Amopage

Hvordan deaktivere gruppepolicyer

- Views 0
Advertisement

Group Policy Objects gi systemadministratorer muligheten til å aktivere eller deaktivere bestemte funksjoner i operativsystemet Microsoft Windows. Hvis du ønsker å begrense brukerens tilgang til elementer som Task Manager, Internet konfigurasjonsinnstillinger eller bestemte mapper eller filer, Group Policy Objects gi deg finkornet kontroll å gjøre det. Når du vet hvor du finner de riktige innstillingene i Windows Server operativsystemet, deaktivere en eksisterende gruppepolicyobjekt blir en rask oppgave.

Bruksanvisning

Klikk på Windows "Start" -knappen og velg "Control Panel", etterfulgt av "Administrative Tools" og "Group Policy Management."

Se til venstre side av Group Policy Management Console vinduet og dobbeltklikk på Forest node knyttet til domenet, området eller organisasjonsenhet som inneholder gruppepolicyobjekt du vil deaktivere.

Dobbeltklikk på tilstøtende "Domener" element hvis gruppepolicyobjekt er assosiert med et domene eller organisasjonsenhet. Ellers dobbeltklikker du på "Sites" element.

Dobbeltklikk på navnet på mappen som inneholder gruppepolicyobjekt du vil deaktivere.

Høyreklikk på navnet på gruppepolicyobjekt. Klikk på "Link Enabled" for å fjerne den eksisterende hake og deaktivere den valgte regelen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-deaktivere-gruppepolicyer/ "

相关文章!
 • Hvordan deaktivere Insert-tasten på en datamaskin
  - 阅 0

  Hvordan deaktivere Insert-tasten på en datamaskin. Insert-tasten på datamaskinen er en enkel tasten for å slå på utilsiktet og kan føre til mye frustrasjon. Når denne tasten trykkes inn, blir overskrivingsmodus aktiveres, og i stedet for å sette inn

 • Hvordan bruke gruppepolicy til å deaktivere usignerte drivere
  - 阅 0

  Ifølge PCMag.com, refererer driver signering til "code signere en programvaredriver for å sikre sin identitet og integritet." Driver signering sørger for at sjåførene ikke har blitt forandret fra den tiden av sin opprinnelige skapelsen. I et dom

 • Hvordan deaktivere alarmsystemet på en 1995 Jeep Grand Cherokee
  - 阅 0

  Alarmsystemet på 1995 Jeep Cherokee fungerer som en tyverisikring, holde potensielle kriminelle fra å stjele bilen. Jeep alarmsystem noen ganger lider av falske alarmer, imidlertid, og det kan være lurt å deaktivere alarmen. Å ha det gå ut når det er