Amopage

Hvordan Cut Grass Med en Weed Whacker

- Views 0
Advertisement

Hvordan Cut Grass Med en Weed Whacker


Weed whackers er også kjent som linje trimmere, strimmers eller luke eaters. Disse hagestell verktøy består av en motorisert trimmer laget av en fleksibel nylon tråd i stedet for bladene på en gressklipper. Mens en gressklipper er enklere å bruke for å trimme en stor mengde gress, kan du også bruke en luke whacker å kutte ned gresset. Det tar en stødig hånd, men hvis du kan holde ugresset whacker nivå, kan du få gode resultater.

Du trenger

Brukermanual

Gass eller annen strømkilde

Beskyttende klær

Bruksanvisning

Vent på en solfylt ettermiddag. Dette vil sikre at dugg og fuktighet har fordampet fra gresset, noe som gjør det lettere å klippe gresset. Vått gress kan tette opp en trimmer, gumming opp i forkant og begrense bevegelse av mekanismen.

Gjennomgå luke whacker brukerhåndboken for å forstå hvordan maskinen fungerer og hva vanlige problemer kan oppstå under bruk.

Dress for sikkerhet. Du bør bruke vernebriller i tilfelle flying rusk treffer deg i ansiktet. Lange ermer og lange bukser kan også beskytte kroppen fra rusk. Du bør bruke tunge, lukket-toe sko for å forebygge skader på føttene i tilfelle du tilfeldigvis kommer borti luke whacker mot føttene. Hvis plenen er veldig stort, bør du også bruke hørselsvern for å forebygge hørselstapet over tid.

Undersøkelsen plenen. Fjern eventuelle store steiner, leker eller andre gjenstander som kan komme i veien når du klipper.

Sørg luke whacker er drevet. Gass bør legges til gassdrevne trimmere når motoren er kald. Andre gressklippere kan drives med batterier eller skjøteledninger koblet opp til en stikkontakt.

Sjekk tråden. Nylon linjer som skjærer gresset kan bryte ned over tid, så sørg for at de er i god form og erstatte noen som er ødelagt eller utslitt.

Start luke whacker i henhold til instruksjonene i brukerhåndboken.

Betjene luke whacker ved å flytte den i sakte, feiende bevegelser fra side til side. Arbeid til alle gresset er klippet, og pass på å holde trimmeren ved en konstant avstand fra bakken, slik at plenen din ser enda. Ikke trimme ned til jord nivå, da dette kan rive opp grasrota og skade trimmer.

Slå av luke whacker og vaske av gress som har samlet på gresset vakt. Fjern tennpluggen før du gjør dette for sikkerhet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-cut-grass-med-en-weed-whacker/ "

相关文章!
 • Hvordan Cut Grass Med en Riding Lawn Mower Hvordan Cut Grass Med en Riding Lawn Mower
  - 阅 0

  En ridning gressklipper kan gjøre klippe gresset på en stor plen raskere og enklere. En ridning klipperen fungerer veldig mye som en bil, bare med et stort skjæreblad under. Du vil i utgangspunktet "drive" klipperen over gresset, og du må bruke

 • Hvordan Cut Grass Med en Riding Lawn Mower i skråninger Hvordan Cut Grass Med en Riding Lawn Mower i skråninger
  - 阅 0

  En av de vanligste farene forbundet med riding gressklippere er "tap av stabilitet," ifølge US Consumer Product Safety Commission. Gressklippere kan velte eller rulle over mye enklere når operatøren er ridning i en skråning. Selv om riding gress

 • Hvordan Cut Hyller med en sirkelsag Hvordan Cut Hyller med en sirkelsag
  - 阅 1

  Cutting hyller med en sirkelsag krever bare grunnleggende verktøy og uerfarne nivå snekring ferdigheter. Imidlertid må begynner utbyggere huske å velge riktig blad når kutte overflate-grade hyller materiale. Mens grove Fortannet er akseptable for skj