Amopage

Hvordan Cut Glassfiber Duct Board

- Views 2
Advertisement

Glassfiber duct bord inneholder fiber som kan være skadelig for lungene ved innånding. Det betyr at når du skjærer slike produkter, bør sikkerheten være en topp bekymring. I tillegg bør du bruke en håndsag eller isolasjons saks for å klippe styrene riktig.

Du trenger

beskyttende maske

Thin håndsag

isolasjon saks

Bruksanvisning

Dekk ansiktet og munnen med et beskyttende maske. Du kan også være lurt å vurdere å bruke hansker for å beskytte hendene og iført lange ermer. Glassfiber irriterer huden og kan forårsake skade hvis du inhalerer bitene.

Plasser glassfiber duct bord på et trygt sted. Du ønsker å være sikker på at glassfiber styrene ikke beveger seg når du klipper dem, som du kan skade deg selv.

Mål området du ønsker å klippe og merke disse stedene på brettet. Denne enkle tips kan spare deg for mye tid og krefter. Mål to ganger og kuttet en gang for å sikre at du har riktig størrelse du trenger.

Bruk en tynn håndsag til å kutte kanalen styret. En tynn håndsag skjærer gjennom glassfiber uten å skade styret eller trykke for hardt ned på materialet. Et tykkere eller tyngre sagen kan trykke mot glassfiber, slik at materialet til å synke.

Skjær duct bord med et par av isolasjons saks hvis du foretrekker det. Isolasjon sakser er tilgjengelig fra de fleste jernvareforretninger og fungerer godt når du bruker glassfiber materialer. Saksen er belagt med et materiale som lar dem lett skjære gjennom glassfiber.

Hint

Spør din lokale jernvarehandel ansatte for den saks eller så de anbefaler for bruk med glassfiber hvis du ikke er sikker på om dine egne verktøy.

Sørg alltid for å dekke ansiktet ditt når du arbeider med glassfiber. Ikke skimp på dette trinnet som det kan skade helsen din.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-cut-glassfiber-duct-board/ "

相关文章!
 • Hvordan Cut glassfiber
  - 阅 0

  Cutting glassfiber er ikke vanskelig, det bare tar litt lenger tid for å sikre sikkerhet og presisjon. Batts av glassfiber er tykke og uklar og kan forårsake hudirritasjon hvis huden din ikke er beskyttet. Glassfiber paneler er herdet. Disse panelene

 • Hvordan lage en Duct Board Plenum Hvordan lage en Duct Board Plenum
  - 阅 1

  Kanal styret består av sammenpressede glassfiber støttet med en folie dampsperre. De isolerende egenskaper av sammenpressede glassfiber reduserer varmetap fra luften som går gjennom plenumet og stopper det dannes kondens på den ytre overflate av kana

 • Hvordan Cut glassfiber med en stikksag
  - 阅 0

  Legge til et tilbehør eller enhet til en glassfiber konsollen kan ikke bare tilføre verdi til glatt utseende finish, men det kan også forbedre utseendet. Cutting en åpning inn i glassfiber kan være en krevende oppgave. Men ved å følge en grunnleggend