motta tekstmeldinger, og selv laste ned spill og ringetoner eller surfe på Internett hvis telefonen du kjøper støtter disse funksjonene. Som standard er en tjenestemelding sendt til deg etter at du bruker telefonen til å informere deg om de gjenværende saldo. Denne tjenesten svaret kan slås av ved å gå til GoPhone profil på nettet.

Bruksanvisning

 • 1

Logg deg inn på AT & T Wireless Pay As You Go Online nettstedet bruker GoPhone telefonnummer og passordet til kontoen. Kontosammendrag-siden for kontoen din skal vises når du er logget på kontoen.

2

Finn "End of Call Notification" element på kontoen sammendraget listen. Hvis du motta tjenestesvarmeldinger for å informere deg om din gjenværende saldo etter hver samtale eller tekst, da dette elementet vil bli satt til "On".

3

Klikk på "Edit" linken ved siden av statusen som er oppført for "End of Call Notification." Siden vil laste, endre status oppføringen til en rullegardinmeny som lar deg endre innstillingene for varsling. En advarsel i rød tekst vises under oppføring, informerer deg om at du slår av "End of Call Notification" vil resultere i at du ikke blir informert om den gjenværende saldoen etter å ha brukt telefonen.

4

Endre "End of Call Notification" innstillingen fra "On" til "Off", og klikk deretter på den blå "Lagre" knappen nederst på skjermen. Siden oppdateres og en melding i grønn tekst vil vises på toppen av skjermen for å informere deg om at "End of Call Notification" innstillingen er endret til "Av".

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-deaktivere-tjenesten-svar-pa-at-t-gophones/ "

相关文章!
 • Hvordan deaktivere HP Oppdateringer
  - 阅 0

  Alle nye datamaskiner som er produsert av Hewlett Packard (HP) kommer forhåndsinstallert med et program som heter HP Programvareoppdateringer. Dette programmet kobler seg til en database på HP og viser deretter eventuelle oppdateringer som er tilgjen

 • Hvordan sende minutter til en venn på GoPhone Hvordan sende minutter til en venn på GoPhone
  - 阅 0

  AT & T GoPhone er et forhåndsbetalt telefon. Det er et godt alternativ for folk som ønsker en mobiltelefon, men ikke har god kreditt eller ønsker en langsiktig kontrakt. AT & T ikke krever GoPhone kunder skal ha en kredittsjekk. AT & T tilbyr

 • Hvordan finne kryssord svar på nettet
  - 阅 0

  Hvordan finne kryssord svar Online. Hvis du er en fan av kryssord, så vet du hvor vanskelig visse ledetråder kan være å svare. Hvis du står fast på en ledetråd, så kan det være lurt å finne en måte å få hjelp - en måte at du kan gjøre dette på er å g